Søstrene Grene opent een winkel in Amersfoort!

dinsdag 7 maart 2017


De Deense interieurketen Søstrene Grene opent een winkel in Amersfoort. Dit is de negende winkel in Nederland.

Lees snel verder want ik vertel je wanneer hij open gaat en hoelaat...
Inwoners van Amersfoort met een interesse in interieur en een liefde voor Scandinavische esthetiek zijn van harte uitgenodigd voor de opening op 24 maart om 10 uur in de ochtend. Op deze datum opent de interieurketen Søstrene Grene een nieuwe winkel in de Utrechtsestraat in Amersfoort. Dit is de negende winkel van de Deense keten in Nederland.
Søstrene Grene, wat ‘De Zusters Grene’ betekent, is een Deense interieurketen die zich specialiseert in woonaccessoires, servies, kleine meubels, kantoorartikelen en cadeau- en briefpapier. Met een regelmatig wisselend assortiment, klassieke muziek op de achtergrond en een aangename en ingetogen verlichte winkel is Søstrene Grene gericht op het creëren van een unieke, prettige en betaalbare winkelervaring.
Pieter van der Land is de franchisenemer achter alle Søstrene Grene winkels in Nederland op dit moment.
Pieter van der Land: "We hebben van mensen die in of in de buurt van Amersfoort wonen het verzoek gekregen een Søstrene Grene winkel te openen in deze omgeving. Dus natuurlijk zijn wij erg enthousiast om nu eindelijk een winkel te kunnen openen in Amersfoort, het centrum van Nederland. Amersfoort heeft een charmant historisch stadscentrum waar veel winkelend publiek uit de stad en de omgeving op af komt. We hopen zoveel mogelijk van hen te zien tijdens de opening op 24 maart. We zullen de rode loper voor jullie uitrollen.”
Mikkel Grene, CEO en mede-eigenaar van het Deense bedrijf, hoopt ook op een warm welkom in Amersfoort.
"We hebben al verscheidene winkels geopend in Nederland in een relatief kort tijdsbestek. We merken dat steeds meer mensen in het land bekend zijn met Søstrene Grene, het concept kennen en graag in de winkel komen. Hopelijk delen de mensen in Amersfoort deze mening”, zegt Mikkel Grene.
De eerste Søstrene Grene winkel in Nederland is geopend in Groningen in 2012. In 2015 zijn er nog drie winkels geopend in Nederland en in 2016 waren dat er vier.

 Søstrene Grene is een Deense winkelketen met meer dan 130 winkels in 12 landen, die er naar streven het dagelijks leven te verrijken met esthetische designs, creativiteit, plezier en gezelligheid. Søstrene Grene heeft een wisselend assortiment voor thuis, feestjes en doe-het-zelf artikelen en zal nooit duurder zijn dan nodig. Het familiebedrijf wil een wereld creëren waar vondsten worden gedaan en creativiteit wordt aangemoedigd.

Openingstijden Søstrene Grene Amersfoort

Maandag: 12:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 09:30 – 17:30
Zondag: 12:00 – 17:00

Zie ik je bij de opening?

X Arja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)