Vloerkleden op vinyl + winactie

maandag 26 november 2018

Vloerkleden op vinyl ik hoor je denken, is dat iets nieuws?! Dat kan, tenminste voor mij wel. Vertel je er meer over... 
Ik kwam in contact met vloerkledenopvinyl.nl legde een stuk vinyl met bijna realistische wol print op onze wc vloer, over de betonvloer heen, waarop zoveel leuke enthousiaste reacties kwamen dat ik namens hun een winactie mocht organiseren op Instagram. Zo kan het dus lopen...super leuk.
Je kunt tm as donderdag kans maken op een vloerkleed naar keus. De afmeting en print mag je dus zelf uitzoeken, ik wens je veel succes want kiezen is zoooo moeilijk haha.
Hieronder op de foto's zie je VINYL VLOERKLEED GROOT - GROF GEBREID WIT liggen afmeting 1.70 bij 2.40 cm mooie matte print Alfred dacht zelfs dat het echt wol was haha.
Naast dat de vloerkleden op vinyl leuk zijn, zijn ze ook nog eens heel praktisch geen struikelgevaar, je kunt ze gewoon schoonmaken/dweilen handig met huisdieren en kinderen, en mocht je last hebben van allergieën dan is dit ook een mooie oplossing.
Ik vind het super handig want als wij na een eind wandelen thuis komen met een hele vieze 4 voeter hoef ik me niet druk te maken of onze vloerkleed er niet vies word.
Dus ik vind het echt een uitkomst ook onder de eettafel staat hij super leuk.
Hij staat heel leuk ook onder een eettafel, maar ook in de badkamer/wc, slaapkamer en zelfs onder een overkapping.
Doe jij al mee met de winactie?
Iets gemist? 
Klik op de onderstaande link en doe gezellig mee tot as donderdag 29 november maak je kans.
Direct bestellen en meedoen met de winactie kan ook mocht blijken dat je gewonnen hebt, krijg je je aankoopbedrag terug.
Directe naar dit wollen vloerkleed klik HIER.
Succes allemaal!


Doe jij al mee met de winactie?
Zoja; voor welke print ga je?
Tot snel, liefs Arja

 
Copyright © 2016 - 2021 | www.zwartwitenhout.nl