Lambrisering op de muur met verf, behang of hout!

donderdag 24 november 2016

Op verzoek vandaag weer eens een nieuwe inspiratieblog!
Want inspiratie heb ik deze week in overvloed haha ik wil onze eettafel hoek aanpakken dus ben ik o.a. opzoek gegaan naar inspiratie voor een lambrisering op onze muur.
Lees je gezellig verder?


Want dat is stap 1 naar nóg meer ideeën voor onze nieuwe eethoek. 
Zo werd ik o.a. geïnspireerd door de aflevering VT Wonen "zelf aan de slag" van afgelopen week wat heeft Femke dat prachtig gedaan zeg, ze heeft echt aan alles gedacht, ook de deuren/kozijnen en de keuken zijn zo gaaf geworden!
 Hebben jullie hem ook bekeken? 
Je kunt hem terugkijken via deze link http://www.vtwonen.nl/video-kijken/stylist-femke-blikt-terug-make-over-in-rotterdam/ of op uitzending gemist.
Echt een aanrader.
Maar waar ik het over wilde hebben is een lambrisering.
Ik zit er aan te denken om de muur achter de eettafel te verven maar helemaal verven word het vaak weer zo donker van en ook raak ik er snel op uitgekeken dus blijf ik maar gewoon bij zwart, wit en hout haha dat is altijd mooi vind ik.

Kleur kan je er altijd nog aan toevoegen door accessoires en bloemen.
Ik deel graag de foto's met jullie die ik in mijn zoektocht naar mooie lambrisering inspiratie tegen kwam 
ik denk dat dit wel heel erg mooi en stoer gaat staan vooral als tegenhanger van onze licht grijze vloer en de lichte wanden, word het net wat pittiger.
Ook gaaf bij onze zwarte overgordijnen denk ik.
Alles wat je voor zwart zet komt veel beter tot zijn recht dat is ook in de tuin wij hebben een zwarte schutting en tuinhuisje met bamboe ervoor, prachtig vind ik dat!
Zwart geeft diepte.
Je kunt op verschillende manieren en hoogtes een lambrisering aanbrengen op je muur, denk aan het gebruik van hout/plinten/sierlijsten, verf, of behang. 
Je kunt hem modern maar ook heel klassiek maken dat is het leuke aan de lambrisering je past hem helemaal aan op je eigen interieursmaak!
Ik laat jullie in deze blog graag de diverse manieren/stylen zien.
Ik kies voor verf met net als in de aflevering van VT Wonen een houten stip aan de bovenkant of ribba plankjes die ik zwart verf zodat er nog wat fotolijsten op gezet kunnen worden.
Uit de losse pols (de slordige lambrisering zegmaar waarbij je verfroller afdrukken nog ziet...) zie je ook veel, heel leuk hoor maar dat vind ik bij ons net wat te druk maken heb liever een rechte lijn :).

Wel snel heel donker maar zo mooi ook al vind ik de lijsten net wat te klassiek ik kan hier wel inspiratie uit halen vooral het plafond die meegenomen is...gedurfd maar het geeft wel sfeer!
Heb ik ook in onze wc gedaan ;).

Van bovenstaande 2 foto's is geen een bron bekend

Ik hoop dat ik je heb kunnen inspireren.
Laat je weten wat jij van de lambrisering trend vind?
Ik ben heel erg benieuwd...tot snel!
En een heel fijn weekend!
X Arja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)