Waarom kiezen voor een leren bank in het interieur? Mijn top 5 leren banken op een rij!

maandag 18 januari 2021

Waarom kiezen voor een lederen bank in het interieur? Mijn top 5 leren banken op een rij!Waarom kiezen voor een lederen bank in het interieur? Ik vertel het je in mijn blogpost! En deel je mijn top 5 leren banken van dit moment!
Waarom kiezen voor een leren lederen bank in het interieur? Mijn top 5 leren banken op een rij!


Leer geeft een mooie mix van structuren in je interieur!


Ik hou van een mix van materialen in een interieur. Je kunt hiermee spelen, hou je van rust? Gebruik niet niet teveel verschillende kleuren maar kies voor ton-sur-ton bijvoorbeeld beige, grijs tinten, groen of wit. Je creëert hiermee diepte en speelsheid. Het gladde van het leer, in combinatie met wol, vilt, glas, linnen en ga zo maar door. Hiermee krijg je een warm geheel zonder dat het druk oogt.
Houd je meer van kleur? Kies dan een lederen bank in een meer uitgesproken kleur zoals blauw, groen, okergeel of cognac leer.
Hieronder wat voorbeelden.

Makkelijk schoon te maken

Leren banken zijn ideaal voor mensen die een allergie hebben tegen huisstofmijt of last hebben van astma. De bank kun je namelijk goed stofzuigen. Klik HIER voor mijn recent geschreven blogpost over onze nieuwe stofzuiger. Ideaal voor mensen met allergie.


Leer maakt je interieur stoerder!

Leer maakt stoer, vooral als het leer door de jaren heen echt gaat 'leven'. 
 Niet alleen in je outfit maar ook in je interieur!
Leer is stijlvol en tijdloos.
Ik ben zelf gek op cognac leer!
Past bij vrijwel elk interieur. Mix met verschillende kussens en plaids. Kies hiervoor mooie materialen zoals velours, wolvilt, suede en linnen.
Dat maakt een lederen bank tot een plofbank waar je nooit meer uit wil komen. Zet hem dicht bij een houtkachel en plan een avondje Netflix in ;).


   Duurzaam!

Hou je van duurzaamheid?
Dan heb ik goed nieuws want er zijn gelukkig steeds meer merken die duurzaamheid net zo belangrijk vinden! En oa banken maken van reclyled leer (ookwel Carlitto leder genoemd).
Zoals deze lederen banken "Lorient bank" van Robuustetafels.nl.

Waarom kiezen voor een leren lederen bank in het interieur? Mijn top 5 leren banken op een rij!

Waarom kiezen voor een leren bank in het interieur? Mijn top 5 leren banken op een rij!
Deze kleur vind ik zo mooi! Ik hou van beige leer!

PVC vloer visgraat Moduleo Vloerloods Kampen vergrijsd eiken
Leuk dat je kwam buurten op mijn blog!
Vond je hem inspirerend en/of leerzaam?
Deel de link gerust op je 
social media! Of app hem door!
Zo help je mijn blog groeien en kan ik meer tips/blogs delen.

 
Copyright © 2023 - Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl