Van vloerlamp naar XL bureaulamp, onze werkplek in de woonkamer...

maandag 18 maart 2019

Vandaag een blog over onze werkplek in de woonkamer en hoe ik van een vloerlamp een XL bureaulamp maakte.
Wij hebben boven een kantoor maar ik werk sinds we hebben uitgebouwd alleen maar beneden niet zo gek natuurlijk met de 2 grote dakramen en de glas pui heb ik het hele jaar binnen/buiten gevoel.
Dat deed ik dus vooral aan onze eettafel maar omdat we daar natuurlijk ook aan eten leek het me beter om werk en privé meer van elkaar te scheiden en dus de boel te verplaatsen naar een echte werkplek waarbij je niet steeds alles hoeft op te ruimen.
Dit bureau kwam ik tegen op www.ikwillem.nu een hele leuke webshop vol koopjes en mooie merken deze House Doctor tafel scoorde ik voor een prikkie.
Met een showroom/magazijn in Veenendaal bij mij om de hoek volg ze zeker op social media dan mis je niks ze organiseren ook wel een van die sale weekenden die je niet wil missen, dus zeker volgen.
Even een tipje tussendoor.
Verlichting is belangrijk en vooral bij je werkplek dus bedacht ik van een vloerlamp een XL bureaulamp te maken door hem heel simpel naast je bureau te zetten.
Tof effect toch?
En zo heb je dus altijd mooi warm licht vanaf boven zonder boren of een apart stroompunt te moeten regelen, nou dat willen we allemaal toch?
Ik kwam deze mooierd bij directlampen.nl tegen bekijk hier de mooiste lampen voor een fijne prijs want deze lamp is in de aanbieding en in meerdere kleuren verkrijgbaar.
Ben al jaren gek op deze lamp en weet zeker dat ik hem mooi blijf vinden.
Qua kleur valt hij niet op in ons interieur maar het model is zo tof.
Laat je weten wat je van dit idee en het model vind?
Hoop je snel weer te zien in de volgende blog.
Waar werk jij het liefst?

 

Laat je weten wat je van dit idee en het model vind?
Hoop je snel weer te zien in de volgende blog.
Liefs Arja
 
Copyright © 2016 - 2021 Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl