Gezellig tafelen aan een ronde eettafel!

maandag 21 december 2015

Ik kreeg al wat mailtjes van mijn trouwe volgers dat mijn blog niet meer actief zou zijn, klopt er waren wat technische problemen maar die heeft Alexandra gelukkig voor me opgelost.
Nogmaals super bedankt Alexandra Huijgens! Je bent echt TOP!
 
De feestdagen komen er aan en ik gok zo dat bij de meesten van ons een rechthoekige eettafel in huis staat. Terwijl een ronde tafel niet alleen ontzettend mooi kan zijn het is ook nog eens heel leuk tafelen omdat je iedereen kunt aankijken. Ik vind het zo gezellig om aan een ronde tafel te zitten vooral als daar een mooie stoere & sfeervolle lamp boven hangt zodat je lekker spelletjes kunt spelen, lekker een tijdschriftje lezen of gewoon lekker met je laptop aan kunt zitten.
Door de lamp creëer je echt een lekker zitje.
Daarnaast is de ronde tafel ideaal om een recht-toe-recht-aan-woonkamer meer speelsheid geven.
Dat is in ons geval wel nodig.
Dat "breekt" de boel zeg maar.
Mocht je nou denken ja leuk zo'n ronde tafel maar waar laat ik al mijn eters?
Nou heel simpel je hebt ronde tafels in verschillende formaten en zelfs varianten die uitschuifbaar zijn, aan ruimte geen gebrek.
Kortom ik ben gek op ronde (eet)tafels daarom speciaal rond de feestdagen een blogpost helemaal gewijd aan de ronde tafel!
Ik hoop dat wij hem nog voor de kerst in huis hebben :).
TIP: let vooral op de verschillende soorten tafelpoten (bij ronde tafels)! Dat kan zo'n verschil maken voor elke woonstijl is er wel een bijpassende tafel verkrijgbaar, maar wil je origineel zijn dan is het juist leuk om nét even verder te kijken dan je woonstijl, combineren is het toverwoord ook met je stoelen en je lamp(en) kan je flink variëren!
Leuk toch!?
 
Welke ronde tafel is jouw favoriet?

 
 
 
Deze blogpost is een samenwerking met Vastgoed Concept Veenendaal.
Wij wensen jullie alvast hele fijne feestdagen!!

3 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Hoi Arja,

   Sorry er ging iets fout en ik heb mijn reactie per ongeluk verwijderd....

   Ik schreef dat ik het een leuke blogpost vond! Ik vind een ronde tafel ook zo gezellig, als er eentje in een restaurant vrij is dan ga ik er graag aan zitten. Onze eetkamer is te smal voor een grote ronde tafel (in het weekend zijn we vaak met 8 personen) dus hebben we toch maar voor een rechthoekige gekozen.

   Fijne feestdagen!

   groetjes,
   Anouschka

   Verwijderen
 2. Wat een feestje al die ronde eettafels. Op het moment zou een witte ronde eettafel favoriet zijn :)
  Voor jullie ook fijne feestdagen!

  Liefs Eva

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)