Mijn tips om je huis/tuin herfstproof te maken incl. een budgettip!

donderdag 4 oktober 2018


Vandaag deel ik mijn 10 tips om je huis/tuin herfst-proof te maken mijn 10 musthaves voor dit gezellige seizoen! Lees je verder?
Ik deel vandaag mijn tips om je interieur, tuin of veranda om te toveren tot een knus plekje!
Ik begin altijd voor het stylen alle zomer items weg te halen, het liefst haal ik heel de ruimte helemaal leeg zo heb je een nieuwe fris begin een goede basis (zie het als canvas doek waar je opnieuw een creatie op maakt) werkt heerlijk overzichtelijk!
Ik kies voor dit seizoen graag voor wol, stoere schedels, natuurlijke elementen, goede verlichting omdat het eerder donker wordt, een grote mand voor het haardhout, schapenvachten, kaarsen heeeeeeel veel kaarsen en niet te vergeten een lekker vloerkleed.
Ik heb mijn 10 favorieten opgeslagen, ik deel ze graag met je.
Hier komen ze:
 Natuurlijke elementen doen het goed in een herfst/winter interieur.
Dit is een hele stoer item van Kick Collection. Lekker groot ook!
Wij hebben een beton vloer (licht grijs) dus ik vind persoonlijk taupe/beige een mooie tegenhanger.
Dit wollen vloerkleed verveeld nooit!
Hij is van volero.nl een webshop vol met mooie woonitems aanrader mocht je ze nog niet kennen.
Ook een favoriet dit vloerkleed.
Ik heb hem zelf ook en ben hem nog steeds niet zat :).
Verlichting is ook een heel belangrijk aandachtspuntje ik heb zelf overal lampen in huis ze geven niet alleen heel veel sfeer, maar ook nog een praktisch licht af. Dit leuke lampje in nu in de sale dus ik zou zeggen tip hoor!! Hij is nu maar 20 euro! Goud en marmer vind ik een top combi staat zo chique!

Over chique gesproken, velvet (ook wel velours genoemd) is zo mooi en staat ook heel rijk en warm!
Ook zeker een musthave dit seizoen van deze lijn zijn er ook eettafelstoelen verkrijgbaar.
Die staan op mijn wishlist :).
Schapen-  en rendiervachten je kunt niet zonder vind ik!
Dit is zo'n mooie en stoer exemplaar.
De basis is gelegd stijl het af met leuke persoonlijke items duik hiervoor ook eens de kringloop in. En klaar ben je! Nu alleen nog maar genieten!

Ben benieuwd of ik je op ideeën heb kunnen brengen.
Laat je weten wat jou favoriet is en hoe jij je interieur herfstproof maakt?

Ben benieuwd!
Tot snel! Liefs Arja
 
Copyright © 2016 - 2021 Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl