Een nieuw vloerkleed onder de eettafel!

vrijdag 10 mei 2019

Ik hoor je denken een vloerkleed onder een eettafel wat onpraktisch, nee hoor. Ik vertel je er graag meer over en laat je meer foto's van onze eettafel en tafel styling zien.
Al tijden had ik een oogje op dit plusjes vloerkleed van het merk Be Pure Home overal uitverkocht ik had de hoop dus al een beetje opgegeven tot ik bij Sweet Living Shop dit vloerkleed tegen kwam....yes! 
Super snelle levertijd ook nog eens, want voor 21.00 uur s'avonds besteld is de volgende dag al in huis. Tja dat klinkt als muziek in de oren want als ik iets in mijn hoofd heb...
Waarom wij een vloerkleed hebben onder onze eettafel is omdat onze stoelen anders zo hard over de betonvloer schuiven en het oogt veel gezelliger en warmer.
Maar dit vloerkleed heeft nog een voordeel waardoor ik dit een perfect vloerkleed vind onder onze eettafel hij is namelijk laagpolig dus broodkruimels etc. zuig je zo op. 
En zit er een vlek in, maak je het vloerkleed zo schoon met een sopje Biotex.
Ideaal. 
Daarnaast is het vloerkleed heel soepel en makkelijk op te rollen en uit te kloppen buiten.
Ook de zwarte plusjes en de franjes/kwastjes zijn té leuk...staat lekker stoer en speels.
Allemaal dingen waar je mij gelukkig mee maakt want naast mooi vind ik praktisch ook heel belangrijk.
Onze eettafel is 2.20 meter lang en 1 meter breed dit vloerkleed is 2.40 meter lang en 1.20 meter breed dus dat kwam ook goed uit.
Neem zeker eens een kijkje in de webshop van sweetlivingshop.nl zeker de moeite waard je vind er van allerlei mooie merken van meubels, manden tot aan wanddecoratie en sierkussens.
Sweet Living Shop is ook te vinden op Facebook en Instagram
Wil je meer weten over dit zachte vloerkleed bekijk het dan hier https://www.sweetlivingshop.nl/bepurehome-vloerkleed-more-katoen-170x240-cm.html.


 Dit interieurboek 'PERFECT IMPERFECTION' van Sanne Boer is echt een aanrader...prachtig boek die ik pas mocht verloten op Instagram volg je me daar ook al? Ik organiseer daar regelmatig leuke winacties en deel dagelijks een foto/storie. Ik ben te vinden onder arja_van_garderen.
Wat vind jij van een vloerkleed onder de eettafel?
Laat je een reactie achter?
Dit vloerkleed kan natuurlijk ook heel goed bij je bank liggen, op de slaapkamer, of onder de overkapping.
Hij is lekker dun, zacht voor je voeten maar niet te warm/hoogpolig. 
TIP 
Als je hem niet onder de tafel legt is mijn tip om er een antislip mat onder leggen, want anders gaat hij schuiven.

Ben benieuwd wat je ervan vind.
Tot snel liefs, Arja

 
Copyright © 2016 - 2021 Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl