Heerlijk zacht schapenvacht van Sheepy!!

dinsdag 4 oktober 2016

Schapenvachtjes kan je daar ooit genoeg van hebben?!
Ik vind van niet hahah...vandaag een wintersblogje omdat ik echt zinin heb om alles weer om te gooien in huis en met een grote bak thee en de kaarsjes aan op de bank te ploffen!
En wat is dan lekkerder dan met een warm schapenvacht, bak thee en de kaarsjes om je heen een boek/tijdschrift te lezen?
Ik kan niet zo gek veel verzinnen hoor...kijk je mee naar mijn favoriete plekje op onze bank?

Het word weer vroeger donker en iets kouder, we gaan echt de herfst/winterperiode tegemoet.
Maar oohhh man...ik vind het zo'n gezellige tijd!
Dus heb ik in huis wat verschoven en veranderd om het weer gezelliger in huis te maken we leven in de zomer meer in de tuin (onder de overkapping) dus tijd om het in huis gezellig en knus te maken.
Wat een geluk dat ik van de net geopende webshop Sheepy - www.sheepy.cc/shop een schapenvachtje mocht uitzoeken dat paste perfect het plaatje die ik tijdens mijn "verander-mood" al in mijn hoofd heb haha.
Super leuk dat de eigenaresse Natasja me hiervoor benaderde haar verhaal is zo inspirerend klik HIER als je benieuwd bent naar het verhaal en de persoon achter Sheepy.cc!
Het was lastig kiezen want al haar schapenvachten zijn stuk voor stuk prachtig maar ik heb gekozen voor een witte variant in maat L (lengte 130 cm x breedte 90 cm) omdat die overal bij past en goed combineert met onze licht grijze bank!
Je kunt op haar webshop heel makkelijk selecteren op jouw gewenste schapenvacht kleur, maat en filteren op lang of kortharige vachten maar ook op krullige vachten.
Ideaal, en goed over nagedacht!
Directe link naar het vacht die ik koos: www.sheepy.cc/product/witte-vacht.
Ben er super blij mee hij is me toch ZACHT en vooral super dik!
Ik had al wat echte en neppe schapenvachtjes waaronder die van Ikea (prima natuurlijk vooral voor onze hond Moos) maar als je deze hebt gezien/gevoelt dan kan je het verschil in kwaliteit zien en voelen, tegen een echt schapenvacht kan geen nepperd op!
Heerlijk vind ik hem en Moos (onze hond) is erg ook gek op...we vechten er soms nog net niet om hahah...maar ze bromt wel als ze er af moet.
Wat ik ook wel snap haha.

Het grof gebreide kussen van lontwol komt van de webshop www.lauwdesign.nl en vind ik er goed bij passen als ik je dit zo ziet wil je toch meteen op de bank ploffen?
Nu ik dit schrijf verlang ik er al naar...:).
Kaarsenstandaards (de betonnen en boomstamvariant) op het boomstamkrukje komen uit de webshop Breekbaar www.breekbaar.eu ze hebben een koperen detail!
Tijdloos mooi!
Het gewei komt van de webshop woon & mode accessoires Sambi - www.sambi.nl die ik ontdekt heb via Instagram.
Volg je me daar al? Ik heb bijna 30.000 volgers dus er komt weer een leuke winactie aan!
Houd me in de gaten het schiet al op! :)
Ook in onze hangstoel op onze slaapzolder staat het schapenvacht wat een verschil met of zonder schapenvacht het zit zo lekker en het staat ook meteen zo sfeervol!
Ik krijg veel vragen over de hangstoel vooral via Instagram hij is van Xenos en het mat zwart ophangstysteem (staal) is van de webshop Moodadventures.

Super leuk dat je kwam buurten!
Ben benieuwd wat je van het schapenvacht vind heb jij ook een echte, en wat vind jij van nepperds?
Ben heel erg benieuwd naar jullie reacties!
Liefs Arja
 
Copyright © 2023 - Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl