Raamdecoratie trends voor 2020

vrijdag 17 juli 2020

RAAMDECORATIE TRENDS VOOR 2020
Vandaag een blog over de raamdecoratie trends voor 2020. Trends die ik super fijn vind, lees vooral verder...
Trends ik ben er niet zo van maar toch houd ik ze in de gaten :).
Ook voor mijn werk als interieur stylist en online marketing natuurlijk.
Dan is het fijn om op de hoogte te zijn van wat er 'in' is.
Maar ik houd ook wel van persoonlijkheid in een interieur en zelf je stijl ontdekken en trouw blijven.
Hieronder de meeste opvallende trends op het gebied van raamdecoratie op een rijtje:

Raamdecoratie trends voor 2020

Warme kleuren 

Warme kleuren en veel kleur zijn toch wel dé raamdecoratie trends van 2020! Als je van naturel tinten houd zijn warme kleuren zoals terra of een warme zand/beige prachtig! Hou je van meer kleur? Dan kan je je lol op! Want er is heel veel keus! Ook retro komt weer helemaal terug! Veel bloemen prints.

Rijke materialen van pure afkomst

Velours/velvet, rib stoffen maar ook linnen rijke materialen zie je veel terugkomen dit jaar in de woonbladen! Heeeeerlijk! Hou ervan! Thuis wil je jezelf lekker terug trekken in een warm huis dus dan heb je verschillende materialen nodig om het warm te maken. In de zomer wissel je ze gewoon af met lekker luchtig linnen! Leuk toch!? Dit jaar zit ik helemaal goed qua trends! Warme kleuren, beige gordijnen in rib fluweel, PRACHTIG!

Raamdecoratie trends voor 2020

Spelen met licht en lichtinval omarmen

Lichtinval is super belangrijk! Wie wil er nou graag leven in een donker huis? Je leuk een donkere muur, dat is natuurlijk niet erg maar een donker huis waar geen licht in valt is volgens mij niet wat een mens wil. Dus speel met licht. Dat kan heel goed met shutters bijvoorbeeld.

Klassieke raamdecoratie


Naast alle kleurrijke trends voor raamdecoratie in 2020 is daar ook de klassieke raamdecoratie en zijn moderne gordijnen helemaal terug. Denk hierbij aan tijdloze witte shutters, vouwgordijnen, duo rolgordijnen én natuurlijk zwarte horizontale jaloezieën. Allerlei verschillende soorten raamdecoratie die stijlvol, praktisch en strak zijn. Tijdloos en duurzaamheid zijn wel de kernwoorden van 2020 en hierna als we trendwatcher Lidewij Edelkoort mogen geloven gaan we terug naar de basis en willen we weten waar onze producten gemaakt worden. Een hele fijne ontwikkeling vind ik zelf!
Nog meer blogs lezen? Klik dan HIER voor mijn best gelezen blog!

Tot snel! Lieve groet Arja

 
Copyright © 2023 - Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl