Een zwevende (boeken)plank in onze keuken!

donderdag 1 september 2016

Gister kwam Alfred met een hele lange plank/balk thuis hahah je zult wel denken waar zadel je die arme jongen nu weer mee op?!
Nou laat ik het zo zeggen ik heb er (dit keer) niet eens om gevraagd of een voorzichtig balletje opgegooid, het was een spontaan idee van Alfred om gisteravond een boekenplank te maken boven de keuken!
Benieuwd naar een voorproefje van de blog die (binnenkort online komt) en zal gaan over onze keuken die wij een jaar geleden hebben geplaatst?
Lees dan gerust verder...
Ik hou van dit soort spontane ideeën!
Alfred weet inmiddels wel dat ik gek ben op rauwe, stoere planken met noesten erin en grijzig van kleur, hij kent me haha.
Het idee om hem "zwevend" aan de muur te bevestigen komt van Alfred (waar je mee omgaat word je mee besmet he en in zijn werk ziet hij ook veel huizen en interieurs dus inspiratie genoeg).
Staat gaaf en het lijkt net alsof hij uit de muur komt.
We moeten nog wel aan de dikte van de plank/balk, maar dat is niet erg als hij niet bevalt doen we er een andere plank tegen aan een boomstamplak ofzo het systeem zit in iedergeval in de muur (4 stalen pinnen die voor de helft in de muur en de andere helft in de plank zitten) dus daar kan de eventuele andere plank op aangepast worden.
Onder de plank maken we nog van die haken om keukenbenodigdheden aan op te hangen zoals theedoeken en pollepels enz.
Ben er super blij mee het maakt onze (1 jaar oude) strakke keuken net even iets "gezelliger" oud hout geeft sfeer.

Wat vinden jullie ervan?
BTW voor degene die me stil vinden op Instagram (ik kreeg al wat berichtjes haha lief hoor), ik heb geen telefoon meer...hij is kapot en valt niet meer te repareren helaas hij word z.s.m. vervangen want ik mis het zo!!
Hoop snel weer meer van me te laten horen ;).

Wil je geen blog meer missen?
Laat je emailadres rechts (of onderin als je vanaf je GSM surft) op de blog achter en je blijft automatisch op de hoogte van mijn nieuwste blogs!
X Arja

 
Copyright © 2016 - 2021 | www.zwartwitenhout.nl