Tuin inspiratie: Deze tuin moet je zien! Zwarte schutting met wit, hout en groen!

woensdag 13 mei 2020

STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!
Nathalie van het inspirerende Instagram account @Zebranostyling heeft een super gave en sfeervolle tuin! Met veel zwart wit en hout! Buiten verlichting is onmisbaar voor een goed tuinplan als je het mij vraagt. Zo dacht Nathalie ook!
Nathalie laat haar gave tuin zien! lees je mee?

Dit is de mail die ik kreeg van Nathalie toen ik vroeg of ze op mijn blog wilde met haar gave tuin:

Hi Arja, wat super leuk dat je mij vroeg om een bijdrage aan jouw blog over tuinverlichting. Aangezien ik een fan ben doe ik dat met liefde. Hierbij mijn ervaring met ons lichtplan in de tuin. Eigenlijk ben ik altijd bezig om in mijn huis en tuin sfeer te maken. Daarbij laat ik me inspireren door van alles en nog wat, altijd en overal is wel iets te zien wat ideeën naar boven brengt als je ervoor open staat. In de lente is natuurlijk de tuin weer aan de beurt. Omdat het een verlengde is van onze huiskamer vind ik het belangrijk dat ook hier mooie verlichting aangebracht is. Zodra het schemerig en donker wordt kun je nog steeds heerlijk genieten van het buitenleven. Naast sfeerverhoging zijn spotjes ideaal om specifiek iets uit te lichten zoals in ons geval het spotje van de Intratuin op de buitenhaard. Omdat deze zich achterin de tuin bevindt kijk je vanuit de woonkamer nog mooi in de verte’s avonds. Omdat de schuur bedekt is met stijlvol Zweeds Rabat vonden wij het ook mooi om dit object te verlichten met strakke spots, online gekocht vorig jaar bij Lamp en Licht. En zo komt de waaierpalm in de witte pot ook nog goed tot zijn recht. Spotjes of inbouwspots passen ook goed bij bijvoorbeeld een overkapping, carport of tuinhuisje. Op de composiet schutting aan de zijkant van de tuin hebben we speels een buitenlichtsnoer van Cotton Ball Light gedrapeerd, zo loopt de verlichting van ons interieur mooi over naar het outdoor living gedeelte. In mijn samenwerking met dit bedrijf heb ik voor de foto-shoot ook gebruik gemaakt van wat losse Led buitenverlichting zoals tafellampen, een speaker met licht erin en een verlichte wijnkoeler. Makkelijk op te laden en op 3 standen verstelbaar. Hiermee kun je dus ook nog heel veel sfeer creëren. Toen wij dit huis kochten was de elektriciteit al doorgetrokken naar de schuur, dat was fijn want nu kunnen wij vanuit huis met 1 knop alle verlichting aan doen, super handig! En om verder af te stylen hebben we uiteraard nog de diverse windlichtjes en buitenkaarsen! Wat er nog op mijn wishlist staat? Grondspots en een mooie hanglamp. Maar je moet altijd nog wat te dromen hebben, toch? Veel tuinplezier! Liefs, Nathalie

STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!
STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!
STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!

STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!

STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!

STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!

STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!


STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!

STOERE TUININSPIRATIE DIE JE ECHT MOET JE ZIEN! ZWARTE SCHUTTING MET WIT, HOUT EN GROEN!

Ben je nou aangestoken door Nathalie?
Wat ik me zeker kan voorstellen want wat een mooie tuin verlichting heeft ze uitgekozen he!?
En die zwarte schuttingen vind ik zooo mooi stijlvol!
Super bedankt voor je toelichting Nathalie!
Heel leuk!
En wil je ook tuin- Solarverlichting bestellen? Ga dan naar /www.buitenverlichtingzaak.nl hier vind je alles op het gebied van buiten verlichting!
Bekijk zeker haar Instagram account eens: @Zebranostyling
Ze heeft zo'n mooie stijl!
En haar hond is te lief!
Tot snel mensen!

Liefs Arja
Leuk dat je kwam buurten op mijn blog!
Vond je hem inspirerend, interessant of leuk om te lezen?
Deel de link gerust op je 
social media! Of app hem door naar je vrienden of familie!
Zo help je mij en mijn blog groeien en kan ik meer tips/blogs delen.
Win-win dus ;).

Volg je me al op Instagram? Tof om je daar te zien!
KLIK!

 Nog meer blogs lezen? Klik dan HIER voor mijn best gelezen blog!

 
Copyright © 2023 - Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl