Stijlvolle deuren van glas voor een LOFT gevoel!

woensdag 20 december 2017

Al jaren droom ik van een glazen deur in huis met het liefst een zwart frame!
Wij hebben nu nog een open keuken maar als de woonkamer is uitgebouwd, willen we er een glazen room divider tussen zetten met afsluitbare/openslaande deuren.
Al jaren droom ik van een glazen deur in huis met een zwart frame!
Wij hebben nu nog een open keuken maar als de woonkamer is uitgebouwd, willen we er een glazen room divider tussen zetten met afsluitbare deuren van glas zodat je wel genoeg daglicht behoud.
Nu zat ik al even te zoeken op dit soort stijlvolle deuren en kwam op de site van Portapivot uit wat een prachtige deur/systemen verkopen ze zeg!
Dit moest ik met jullie delen want hier word elk huis in een klap stijlvol van!
Heeft zo'n luxe uitstraling vooral de glazen deuren met zwarte omlijsting zijn mijn favoriet maar alles kan dus zeker even een kijkje nemen op de website van Portapivot mocht je ook naar een mooie/stijlvolle deur zoeken die je interieur echt afmaakt.

Bepaalde deuren hebben een ruimte besparende functie, en naast dat een deur praktisch is denk aan geluid en warmte wat in de en bepaalde ruimte word binnen gehouden zijn het echt een eye-catchers om te zien!
Zoals je merkt word ik hier heel erg enthousiast van.
Hieronder een aantal voorbeelden maar er zijn er nog veel meer modellen waarbij je vervolgens ook weer uit diverse materialen kunt kiezen.
Ook handgrepen zijn los te bestellen www.portapivot.com/collections/doorhandles je kunt je deur dus helemaal naar jouw smaak samenstellen.
Dus ik weet zeker dat jouw droomdeur erbij zit.
Mijn droomdeuren is het model op de laatste foto (openslaande deuren).Ben heel erg benieuwd of je al bekend was met Portapivot en wat je vind van dit soort deuren.
Laat je het weten in je reactie?
Al het beeldmateriaal is van Portapivot in samenwerking met hun is deze blog tot stand gekomen.
Liefs Arja
 
Copyright © 2016 - 2021 | www.zwartwitenhout.nl