Onze nieuwe tv meubel met de concrete seats van Fatboy!

maandag 17 oktober 2016

Vandaag een leuke blog om de week te starten!
Tenminste ik vind het heel leuk om dit te delen met jullie ;).
Ik laat onze nieuwe TV meubel zien, en niet een klant en klare versie (nouja een beetje) maar een geïmproviseerd meubel die ook nog eens heel praktisch is!
Benieuwd?
Lees en kijk dan snel verder...
Ik had al een tijdje het idee om onze tv hoek aan te pakken.
Het moest anders, ruimtelijker en gezelliger!
Nu we weer meer binnen zitten en vaker lekker een dvdtje kijken wilde ik een knusse zithoek creëren met een laag tv meubel zodat je op ooghoogte tv kunt kijken.
Nou dat is gelukt vind ik zelf ook al is het nog niet helemaal zoals ik in mijn gedachten heb (tv moet nog aan de muur met een kastje erom heen enz.) maar ik ben er nu al zo blij mee dat ik er toch alvast een blogpost over wilde schrijven. 
Ook op Instagram kreeg ik al veel vragen over ons meubel vanaf vandaag dus alle antwoorden in de blog!
Al een tijdje ben ik verliefd op TV meubels met van die open vakken op de grond als je snapt wat ik bedoel haha..ik hou er van als de vloer doorloopt zodat het niet allemaal zo vol oogt maar juist luchtig.
Hierdoor oogt de ruimte ook nog eens ruimer!!
Wat willen we allemaal toch?
Na een zoektocht kwam ik op het idee om losse open krukjes te gebruiken ik dacht als ik die nou tegen elkaar zet dan moet het wel een soort van laag dressoir worden met als voordeel dat je ook nog een extra zitplek of bijzettafeltje hebt wat heel handig is voor extra visite of verjaardagen. 
Ook leek het me handiger met schoonmaken met name om losse elementen weg te kunnen schuiven in plaats van een groot vast meubel zodat je er makkelijker achter kunt stofzuigen maar ook het materiaal is goed schoon te maken en naar mijn idee praktischer dan bijvoorbeeld (steiger)hout wat ook gaat werken waardoor je niet zo'n strakke look behoud.
Je raad het al ik ging op krukjes jacht...en kwam na een lange zoektocht uit bij Fatboy!
Daar hadden ze de krukjes die ik zocht, ik koos voor 3 beton seats de naam zegt het al ze hebben een beton look en de vormgeving is geïnspireerd op beton blokken.
De perfecte krukjes voor het meubel die ik in gedachten had, ze zijn strak vormgegeven waardoor ze mooi tegen elkaar aan geschoven konden worden!
En om het allemaal minder strak te maken heb ik er wat houtblokken onder gelegd staat zo gezellig als onze openhaard dvd aanstaat haha ooit willen we een echte haard in huis.
Je kunt er zelfs bijpassende kussens voor bestellen in diverse stofsoorten deze 4 vind ik persoonlijk de mooiste en het meest bij "Zwart wit en hout" passen :).
Ik heb de kleur Silverdust een mooie licht grijze kleur met een subtiele glans in verwerkt.
Je hebt ze ook in vrolijke kleurtjes als je daar meer van houd.
De krukjes zijn 40 cm hoog 50 breed en 43 cm diep en kosten € 99,95 per stuk.
Ik koos voor 3 krukjes naast elkaar zoals op deze tekening:
Wil je meer weten over deze krukjes?
Ga dan direct naar de webshop van Fatboy www.fatboy.com/nl/concrete-seat of https://shop.fatboy.com/nl/concrete-seat-online-shop voor meer informatie.
Fatboy is al jaren een van mijn favoriete merken wij hebben er ook een hangmat van die heel goed bevalt.
Goede kwaliteit en mooi design dat is echt kenmerkend voor Fatboy niet goedkoop maar voor kwaliteit betaal je bent ik inmiddels wel achtergekomen.
Helemaal blij was ik toen ik ze gevonden had maar toen de kleurkeuze nog want er waren diverse mogelijkheden waaronder wit, en dat is het ook geworden!
Wit met hout, ik hou ervan!
Ik ken mezelf, hier raak ik niet op uitgekeken haha.
Staat zo warm met de houtblokken eronder de overige vakken laat ik leeg voor een ruimtelijk effect.
En als je ze optimaal wilt benutten kan je er ook een leuke stoere canvas/wasbare zak of mand onder zetten waar je bijvoorbeeld schrijfstiften of dvd's in kunt bewaren. 
Ben zo blij met onze nieuwe tv hoek kan niet wachten jullie via Instagram op de hoogte te houden van de veranderingen want die komen er! :)
Wil je dat niet missen? 
Volg me dan: www.instagram.com/arja_van_garderen in plaats elke dag wel een foto uit mijn leven.
Oja de TV hangen we nog aan de muur zodat we de krukjes ook echt kunnen gebruiken en mee kunnen schuiven.


Super blij met de rond bol lamp op het boomstam tafeltje naast de't tv meubel, hij is van Cotton Ball Lights - www.cottonballlights.com/nl/.
Cotton Ball Lights heeft hun website vernieuwd en om dat te vieren hebben ze deze oktober (woon) maand een hele leuke actie! Bij bestelling van een lichtslinger naar keuze ontvang je 4 gratis sparkling-feest cottonballs cadeau! 
Leuk toch? Vooral nu we de feestmaanden weer tegemoet gaan ;).

Over beton gesproken de kaarsenstandaard (handgemaakt van beton) heb ik al een tijdje en komt uit de webshop Breekbaar www.breekbaar.eu is super zwaar en zo stoer!
Er zit ook een reageerbuisje in zodat je hem ook als vaas kunt gebruiken!
Ook dit blijft favoriet!
Ben super blij met het resultaat nu al, wat vinden jullie van het idee met de Fatboy concrete seats?
Laat je het weten?

Ben erg benieuwd!
Liefs Arja 
Fijne week!!
 
Copyright © 2023 - Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl