Mooiste en leukste kandelaren die ik gezien heb - DESIGNER JASMIN DJERZIC

donderdag 11 april 2019

Vandaag een blog over de mooiste kandelaren die ik ook gezien heb.
Ik mag ook een heel mooi setje weggeven op mijn Instagram account.
Benieuwd? Lees dan snel verder...

Je hebt ze vast al langs zien komen de kaarsenstandaards 'long legs' van een van mijn favoriete designers Jasmin Djerzic. Jasmin Djerzic (1983)  is een jonge Bosnische designer geboren en opgegroeid in Sarajevo, Bosnie, vluchtte in 1992 naar Nederland. Zijn succesvol afstuderen aan de Kunstacademie in Breda in 2011 was het begin van Jasmin Djerzic Designs.
Hij maakt de mooiste ontwerpen, waarbij de focus ligt op speelse voorwerpen die verwondering oproepen. Speelsheid terugbrengen in het leven van volwassenen is zijn doel. Daar word ik heel blij van want ik hou van die combinatie van een tikkie humor en een stijl,...dat doet hij heel goed. Wat hij maakt is uniek, je blijft er naar kijken. Ik hou van unieke woonaccessoires die niet iedereen heeft ik heb liever een paar mooie unieke dingen in huis dan een huis vol met spullen die iedereen in huis heeft staan, less is more vind ik. Zo komen deze items ook beter tot zijn recht. Hoe leuk zijn deze kandelaren straks op je paastafel? Ook na Pasen mooi natuurlijk. 
Ik mag namens Jasmin Djerzic een handgemaakt setje 'long legs' weggeven dus ik zou zeggen ga snel naar mijn Instagram account KLIK voor de voorwaarden en waag een kansje. Zo leuk die reacties...hij valt al goed in de smaak snap ik wel hoor maar toch leuk om te lezen vooral voor leuk voor Jasmin Djerzic want je moet maar lef hebben om een merk op te zetten en je hart en ziel er in te stoppen. Dat is nog eens passie. Hou van mensen met een passie en die hun talenten gebruiken. 
Ben ook blij dat dit steeds belangrijker gevonden word, de massa productie is toch niet uniek meer!? 
Dan maar iets meer betalen maar dan heb je wel iets bijzonders waar hart en ziel in zit.
Bekijk zijn webshop KLIK HIER eens je moet zijn reiger lamp                      zien...die is ook zooooo gaaf!                                                                                 
Doe jij al mee? Zoja; SUCCES!
En wat vind jij van massa producten, ben je er net als ik steeds meer op tegen? 
Ik shop liever iets moois bij kleine ondernemers/designers wat met de hand gemaakt is of bij de kringloop.
Duurzaamheid is een 'hot topic' en dat is niet voor niets, ik ben voor.
Ben benieuwd hoe jij hier over denkt.
Succes allemaal, fijn weekend alvast en tot snel. 
Liefs Arja
 
Copyright © 2016 - 2021 Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl