Veranderingen in ons interieur!!

woensdag 24 augustus 2016

  
Zoals je vast al aan de titel had gezien deel ik vandaag wat foto's van ons vernieuwde interieur!
Waaronder een foto van onze Biedermeier kast die we een half jaar geleden kochten via Marktplaats, en de kamerlinde die ik laatst bij de Intratuin kocht!
Daarnaast hebben we ook een nieuwe vloer in de woonkamer!
Genoeg te vertellen en te laten zien dus.
Benieuwd wat er nog meer is veranderd? Lees dan snel verder...
Onze Biedermeierkast scoorde ik na heeeeeeeel lang zoeken via Marktplaats als een kind zo blij was ik toen we hem kochten en nog geniet ik dagelijks van deze grijze biedermeier kast!
Voordeel van deze kasten is dat ze niet diep zijn en daarom niet teveel ruimte innemen.
De kast is op de foto's nog leeg (zitten planken in), omdat we de vloer hebben vervangen en alles leeg gehaald moest worden om de meubels makkelijker in de tuin te zetten.
Er lag een beschadigde en vergeelde parketvloer in waar ik echt aan stoorde dus hebben we besloten om hem toch te vervangen ook al was ons plan te wachten tot we gaan uitbouwen incl. gietvloer maar ik kon daar voor mijn gevoel echt niet op wachten, woongenot gaat op dit soort momenten echt voor.
Ik weet zeker dat we hier nog wel even van kunnen genieten, zoveel beter zo en de meubels komen op deze licht grijze vloer veel beter tot zijn recht vooral licht eiken hout vind ik er mooi bij.
Straks is hij helemaal af als er nog een hoge witte plint tegen de muur bevestigd word.
Super blij mee het maakt het lekker fris maar vooral ook extra licht in huis lekker Scandinavisch!

De kamerlinde kocht ik bij de Intratuin voor maar € 9,99 (niet duur vooral niet omdat hij is al 1.20 hoog is) ik heb ze duurder gezien.
De kamerlinde houd van daglicht en water (maar niet van de volle zon en tocht heb ik me laten vertellen) ik heb de plant daarom op een lichte plek gezet en geef hem elke dag iets water.
Hij staat nu ongeveer 2 weken de bovenste (grootste) bladeren worden zwaar en gaan iets hangen maar ik heb gehoord dat dat zo hoort..aan vocht te kort zal het niet liggen.
Ben benieuwd hoelang hij mooi blijft hoop heel lang haha.
Ik vind de aaibare, grote bladeren prachtig de kamerlinde is echt een blikvanger in je interieur!

De houten kralen ketting (zogenaamde woonketting) heb ik zelf gemaakt van kringloop kralen ik kocht een zakje voor maar € 0,50 euro cent!
Daar hou ik zo van zelf dingen maken, in combinatie met kringloopschatten en een dosis creativiteit hoeft wonen echt niet duur te zijn.
 Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van onze vernieuwde woonkamer vinden...laat je het weten?
Ik word zo blij van jullie berichtjes en reacties ook al kan ik er niet altijd op reageren ik lees ze allemaal!
X Arja
 
Copyright © 2016 - 2021 | www.zwartwitenhout.nl