Dé 5 woon- en tuintrends van dit moment! Van kleurige types tot ingetogen rustzoekers!

donderdag 15 april 2021

Woontrend Urban Rebel

Het woord zegt het al Urban Rebel een trend waar felle kleuren en enorme contrasten om aandacht schreeuwen.

Bij deze woontrend hoef je echt niet in te houden, hoe bonter het kleurenpallet hoe beter!
Uitgesproken teksten, fotografie, het mixen met materialen zoals velours, en bijzondere kunstobjecten vullen deze trend aan. Een ding is zeker: werkelijk alles kan en niets is te gek. Leef je uit en mix en match er maar op los. Je ziet echt 2 uitersten in interieurwereld!  

BEIGE, BEIGE, en nog eens BEIGE

De kleur grijs maakt plaats voor beige en andere zand/naturel kleuren. We zoeken naar rust en warmte! 

Ik hou ervan!! Beige is een prachtige kleur waar je als je van kleur houd, ook goed uitgesprokener kleuren mee kan combineren!

Beige is een kleur die me doet aan de zand en zee wat me een rustgevend gevoel geeft. 

Nog een opvallende trend is een compleet zandkleurig interieur! Helemaal van deze tijd en zorgt voor zowel rust als balans in je interieur en hoofd! Versimpeling, ontspanning en bewustwording van de natuur voeren de boventoon in de trend naturel/beige. Terug naar de basis! Zeg nou zelf; dit kunnen we goed gebruiken, toch?! 


Tuintrend Garden Festival

Lange, warme en zwoele zomers benutten we het liefst optimaal. Van een klus balkon tot een grote tuin: we hechten steeds meer waarde aan onze ruimte buiten. Niet gek ook natuurlijk; we willen vakantie in eigen tuin!

Met de tuintrend Garden Festival is het een waar feestje om buiten te zijn. Lichte pastelkleuren, luchtige ontwerpen, ronde vormen en natuurlijke/onderhoudsvriendelijke materialen zien we terug! Dit alles zorgt voor een fris, fijn, vrolijk en praktisch totaalplaatje! Waar je elke dag van het zonnetje wil genieten!

 

woon tuin trends interieurtrends interieurblog zwart wit en hout arja van garderen

Tuintrend Great Outdoors

We kunnen niet wachten tot de zomer echt doorbreekt he? De tuintrend Great Outdoors speelt goed op onze behoeftes in want we willen het hele jaar genieten van onze tuin/balkon. Vooral nu we niet makkelijk weg kunnen. Terrasoverkappingen en buitenkamers die geheel af te sluiten door vouwwanden zijn steeds meer in opkomst! De tuin dient van alle gemakken te zijn voorzien en is ondertussen een verlengstuk van je woning. Vakantie in eigen tuin 2.0. Een loungebank met zachte kussens, een douche voor verkoeling, een jacuzzi en een multifunctionele buitenkeuken je kunt het zo gek maken als je zelf wil. Maar genieten is het zeker!

 

Woontrend Mid Century

In deze gekke tijd verlangen we terug naar vroeger en dat zie je terug in de trends.

We gaan massaal naar de kringloop om pareltjes te scoren uit "de goede oude tijd' om thuis een beetje extra huiselijk te maken.
De trend Mid Century Memory herken je uit de jaren 50 tm 70. Houten accenten, natuurlijke (ronde) vormen en imperfect aardewerk zijn typerend voor deze trend! Voor het laatste vind ik gaaf! Imperfect in deze tijd waar alles "perfect" moet zijn. Ik voel me beter bij het imperfecte plaatje en jij?


Leuk dat je kwam buurten op mijn blog!
Vond je hem inspirerend of leerzaam? Deel de link gerust op je 
social media! Of app hem door!
Zo help je mijn blog groeien en kan ik meer tips/blogs delen!

 Nog meer blogs lezen? Klik dan HIER voor mijn best gelezen blog!

Foto 2 is gemaakt door Eva Stuart te vinden op Instagram onder @homebystuart 


 
Copyright © 2016 - 2021 Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl