Contactgegevens en meer over mij!

Arja van Garderen eigenaar van zwartwitenhout.nl

''Vergeet perfectie, volg je hart, strooi met liefde, vergroot je creativiteit 
& vooral; geniet!
Dan volgt het beste resultaat vanzelf...''

 

Hey!

Wat leuk dat je komt buurten op mijn blog vol interieur en lifestyle tips en dat je benieuwd bent naar het gezicht achter Zwart wit en hout.nl! Na jaren bouwen aan mijn blog en inspiratie delen op mijn social media kanalen word mijn blog maandelijks door gemiddeld 30.000 unieke bezoekers gelezen. Stuk voor stuk net als ik, grote woonliefhebbers! Gek op natuurlijke duurzame en stoere materialen, kringlopen en eerlijk is eerlijk; gevoelig voor trends ;). 

Ik neem je graag mee in mijn wereld/werk en deel graag mijn passie voor interieur, lifestyle, zwart wit en hout met jou!
Bekijk ook eens mijn pagina's:
Interieur projecten

Of 
In de media!

BASIC, TIJDLOOS, HERGEBRUIK, STOER & UNIEK dat zijn de woorden die passen bij zwartwitenhout.nl! En waar graag nog jaren ik trouw aan blijf!
Het is een mooie basis waar je jaren van kunt genieten en je heel makkelijk tijdelijke trends aan toevoegt!

Heel veel leesplezier!

Samenwerken? 

Mail me gerust: zwartwitenhout@outlook.com

Privacy verklaring AVG
Beste volger/lezer van mijn blog. Dit is mijn privacyverklaring. Hieronder licht ik toe hoe ik met personengegevens om ga. Dat is namelijk wettelijk verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) die begin 2018 definitief wordt ingevoerd.
- Door gebruik te maken van deze site/blog ga je akkoord met mijn privacy- en cookiebeleid.
- Je gegevens zullen nooit aan derden worden verkocht en/of verstrekt.
- Iedereen die personengegevens verwerkt of beheert, moet aan deze regels voldoen. De overheid cq de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens, eist dat er netjes wordt omgegaan met de persoonlijke informatie. Een logische eis, vind ik zelf. Daarom leg ik op mijn blog uit hoe ik cookies gebruik en wat ik doe om de veiligheid te vergroten.

Deze regels hebben betrekking op mijn blog www.zwartwitenhout.nl. De blog wordt beheerd  door Arja Teunissen van Garderen.
Ik verzamel enkel en alleen de persoonsgegevens voor het versturen van emails mbt de blog, daarnaast worden de reacties op mijn blog vastgelegd.Als iemand zich aanmeldt voor de blog updates per mail dan wordt er daarna expliciet om een bevestiging gevraagd.Ik stuur de persoonsgegevens aan niemand door.De eerder genoemde Autoriteit Persoonsgegevens is dé toezichthouder.
Ik behoud te allen tijde het recht mijn privacy verklaring te wijzigen maar houd altijd rekening met mijn bezoekers/volgers.
© Arja van Garderen 14 mei 2018

Ik denk aan jullie, maar ook mijn veiligheid.
 
Copyright © 2023 - Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl