Super stoere bunkerlamp van PAND83!

maandag 3 juli 2017

Wij zochten nog een stoere unieke lamp voor de kleedkamer eentje die rondom licht geeft en niet alleen naar beneden zeg maar wat vaak het geval is bij lampen kappen die boven dicht zijn.
Gelukkig is op Instagram genoeg inspiratie te vinden en werd ik op slag verliefd op de bunkerlamp van PAND83 uit Zwolle.
Lang leven het internet!
Ik vertel je er mee over...lees je verder?
 Bunkerlampen ook wel kooilampen genoemd, zie je veel maar echte bunkerlampen zijn zeldzaam tenminste ik zie ze niet veel.
Was ik even blij dat PAND83 ze nog wel had en dan ook een stoer exemplaar.
Deze lamp komt uit het Poolse leger.
Een item met een verhaal ik hou ervan in combinatie met een verder strakke basis.

PAND83 is zowel op Facebook als Instagram te vinden klik HIER HIER  om een kijkje te nemen bij hun ze hebben vaak de mooiste pareltjes te koop!
Aanrader dus om ze te volgen!
Ook is PAND83 wel eens op te vinden op een fair ook dat delen ze via social media super handig mocht je de items liever in het echt bewonderen.
Ook al moet ik zeggen dat het via Instagram ook heel fijn communiceren was en de lamp is snel en  met liefde verpakt bij ons aangekomen.
Het zwart/wit (strijkijzer)snoer staat helemaal leuk in combinatie met het grijs/groene staal vind ik.
Naast de lamp ontving ik ook een rolletje staaldraad zodat de nogal zware lamp aan het plafond bevestigd worden.
Maar onze hangstoel hangt ook nog dus dat komt wel goed haha.
Alfred is super druk voor de vakantie dus helaas word het nog even geduld hebben voor hij in onze kleedkamer komt te hangen met houten schuifdeuren, maar zodra hij hangt ga ik hier zeker een foto van delen op Instagram volg me op arja_van_garderen (KLIK!) dan mis je niks :).
Wat vind jij van deze stoere bunkerlamp?
En ken je PAND83 al?
Laat je het weten in je reactie?
Tot snel!
Liefs Arja

2 opmerkingen:

 1. Heel gaaf, Arja! Zelf heb ik ook zo`n soort lamp (alleen dan een kringloop-versie) en hoop deze te gaan ophangen in onze slaapkamer als ze klaar is. :)

  Lieve-groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo cool! Ben altijd fan geweest van dit soort industriële lampen.. weet alleen nooit waar je de beste kan kopen! Thanks voor de tip. Zou mooi bij ons in de eetkamer passen.
  https://www.onlineparketshop.nl/laminaat/quickstep/majestic/

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)