Leuke, grappige en bijzondere kringloop verhalen #1

dinsdag 1 februari 2022

  Lieve volgers, ik heb jullie op Instagram @arja_van_garderen gevraagd of jullie leuke, grappige of bijzondere kringlopen verhalen hebben die ik zou mogen delen! Nou die heb ik gekregen hoor!

Dit idee kwam spontaan in me op toen ik de ramen zeemde haha.
Heb je er al zinin?
Ik wel ik deel ze graag met je want echt er gebeurd wat in de kringloop! :)
Leuke, grappige en bijzondere kringloop verhalen #1

Ik vond ooit een Hella Jongerius vaas bij de kringloop (die grote licht roze met gouden bloemen). Hij was zwart gespoten maar ik herkende hem meteen! Er stond € 4,50 op maar het meisje achter de kassa vond hem erg beschadigd en daarom mocht ik hem voor € 2,50 meenemen! Leuk feitje: die vazen gaan op Marktplaats voor honderden euro's weg! @bij_fem


Een vriend van me kocht een LP bij de kringloop en vond daar een oude envelop in met 800 gulden! Kan je gewoon nog inwisselen bij de bank! @liesbeth2675


Kringloop personeel kwam met een mooie lantaarn aan, bij het openen van het deurtje viel er een dode muis uit...

Ik zag bij de kringloop een glazen hoofdje op een stolpfles. Ik vond het maar raar, maar was ook nieuwsgierig. Tot mijn verbazing was het een hoofdje van prinses Juliana, het stond in de rand. Omdat ik weet dat er een echtpaar in ons dorp alles verzamelen van het koningshuis heb ik ze een berichtje gestuurd. Zij hebben het direct opgehaald. Het blijkt heel uniek te zijn en ze zijn er heel erg blij mee. Hoe leuk is dat! @cobi_ten_boer


Ik bracht iets naar de kringloop. Paar weken later stond het in de winkel en wie het kocht het? IK! :) @mandydjavie 


 Een dressoir met leeuwenpootjes, voor de helft omdat de datum verstreek... @laura_stegeman


Meest gekke wat ik ooit bij de kringloop zag was een kunstgebit in een vitrinekast! @hoekstralouise

Haha zo leuk jullie verhalen!
Ik heb zelf naast mijn parels en heel veel mazzel niet echt geks meegemaakt!
Wel veel leuke dingen zoals herkent worden!
Stond pas in een lange rij bij de kringloop toen er een vrouw op me af kwam lopen en vroeg of ik Arja van Garderen was haha en vervolgens aansloot aan de rij. Ik kon haar niet meer spreken. Maar voor en achter mij in de rij waren mensen wel benieuwd wie ik dan was haha.
Dus ik zei; ja ik denk dat ze me kent van mijn blog...voelt best raar haha. Na al die jaren bloggen, foto's delen etc. voelt het alsof je tegen jezelf praat haha. Je ziet wel volgers, statistieken, likes etc. maar toch in het echt iemand spreken die me al even volgt blijft gek! Maar super leuk! :)

Ik ben vaker herkent maar dan in de winkel.
Super leuk hoor!! Gezellig! jullie zijn me toch een partij leuk ook in het echt dus!
Spreek me vooral aan! ;)
De kwam later wel naar me toe in de winkel...leuke vrouw!

Ik ben trouwens zo blij dat de kringloop weer open is!
Dat is het enige wat ik ECHT heel erg gemist heb tijdens de lockdown.

Ik maak snel een deel 2 want er zijn verhalen zat! 
Al zinin deel 2? 

Ik wel! 
Wil je je kringloop verhaal mailen? Dan kan!
HIER VIND JE MIJN CONTACTGEGEVENS!

Liefs Arja 

Vond je de blog inspirerend, interessant of leuk om te lezen?
Wil je dat meer mensen mijn blogs gaan lezen?
Deel de link gerust op je social media! Of app hem door naar je vrienden of familie!

 
Copyright © 2023 - Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl