Veneta.com | raambekleding voor in je keuken, hoe kies je de juiste?

donderdag 18 oktober 2018

Hoe kies je de juiste raambekleding voor je keuken?
Ben jij een échte chef-kok, sta je het liefst de hele dag in de keuken te kokkerellen en te bakken? Dan ziet de keuken er vast niet altijd even schoon uit en vliegt er wel eens een spetter vet op de muur. Stel dat dit per ongeluk op je raamdecoratie komt? Krijg ik dat nog schoon? Ik vertel je vandaag wat do’s en don’ts op het gebied van raamdecoratie in de keuken.
Benieuwd, lees dan verder...
Geschikte raamdecoratie voor de keuken
Er zijn verschillende opties voor raamdecoratie in je keuken! Zo is er altijd wel iets wat bij jouw smaak past. Wij hebben voor jou drie geschikte en diverse raamdecoraties uitgelicht, om de keuze iets gemakkelijker te maken. Onze drie aanbevelingen lees je hieronder!

Plisségordijnen
 Het plisse gordijn is ideaal voor in de keuken omdat je de mogelijkheid hebt om de boven- & onderkant te bedienen. Je bepaalt met plisségordijnen zelf het lichtinval en je privacy, hoe fijn is dat. Is je raam bijvoorbeeld geplaatst dichtbij het gasfornuis? Dan zorg je dat je tijdens het koken de onderkant van het plisségordijn omhoog geplaatst is zodat er geen spetters het plissé gordijn kunnen raken. Zo hoef je na het koken geen rare vlekken uit het plisségordijn te boenen! Dit kan namelijk funest zijn voor je plisségordijn, en dat willen we juist voorkomen!

Jaloezieën 
Houten jaloezieen zijn het echt helemaal! Enorm populair en staan prachtig bij zowel een modern interieur als een urban jungle. Houten jaloezieën zijn te verkrijgen in houttinten met houtnerf en effen kleuren. Een groot voordeel aan houten jaloezieën in de keukens is dat je ze kunt optrekken. Je kunt er zo’n grote bende van kan maken als je zelf wilt! Ook handig wanneer je kinderen hebt die van bakken houden en er graag een smeerboel van maken ;-).

Duo-rolgordijnen
Duo-rolgordijnen zijn een combinatie tussen de voordelen van een rolgordijn en een jaloezie. De twee stofbanen van een duo rolgordijn wisselen elkaar af voor optimale privacy en lichtbeheersing. Kies voor een semi-transparante stof zodat je zelfs wanneer de banen langs elkaar heen vallen, nog steeds lichtinval hebt. Een groot voordeel aan duo-rolgordijnen is dat ze eenvoudig schoon te maken zijn, waardoor ze pico bello zijn voor in de keuken! Handig!


De bovenste foto's zijn van huisjemerlin super leuk dat ik haar Instagram foto's mag gebruiken. Bedankt.
De raambekleding in haar mooie keuken zijn uiteraard van Veneta.com en staat prachtig bij de rest van haar interieur.
Bekijk zeker eens haar inspirerende Instagram account KLIKBovenste 3 mooie Instagram foto's zijn van Ingrid trotse eigenaar van een hele stoere industriële keuken en zwarte raambekleding van Veneta.com.
Wat een groot effect kan kleur hebben he!
Zwart maakt stoer en springt eruit, net waar je voor kiest ik vind beide mooi.
Ingridreus1972 heet ze op Instagram een super leuk account die ik sinds kort heb ontdekt en zeker blijf volgen.
Bedankt dat ik de foto's mocht delen Ingrid.
KLIK om een kijkje te nemen.
Dit is een plisségordijn van Veneta.com vastgelegd door Instagrammer Thuisop39 KLIK om naar haar account te gaan. Mooie basis zo hoor.
Hier kan je alle kanten mee op qua styling.

Gratis kleurstalen!
Om er nog meer een feest van te maken, heb ik nog een verrassing voor je! Bij Veneta.com kun je nu je gratis kleurstalen aanvragen! Hoe leuk is dat. Je kunt met de kleurstalen kijken welke kleuren goed bij jouw keuken en smaak passen, voordat je een bestelling gaat plaatsen.

Welke raamdecoratie past het meeste bij jouw smaak voor in de keuken?

Dit artikel is in samenwerking met Veneta.com tot stand gekomen.
 
Copyright © 2016 - 2021 | www.zwartwitenhout.nl