Deze stoel kan binnen én buiten staan + een budgettip!

donderdag 1 augustus 2019

Ik zocht een stoel voor bij onze bank eentje om lekker in weg te kruipen in de zomer in de tuin en de winter naast de kachel met een kop warme chocolade melk. Maar wel een die luchtig oogt omdat de bank al vrij groot is en niet op pootjes staat. 
Ik heb hem gevonden, lees je verder?
Ik zocht dus een luchtige stoel eentje die niet te klein is, waar je wel door heen kunt kijken waardoor hij luchtig oogt. Ook moest de kleur/stijl goed bij de rest passen denk aan natuurlijke materialen/wit/zomers/fris daar let ik als eerst op. Niet rond of vierkant van vorm en nog een wens was dat de stoel ook buiten kan staan natuurlijk niet het hele jaar, maar dat je hem ook naar de tuin kan verplaatsen leek me wel wat. Dat vind je nooit met zo'n waslijst aan eisen hoor ik je denken. Het is gelukt hoor ik kwam een stoel tegen die alles in 1 heeft. Liefde op het eerst gezicht ook nog eens.
Hij is van rotan in combinatie met staal, wit met zwart, oogt luchtig, is niet rond of vierkant, groot genoeg om er lekker in weg te kruipen met een tijdschriftje, en het is ook nog eens een tuinstoel. 
Zo blij als een klein kind natuurlijk.

Ik vond deze gave rotan tuinstoel van Sweetlivingshop.nl online, omdat ik bij hun wel eens vaker wat heb besteld had kon ik de gok van het niet proefzitten wel wagen.
Ben je net als ik verliefd op dit soort rotan vlinderstoelen? Dan heb ik goed nieuws ze verkopen er nog veel meer. Niet alleen dit model, maar nog veel meer andere soorten in diverse kleuren en voetenbankjes.
Echt even kijken hoor. En de prijs is ook heel fijn want normaal betaal je al snel meer dan 300 euro bij Sweetlivingshop.nl zijn ze goedkoper.
De afmetingen zijn 
Breedte: 70 cm
Diepte: 76 cm
Hoogte: 90 cm

Je hebt deze stoel ook in het zwart en die is afgeprijsd dacht tip je even want ze gaan vast hard met dit weer.
KLIK HIER OM HEM TE BEKIJKEN/BESTELLEN
BEN BENIEUWD WAT JIJ VAN DEZE STOEL VIND, LAAT JE HET WETEN?

LEUK DAT JE KWAM BUURTEN, BEN BENIEUWD WAT JIJ VAN DEZE STOEL VIND, LAAT JE HET WETEN?
Tot snel, liefs

 
Copyright © 2023 - Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl