Wanddecoratie zonder gaten in je muur!

maandag 15 augustus 2016

Lieve volgers, ik ben weer terug na 3 weken vakantie ben ik weer helemaal in de blogmodus!
Wat doet dat goed, vakantie!
Wij hadden dit jaar een klusvakantie, en vakantie in eigen tuin (en wat dagjes weg) wat super was want we hebben een jacuzzi gekocht en een hangmat van Fatboy dus we vermaakte ons wel. 
We gaan later dit jaar nog even weg, waarschijnlijk naar Duitsland.
Hoe was jullie vakantie of ga je nog?
Heb leuke projecten lopen dus ik kan jullie de komende tijd weer voorzien van nieuwe inspiratie, waaronder binnenkort een blog over de fotoshoot met een olievat stoel naast een zwembad super gaaf.
Kan niet wachten jullie deze gave stoel te laten zien :).

Maar eerst een blog over wanddecoratie waarbij je geen gaten in je muur hoeft te maken, dat klinkt goed he!?
Lees snel verder ik vertel je er snel meer over...
Wie mij (ook) op Instagram volgt (www.instagram.com/arja_van_garderen) heeft vast het wandrek (ook wel pronkrek genoemd) van Woood gespot, ik ben weg van dit wandrek!
Ik krijg er veel vragen over dus dacht ik, laat ik er een blog over schrijven en daarin een aantal vragen beantwoorden!
Dit is één van de foto's van het wandrek die ik deelde op mijn Instagram account:
Waar heb je het rek besteld?
Ik heb het wandrek besteld bij EYOBA een webshop vol mooi interieuritems!
Aanrader om eens een kijkje te nemen op www.eyoba.nl.
Wat kost hij?
Hij kost 99 euro en het wandrek is verkrijgbaar in 2 kleuren, zwart en wit.
Is hij makkelijk te monteren?
JA! Zelfs ik kan het! Het mooie van dit houten wandrek is dat hij heel makkelijk te monteren.
Wat kan je ermee? En hoe stijl je hem?
Je kunt er mooie (foto)lijsten op decoreren, je dierbaarste items, of gebruik hem als boekenkast en stal je verzameling (kook)boeken uit, eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of het kan, hij heet niet voor niets "101 dingen rek".
Het leuke aan dit pronkrek is dat je hem steeds weer opnieuw kunt stylen dus je hebt in een handomdraai steeds weer een ander hoekje!
Nog een bijkomend voordeel is dat je geen gaten in je muur hoeft te boren, maar kale muren is natuurlijk ook niet wat je wilt daarom ben ik zo blij dat dit rek te koop is!
Het is echt een bikvanger!
Woood is een van mijn favoriete woonmerken omdat ze tijdloze meubels verkopen, stoer, kwalitatief goed en ook nog eens heel betaalbaar!
Nog een mooi detail vind ik de planken met een duidelijk houtnerf wat ik mooi vind ogen mooier dan dat ze glad zouden zijn.

De flamingo poster komt van www.allerlievelings.nl een webshop die hele leuke hebbedingen verkopen! Waaronder kaarten, posters, armbandjes en nog veel meer.
Deze 2 varianten zijn er, wil je meteen naar de webshop van Eyoba gaan klik dan hier: www.eyoba.nl/woood-101-boekenkast-wit
Op de onderstaande foto zie je duidelijk de structuur van het hout, lekker stoer met die houtnerf die duidelijk aanwezig is.
Echt een aanrader dit wandrek hij is overigens ook goed stabiel die vraag ik ook, hij valt niet zomaar om dat vond ik zelf ook erg belangrijk omdat Moos (onze hond) er wel eens tegen aan loopt haha, maar hij valt gelukkig niet zomaar om.
 
Ik hoop dat ik een aantal vragen van jullie heb kunnen beantwoorden waaronder hoeveel hij kost, waar hij vandaan komt en wat je er mee kunt dat waren de meest gestelde vragen.
Mocht je nog meer willen weten laat het gerust weten je reactie!
Tot snel, en vergeet me niet te volgen op Instagram daar houd ik jullie dagelijks (behalve de vrijdag) op de hoogte van mijn belevenissen ;).
Bedankt dat je kwam buurten!
Liefs x, Arja

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)