Sustainable #1 - Met een gerust hart (h)eerlijk slapen en in bad met Yumeko. En een nieuwtje!

dinsdag 28 januari 2020


Een van mijn voornemens dit jaar is om de zoveel tijd wat mooie duurzame merken onder de aandacht te brengen. Iets waar steeds meer aandacht voor komt en daar sta ik volledig achter.
Ik ben steeds meer aan het opruimen en alles wat ik wil houden moet goed zijn. Daar bedoel ik mee dat ik wil weten waar het vandaan komt en het liefst nog dat ik weet wie het gemaakt heeft en waar.
Ben een beetje klaar (was ik al langer hoor) met de massa ketens/producten. Zeker als woonblogger vind ik het belangrijk dat ik blog over de veranderingen die écht bij me passen en dit ook zelf zo voel anders kan je beter stoppen met schrijven vind ik haha.
Houd je vast wel even vol maar dan heb je er geen plezier in want je gelooft niet in wat je schrijft.
Vandaag vertel ik je graag meer over het mooie merk Yumeko een merk die prachtige duurzame producten produceert. Moet je eens lezen hoe ze dat doen, super mooi!
Lees je verder?
 

DE DROOM VAN YUMEKO


Change the world sleeping (and bathing). Dat is onze droom. We maken beddengoed van de hoogste kwaliteit dat tegelijk duurzaam en betaalbaar is. Iets dat eerst onmogelijk leek is nu onvermijdelijk.
Door u mooie, duurzame alternatieven te bieden voor bed en bad willen we uw leven wat aangenamer en comfortabeler maken en de wereld wat schoner en eerlijker.


 DE FAIRCHAIN VAN YUMEKO
Yumeko werkt mét en áán een schone en eerlijke keten, een FairChain, voor alle producten in de slaap- en badkamer. Dat is 'beter slapen' in alle opzichten: comfortabeler, gezonder, eerlijker en zonder onnodig dierenleed.
We zoeken over de hele wereld voor u naar de mooiste en meest duurzame natuurlijke materialen. We doen er alles aan om u te verzekeren van top kwaliteit tegen een eerlijke prijs.
Alle producten hebben een biologisch- en/of fairtrade certificaat en zijn door onze strenge selectieprocedure gekomen. U voelt niet alleen het verschil, u maakt ook het verschil.
Al onze eerlijke en heerlijke producten worden door vakmensen speciaal voor ons gemaakt in India, Nederland, Duitsland, Portugal, Oostenrijk, Turkije en Peru. 
DE ACHTERGROND VAN YUMEKO
Yumeko werd opgericht in 2010 door Stephan Zeijlemaker en Rob van den Dool. Zij sliepen steeds minder goed en niet alleen vanwege de milieuonvriendelijke en oneerlijke productie van hun beddengoed. Zij vonden in hun werk telkens minder bevrediging en zochten naar meer duurzaamheid in hun leven én in het bedrijfsleven. 
Oh ja.
Yumeko is een Japanse meisjesnaam bestaande uit de woorden Yume en Ko. Ze betekenen "droomkind" of "droommeisje" en dat vinden we heel toepasselijk voor wat we doen. Een droom die we samen met u werkelijkheid willen maken.
Hun manier van werken zie je overal terug vooral op hun mooie Instagram account KLIK hier zie je de sfeer die ze willen uitstralen in een oogopslag terug. Zowel met hun beddengoed-, woon- als badgoed collectie. Puur en eerlijk. En daar hou ik van!
Heb jij een mooi duurzaam/sustainable merk die ik echt onder de aandacht moet brengen? Laat het me gerust weten!


Houd mijn blog in de gaten we gaan volgende week overnachten op een hele gave locatie. Die gaan jullie ook heeeeeel gaaf vinden, weet ik zeker!
Heb ik geboekt als verrassing voor Alfred omdat we 5 jaar getrouwd zijn. Dus kan er nog niks over delen. 
Maar ik neem je natuurlijk ook mee via Instagram volg je me daar al?


Tot snel! Liefs Arja


Bovenstaande foto's zijn van Yumeko.nl.


13 opmerkingen:

 1. Stilstaan bij duurzaam is ���� super. Doen wij hier ook steeds meer en de kids worden zich er ook van bewust.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige producten! Super dat je NL producten onder de aandacht brengt die ook nog eens lief zijn voor mens en natuur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Chantal de Fijter28 januari 2020 om 21:30

  Fan van je insta en blog, lees het altijd met plezier! Je hebt zo’n gave kijk overal op!�� Zeker een aanrader!��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Duurzaam is zoveel beter! Ik probeer er ook steeds meer mee bezig te zijn in wat ik koop. Super initiatief dit merk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Bedankt voor je inspiratie altijd. Je hebt mij mega geïnspireerd door jouw bankje in de kamer met het witte pompom deken er over heen! Dat is ook nog eens duurzaam. Ik had alles al in huis. Pallets, kussens en het pompom deken en nu heb ik een mega leuk bankje in huis staan! Fijne avond. Ik blijf je volgen om geïnspireerd te blijven raken. Liefs, Sidney

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Carrie Suurendonk29 januari 2020 om 20:28

  Wat super leuk om te lezen dat je meer met dit soort merken doet. Zelf heb ik onlangs het fantastische boek dit is een goede gids gekregen. Echt een aanrader wanneer je je meer in dit soort onderwerpen wilt verdiepen! Ik geniet van je verhalen en foto's!
  Liefs Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te lezen en wat tof dat je meer doet met duurzame merken!! You inspire others. Liefs Eva

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke pagina ������

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een inspiratie zeg! Vind jouw enthousiasme altijd zo mooi om te lezen. Ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je een prachtig artikel gemaakt en wat een mooie foto's ook! Fijne week verder en je hebt er een nieuwe volger bij.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Superinspiratiebron! Blijf zo doorgaan! Lfs Sabrina (Sabbie1979)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dit is dus 1 van de redenen dat ik insta heb, op die manier kom ik veel mensen tegen die een duurzame levenstijl ook belangrijk vinden en die leuke tips hiervoor hebben! Zo ook hier bij jou, superleuk! Dankjewel!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw door je winactie op je blog gekomen maar wat een inspiratiewalhalla. K ga nog even door met lezen ��

  BeantwoordenVerwijderen

 
Copyright © 2020 | www.zwartwitenhout.nl