Onze glamping avontuur Tendi Safaritenten - Italie Le Marche #1

dinsdag 7 juli 2015

De afgelopen blogjaren heb ik al heel wat leuke dingen mogen meemaken met als hoogtepunten: op de woonbeurs staan met Showhome, leuke projecten, de lieve reacties van mensen die ik (veelal) niet persoonlijk ken maar waar je wel een band mee opbouwt ook via Instagram en Facebook, en al die leuke samenwerkingen waar ik niet alleen heel BLIJ van word maar vooral dankbaar!
Dankbaar dat ik dit mag doen.
Ik wil jullie ook bedanken!
Want zonder jullie/volgers was het nooit gelukt.
Dank jullie wel voor het volgen, de leuke reacties maar ook het delen van blogs!
Binnenkort zal ik weer eens een leuke winactie organiseren om jullie in het zonnetje te zetten (om maar in de vakantie stemming te blijven).
Ik hoor je denken; leuk hoor maar wat heeft Glamping hier mee te maken?
Nou dat ga ik je vertellen....lees snel verder....
Ik mocht samen met Alfred namens Tendi op vakantie!
En niet zomaar een vakantie maar Glamorous kamperen in Italië!
Een week vertoeven in een stoere safari/lodgetent met alles erop en eraan!
Dé ideale combinatie, want waar Alfred gek is op het "echte" kamperen (lees; met je wc rol over de camping) ga ik toch liever voor wat meer luxe.
Tendi heeft dat goed weten te combineren want er zit een (goede!) douche + wasbak, toilet, een heerlijke (tweepersoons) boxspring met klamboe (overigens zit er ook een aparte "kamer" naast met een stapelbed voor extra logies of kids) en een keuken(tje) in!
Zo fijn!
Naast deze luxe is de inrichting STOER, stijlvol & praktisch!
Voor een interieurliefhebber natuurlijk wel een must ;).
Daar kijken wij als eerst naar, toch?
Ik weet nog wel toen ik de uitnodiging kreeg, ik heb hem zeker een paar keer opnieuw gelezen want zo'n leuke mail krijg je niet wekelijks haha.
Inmiddels zijn we weer een tijdje terug en ben ik bezig met het schrijven van het artikel en het sorteren van de foto's maar ik moet eerlijk bekennen het zijn er TEveel haha...zoveel dat ik het op moet/ga delen in 2 of meer artikeltjes ;).
Luxe probleem natuurlijk, want Alfred heeft ook veel foto's gemaakt.
Hij is zelfs aan het stylen geslagen want hij was van mening dat er ook wat te lezen moest zijn voor mijn mannelijke lezers (maar zijn die er wel!? Volgens mij niet, zoja: laat het even weten haha).
Kortom: ik heb jullie gewoon heel veel te vertellen over o.a.: onze reis met de auto, de camping, de mensen, onze strand avonturen (letterlijk avonturen die best nog wel heel erg gevaarlijk waren haha...daarover later meer!, ons etentje bij een super de luxe restaurant die niet beviel, en de restaurantjes die er op het eerste oog niet zo uitnodigend uitzagen maar juist wel heel erg goed eten hadden, de marktjes, het kasteel die we bezochten + de andere leuke uitjes en het paradijsje waar we in mochten slapen!
Maar vandaag: eerst een kleine preview van de stoere tent! :)Aan de linkerkant van de keuken heb je de ingang van de extra kamer met een stapelbed en een inbouwkast!
Aan de rechterkant heb je eerst de deur van de douche/toilet en daarnaast een tweepersoons boxspring met kamboe.
De tent is heerlijk ruim en licht!
Eenmaal thuis heb ik de foto die Alfred van me maakte in een Italiaans straatje meteen laten afdrukken op poster formaat!
Hij hangt nu in onze keuken!
Klik HIER om het resultaat te zien.
Als de keuken helemaal af is (de cognac leren handgreepjes van Nu interieur zitten erop) zal ik hier uiteraard foto's van maken kan niet wachten jullie dit te laten zien!
Want dan is het echt mijn droomkeuken!
Zal blij zijn als ik van die deurknoppen die er nu op zitten af ben, deze hadden we niet besteld en passen totaal niet bij de strakke keuken..echt balen is dat kijk er nu al zeker 3 á 4 maanden tegenaan.

Stoer en tijdloos zoals jullie van me gewend zijn haha.
Lijkt het je leuk om meer te lezen over Tendi, onze avonturen en de omgeving?
Laat in je reactie achter waar je benieuwd naar bent, dan neem ik het mee in mijn volgende blogpost over deze gave vakantie!
Op reacties probeer ik zoveel mogelijk te reageren maar lezen doe ik ze sowieso, allemaal!
Geniet van het weer, en hopelijk tot snel!
X Arja
 
Copyright © 2016 - 2021 Arja van Garderen fotografie en styling | eigenaar: www.zwartwitenhout.nl