Bosch ProHygienic stofzuiger, dé stofzuiger voor mensen met een allergie!

zondag 10 januari 2021

Bosch ProHygienic stofzuiger, dé stofzuiger voor mensen met een allergie!
Zoek je een stofzuiger die de lucht filtert én ook nog eens stijlvol is? Ik heb hem gevonden en ik vertel je vandaag alles over!
Wij hadden een stofzuiger die steeds slechter functioneerde en na de verbouwing het zelfs heeft begeven! Logisch want wat heeft een stofzuiger het dan zwaar te voorduren. Het werd tijd voor een andere stofzuiger! Bosch is een merk waar Alfred gek op is, bijna al zijn gereedschap is van het merk Bosch. Dus toen ik werd gemaild met de vraag of ik een Bosch stofzuiger wilde proberen die geschikt is voor mensen met een allergie, hoefde ik niet lang na te denken. Dat kwam als geroepen! Bijzonder hoe dingen soms lopen he!? Ik koos voor een witte stofzuiger, met stofzak! Ik vind draadloze stofzuigers mooi maar ik ken mezelf een beetje, die zijn altijd leeg als je hem wil gebruiken of de opvangbak is vol. Dit is veel handiger! En ik wist niet dat een stofzuiger je zo blij kon maken! Wat een verschil met onze oude stofzuiger! Deze is super stil en toch heeft hij voldoende kracht! Ons witte vloerkleed is nog nooit zo schoon geworden. Wat ik er allemaal uit zoog! Ongelofelijk…  
 • Je kunt hem ook op de Automatic Power Control stand zetten super fijn als je bijvoorbeeld een vloerkleed stofzuigt dan past hij automatisch de zuigkracht aan. De Automatic Power Control is een sensorgestuurde vermogensregeling voor optimale prestaties op elke vloeroppervlak! Volgens mij ben ik officieel volwassen geworden haha.  

  De stofzuiger is niet zwaar wat echt heel fijn is als je 2 trappen op moet om bij je slaapkamer (zolder) te komen ;). Door de UltraAllergy hygiënisch filter is hij heel geschikt voor mensen met een allergie. Alfred is heel erg blij! Er zit een AirFreshstofzak in die nare geurtjes verwijderd en zorgt voor een schone uitblaaslucht. Het snoer is super lang (15 meter). Waar ik voorheen te kort kwam, heb ik nu geen omkijken meer. Nooit meer een te kort snoer. Eerlijk is eerlijk; hoe irritant is dat!? 

  Bosch ProHygienic stofzuiger, dé stofzuiger voor mensen met een allergie!
 • En wat ook heel fijn is; Bosch geeft 10 jaar motorgarantie! Ben niet echt een goede huisvrouw maar goed gereedschap is het halve werk, ik vind stofzuigen nu gewoon leuk haha. Ja, dat kan!

 • Even in het kort!

 • Even in het kort; of ik hem aan zou raden? Jazeker ik vind de prijs kwaliteit verhouding echt heel netjes. En daarbij hij is ook nog eens prachtig om te zien (iets wat ik dus weer belangrijk vind). En hij is heel praktisch in gebruikt, dat is het allerbelangrijkste he want je gebruikt hem toch zeker 3x per week. Hier tenminste wel met een hond. En dat hij zo stil is vind ik ook echt pluspunt hoor! Al met al een TOP stofzuiger en ik hoop dat we er nog jaren plezier van gaan hebben. Ben je nou enthousiast geworden en wil je hem bestellen? Dan heb ik HIER de link voor je.  
 • Bosch ProHygienic stofzuiger, dé stofzuiger voor mensen met een allergie!

  Heb je vragen over de stofzuiger? 
  Mail me gerust! KLIK HIER voor mijn contactgegevens!
PVC vloer visgraat Moduleo Vloerloods Kampen vergrijsd eiken
Leuk dat je kwam buurten op mijn blog!
Vond je hem inspirerend en/of leerzaam?
Deel de link gerust op je 
social media! Of app hem door!
Zo help je mijn blog groeien en kan ik meer tips/blogs delen.

 
Copyright © 2023 - Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl