Gelukje van een PLAN-B krukje!!

vrijdag 29 januari 2016

Vandaag deel ik mijn kringloopgelukje met jullie! 
Lees snel verder voor de foto's en nog meer gezelligheid...
Ik vond gister een super geinig Plan-B krukje/tafeltje gemaakt van gerecycled karton (kraft kleurig) bij de kringloop!
Ik ben niet vies van recyclen anders ga ik natuurlijk ook niet naar de kringloop haha...zo is het betonnen waxinelichtje bijvoorbeeld ook een soort van kringloopvondst (oke oke...het is zelfgemaakt en dus nieuw, ach dat compenseert het dubbel hergebruik van het krukje zullen we maar zeggen haha. Ze verkopen deze in Deventer bij "appel en ei" klik! waar je naast leuke zelfgemaakte spullen en kaarten, super mooie maar vooral ook hippe tweedehandskleding kunt kopen!) alleen al voor die leuke naam moet je gewoon eens gaan snuffelen!
Ben dit krukje wel eens vaker tegengekomen o.a. bij designerwinkels maar ook bij de Flying Tiger waar ze een look-a-like verkopen, heel leuk om te zien dacht ik, maar zo onhandig.
Nou niet dus!
Juist ideaal bleek achteraf want na een zoektocht op internet (doe ik meestal als ik in de kringloop sta lang leven de uitving van een mobiel en het internet) las ik dat je er ook op kunt zitten, en als hem wilt opbergen kan je hem heel makkelijk weer inklappen/opvouwen hij zit met 2 klittenbandjes vast dus je kunt hem meenemen hij weegt niets haha.
Dat is zo leuk, anders dan anders daar hou ik wel van!
En daarbij voor die 3,- euro (geen geld voor dit krukje!) kon ik wel eens een gokje wagen ik nam hem mee samen met dit geinige theefiltertje (voor losse thee) in de vorm van een ananas! ;)
Daar word je toch blij van!
Ik heb er foto's van gemaakt omdat jullie altijd zo positief reageren op mijn kringloopvondsten die ik meestal laat zien via Instagram...wat ik echt super leuk vind!
Daarom ben ik van plan mijn kringloopvondsten meer te delen op mijn blog want als je bij ons het K-woord roept valt alles om denk ik haha...doe het maar niet.
Even wat nieuwtjes:
Er komen trouwens weer super leuke blogs aan!!
Ben weer helemaal besmet met het blogvirus maar dat had je vast niet opgemerkt toch!? ;)
Komt vast door ons lang weekend Ameland, die rust doet je goed!
Alles op een rijtje zetten en even de boel de boel laten geeft je nieuwe inzichten en idee├źn.
Vooral als je lekker veel wandelt langs het water...en in de duinen.
Heerlijk daar!
Kan bijna niet wachten om het nieuws te vertellen...ik zou zeggen houd mijn blog in de gaten!!
Volgende week woensdag maak ik trouwens de uitslag van de winactie bekend, super leuk dat er massaal op word gereageerd trouwens!
Hier doe ik het allemaal voor!
Helemaal leuk om te zien ook dat er steeds meer nieuwe volgers bijkomen...mijn blog is echt mijn kind waar ik zoveel mogelijk mijn ziel en zaligheid in stop, gaaf om te zien dat het ook steeds meer mensen aantrekt!
Daar ben ik zo dankbaar voor, wie wil er nou dagelijks met zijn of haar passie bezig zijn...na jarenlang op kantoor te hebben gewerkt is het zo fijn om gewoon mijn hart/droom te volgen.
Dat is in die ruim 3 jaar (bijna 4 jaar alweer) mede door jullie gelukt, dus ook mijn dank aan jullie!
Want als er niemand op mijn blog keek na 3 jaar had ik mijn geluk niet in het bloggen gezocht, jullie reacties maakt het voor mij zo leuk!
Jeetje lang verhaal he!?
Ik hou er mee op want het hoogste tijd voor de foto's!
ENJOY!
Dikke knuffel voor jullie en een fijn weekend!
Tot snel!
X Arja  
Het grijze schapenvacht (links op de bank) en het Storebror kussen heb ik bij lieve Marieke Rusticus en haar collega Myrle besteld via de webshop.
Ben zo blij met deze tijdloze items! Ze komen vast en zeker vaker langs ;).
Het is ook echt nog weer voor zachte plaids, schapenvachten en kussens, ik heb zelfs de kaarsjes overdag gewoon aan...als ik thuis ben.
En jullie?
Je kent Marieke vast wel maar ik voeg toch nog even een linkje naar de webshop toe...komt tie:


Aanrader om even lekker te snuffelen, het aller-allerleukste aan de webshop zijn al die prachtige inspiratie foto's (vooral met die kleine boef met een bos krullen!) zodat je meteen kunt zien hoe je het leuk kunt stylen/combineren!

10 opmerkingen:

 1. Leuk dat je weer vaker berichten plaatst en wat eenfantastische kringloop aankoop. Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk om te lezen! Dankjewel Alice!
   Jij ook een heel fijn weekend!
   X Arja

   Verwijderen
 2. Oh krijg weer zin in een rondje kringloop....kwam er jaren lang maar door tijd gebrek kom ik er nooit meer....
  Maar als ik dit zie......geweldig.....vind alles leuk en ik word er ook super blij van.....dat theedingetje ook te leuk ;)
  Fijn dat je al je vondsten gaat delen.....ha want dan word ik nog meer besmet ;)

  En vertel nu.....wat voor leuks komt eraan.......

  Fijn weekend

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh krijg weer zin in een rondje kringloop....kwam er jaren lang maar door tijd gebrek kom ik er nooit meer....
  Maar als ik dit zie......geweldig.....vind alles leuk en ik word er ook super blij van.....dat theedingetje ook te leuk ;)
  Fijn dat je al je vondsten gaat delen.....ha want dan word ik nog meer besmet ;)

  En vertel nu.....wat voor leuks komt eraan.......

  Fijn weekend

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kringloopvondsten! Ik ben 1 van de volgers die altijd van je aankopen meegeniet dus blijf ze alsjeblieft plaatsen! Leuk! Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blog, Arja! Je vondsten vind ik super leuk om te bewonderen, heerlijk he dat struinen door de kringlopen, maybe een idee om ook eens bij een Dorcas langs te gaan? Dat is ook een kringloop, maar dan met alleen maar nette spullen en voor een goed doel. Als je wil hoor..maar even zomaar een tip! ;)
  Het waxinelichthoudertje ga ik van de zomer ook eens maken, lijkt me echt een leuke DIY. Geniet van het moois en fijn dat je wat rust hebt kunnen krijgen in Ameland, het zag er ook zo heerlijk uit op de foto`s.

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke blogpost weer Arja! Geweldig dat je het hebt aangedurfd om je hart/droom kunt volgen. Maar dat dit je passie is blijkt ook wel uit jouw enthousiasme hoor :) Toevallig kwam ik zo'n kartonnen krukje deze week tegen op Marktplaats maar twijfelde ik nog een beetje. Nu ik jouw foto's heb gezien wil ik hem ook hebben!
  Ik ben benieuwd wat er nog meer "nieuws " aan zit te komen!

  Liefs,

  Anouschka

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een vondst bij de kringloop. Hier in het midden van het land is het wat minder, alhoewel ik ook wel wat leuke dingen gescoord heb. Maar van de 10 x is het 1 x raak.
  Liefs Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Arja,

  Via een andere blog kwam ik op die van jou terecht! Wat een origineel krukje. Je zou niet zeggen dat je er zelfs op kan zitten! Leuk he zon vondst bij de kringloop. Heel herkenbaar voor mij!

  Geniet er van!

  Fijn weekend!

  Groetjes Marieke
  rustiekbijmariek.blogspot.nl

  ps. Ik ga je volgen hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke vondst, ziet er gezellig uit!
  Liefs, Lydia

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)