Boombrush - DE MOOISTE SONISCHE TANDENBORSTEL DIE IK OOIT HEB GEZIEN!

dinsdag 3 november 2020

Boombrush TOOT sonische tandenborstel kortingscode
 Als je me al wat langer op Instagram volgt heb je vast en zeker onze nieuwe tandenborstels wel voorbij zien komen! Ik mocht ook een toffe winactie organiseren met BOOMBRUSH. Jullie waren net zo enthousiast als ik en dat vinden wij natuurlijk super leuk. Daarom hebben we een leuke actie bedacht. Lees gerust verder want ik vertel je meer over de tandenborstel en waarom ik er zo blij mee ben!

 Voordat wij met BOOMBRUSH poetsten hadden we beide een 'gewone' elektrische tandenborstel. Prima natuurlijk, tot dat je een sonische tandenborstel hebt geprobeerd! :) Net als dat je van een 'gewone' fiets overgaat op een elektrische fiets haha. Daar kan je het mee vergelijken. Je denkt; huh!? Kan dat ook zo? Ja dus!  

Boombrush TOOT sonische tandenborstel kortingscode

  Ivind het super fijn dat de BOOMBRUSH 5 standen heeft en aangeeft hoelang je al poetst. Door de slimme quadpacer-functie weet je precies wanneer het tijd is om de borstel te verplaatsen. De borstel stopt automatisch na 2 minuten poetsen! Super handig! Ook vind ik het design natuurlijk SUPER mooi! Lekker simpel en stijlvol. De kleur zwart is super mooi mat. Ik kan hier echt blij van worden, veel beter dan de wit/blauwe variant die wij eerder hadden. Je weet vast wel welke ik bedoel haha. Heb je net een nieuwe badkamer en dan staat er zo'n foute tandenborstel op je wastafel.
Boombrush TOOT sonische tandenborstel kortingscode

 Ook de batterij gaat super lang mee. De indicator geeft aan wanneer de batterij bijna leeg is. Laad je je borstel 10 uur op, dan gaat hij maar liefst 90 dagen mee! En dat weet ik uit ervaring! Super toch! Ook ideaal op vakantie je hoeft je lader niet mee te nemen. De borstel zelf is ook heel fijn, het heeft een tandenborstel zoals 'vroeger' borstel i.p.v. een klein rond borsteltje. Persoonlijk vind ik dit veel fijner. De BOOMBRUSH opzetborstels zijn te vervangen en zijn gemaakt van fijne/zachte borstelharen.  

Boombrush TOOT sonische tandenborstel kortingscode

Ook doen ze aan duurzaamheid/recyclen iets wat voor mij en heel veel andere mensen gelukkig steeds belangrijker aan het worden is.
Lees meer over hun werkwijze hierin: www.boombrush.com/nl/recycle
Wil je BOOMBRUSH sonische tandenborstel bestellen? Dan heb ik een leuke kortingscode voor je geldig tot 20 november 2020.

Boombrush TOOT sonische tandenborstel kortingscode

Gebruik de code: ARJA20 bij je bestelling hiermee krijg je 20 euro korting.
LET OP: geldig tot 20 november 2020

Laat je me weten wanneer je hem hebt gebruikt? Vind ik zo leuk om te horen/zien!

Liefs Arja

Fotografie: BOOMBRUSH.COM 

www.zwartwitenhout.nl

Heb je ook mijn andere blogs gelezen?


 Nog meer blogs lezen? Klik dan HIER voor mijn best gelezen blog!

Veel lees plezier!
Liefs Arja
 
Copyright © 2023 - Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl