WINACTIE!

zondag 4 oktober 2015

Joehoe weer een leuke winactie om de week goed te beginnen!
 In samenwerking met Uitgeverij Snor mag ik het boek "Shoot! - fotograferen met je hart" geschreven door Anki Wijnen van de blog Zilverblauw verloten!
Lees snel verder voor een klein voorproefje en wat je moet doen om kans te maken op dit boek (t.w.v. € 19,95).
Zoals jullie weten ben ik GEK op fotografie & styling, dit boek is echt een musthave als je er net als ik ook weg bent van fotografie en Snor boeken!
Hoe leuk is het dan dat ik er een mag weggeven!
Zeker nu de donkere dagen er aan zitten te komen, zijn wat (extra) fotografie tips van Anki geen overbodige luxe, maar daarnaast is het ook heerlijk om op de bank te kruipen met dit prachtige boek vol inspirerende foto's.
In het boek legt Anki je het verhaal achter o.a. de diafragma, sluitertijd etc. op een leuke, niet té technische manier uit waardoor je het zelfs interessant gaat vinden!
Ze laat je in het boek ook een aantal voorbeelden zien, beelden werken nu eenmaal beter als je creatief bent aangelegd (tenminste ik wel).
Beelden blijven bij mij beter hangen dan lappen tekst.
 
Maar er staan ook hele praktische tips in het boek om betere foto's te maken, met je mobiel!
Nou dat kan iedereen die maar een beetje van fotograferen houd, wel gebruiken toch?
Naast dat dit boek een hip "Snor" jasje heeft en alleen al super leuk staat in je boekenkast of op je tafel, motiveert het boek je meteen om aan de slag te gaan en om het beste uit je foto kunsten te halen!
Knap hoe Anki en Uitgeverij Snor dit samen hebben gedaan.
 
Daarnaast word juist niet in te technische termen uitgelegd door Anki Wijnen (van de blog Zilverblauw) hoe (nog) je meer uit je camera kunt halen!
Hoe leuk is dat?
 
3 dingen die je moet doen om kans te maken op dit inspirerende boek:
 
1: VOLG MIJN BLOG 
Rechts onderin boven de VT-Wonen banner, kan je aanmelden om volger te worden van mijn blog zo blijf je meteen op de hoogte van de uitslag maar ook mijn andere blogs...
2: LIKE!
Deze 2 Facebook pagina's:
Die van mij, Arja van Garderen fotografie & styling (
KLIK!) 
& van Uitgeverij Snor (KLIK!)
3: EN LAAT EEN REACTIE ACHTER
Plaats hieronder een REACTIE, zodat ik kan zien dat je kans wilt maken op dit gave boek.
 
Wil je extra kans maken?
Voor extra kans: mag je de link van deze blogpost delen, een Google +1 geven en/of mijn volgen via Instagram (KLIK!) wees creatief maar laat het wel even weten in jouw reactie hieronder (ik schrijf jouw naam dan 2x op een lootje die ik vervolgens in een pot doe). www.instagram.com/arja_van_garderen

Doe je ook mee?
Ik maak woensdag 14 oktober om 12:00 uur maak ik de uitslag bekend, heel veel succes allemaal!
Liefs, X Arja

43 opmerkingen:

 1. Nou volgens mij doe ik alles al behalve Snor volgen op Facebook, dus dat ga ik snel doen!
  Gaaf boek he? Ik zag 'm liggen bij de boekhandel van de week. Echt een boek voor op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hé, leuk! Ik doe graag mee! Volgen deed ik je al, op facebook, instagram en via BlogLovin!
  Toevallig staat er een cursusje fotografie op de planning, maar deze zal zeker niet misstaan bij mijn verzameling mooie (en praktische) boeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een leuke actie!! Toevallig heb ik vorige week mijn nieuwe (eerste) spiegelreflexcamera binnengekregen. En inderdaad, ik ben totaal niet technisch en omdat ik vooral veel productfoto's ermee wil gaan maken lijkt dit boek me perfect! :) Volgen doe ik je overal al, ook op instagram dus ik waag graag mijn kans!! (: xx Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anique Welmerink4 oktober 2015 om 21:44

  Oh wat een gave actie! Dit boek staat echt bovenaan mijn lijstje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Arja,

  Ik doe heel graag mee met deze leuke win actie!
  Ik volg je blog, Facebook, instagram en ook de Facebook van snor.
  En nu duimen maar!

  Groetjes Christina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Het boek stond al op mijn verlanglijstje, dus ik doe graag mee. ;-) En ik volgde je al via FB en IG en Uitgeverij Snor ook dus dat hoeft al niet meer haha. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het lijkt me super cool om het boek Shoot te winnen, denk dat ik hem nu prima kan gebruiken naast mijn (beginners) cursus fotografie :-) Ga alles volgen en delen! en duimen uiteraard!

  Groetjes,

  Stephanie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Doe heeeeeeel erg graag mee!!!! Leuke actie!!! Ik volgde je al op Instagram en Blog, ga dat nu ook uiteraard op Facebook doen!! ;-)
  Groetjes, Karin
  Kruidje2

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Arja,

  Grr reactie weg nog eens proberen;
  Wat een ontzettend leuke actie om aan mee te kunnen doen, heb het boek al vaker voorbij zien komen en het lijkt me een tof en makkelijk leesbaar boek.
  Zelf heb ik nu een jaar een spiegelreflex maar door omstandigheden nog geen cursus gedaan :( hopelijk helpt dit me op weg. Ik doe in ieder geval mee :)

  Groetjes,

  Debby van den Oudenalder

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een toffe actie! Dat boek kan ik goed gebruiken nu ik wat meer wil doen met de combi wonen&fotografie! Ik heb al je opdrachten gedaan dus hoop dat je 1 van mijn 2 lootjes trekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik volgde je al hier, op instagram en pinterest. Nu ook via fb hahaha... En uitgeverij Snor ook natuurlijk want je foto's zijn geweldig. iK denk steeds weer..hoe dóet ze dat? Soms van simpele dingen zulke mooie plaatjes...... Dat wil ik ook heel graag kunnen. Nou...leren dus😂. Dus ik maak gráág heel graag kans!
  Groetjes
  Carol

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Natuurlijk doe ik mee! Leuke actie. Het boek is helemaal wat voor mij (miss automatic). Je blog en facebook volgde ik al, Snor heb ik direct geliked en ik heb een linkje op mijn blog gezet. Dusse ... ik ga ervoor!
  Succes met de actie,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Oh dat zal gaaf zijn als beginnende ik. Ik maak mooie dingen alleen het goed vast leggen daar kan ik nog heel veel van leren. Super super graag wil ik dit winnen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Oh wat een leuke actie! Ik doe graag mee en heb alle stappen gedaan, ik volg je ook op instagram @ iidwerd
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk! Ik doe ook graag mee :) en ik volg je ook op instagram. Ik ben erg benieuwd naar dit boek!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik heb juist een verlanglijstje gemaakt voor mijn verjaardag en daar staat deze titel bovenaan! Ik doe dus graag mee met deze giveaway! Volg jullie beiden al op IG en ga jullie nu ook snel liken op Facebook!
  I'm in!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. inds twee maanden mijn Nikon camera waar ik heel veel plezier mee heb. Al veel mooie foto's gemaakt maar kan altijd beter. Dus nog veel te leren. En zag dit boek een week terug al voorbij komen op je instagram dus gelijk opgezocht. En enthousiast maar werdt helemaal enthousiast toen ik de schrijfster zelf sprak op de vt wonen & design beurs en even in boek mocht kijken. Dus hij staat nu hoog op mijn verlanglijstje dus doe heerlijk graag mee met deze giveway actie. Ik volg jullie al op fb en instagram maar ga zeker deze post delen. Want ik denk dat voor veel mensen dit boek iets is.

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super! Precies het boek dat ik nodig heb om mijn camera beter te leren begrijpen! liken facebook - check, volgen instagram - check, volgen blog - check, link delen - check, vingers crossed - check!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een gave win-actie, Arja! Ik doe hier zeker aan mee. Super leuk om meer technieken te leren, altijd welkom!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een superboek! Ik zou het wel erg graag willen winnen voor mijn dochter, die met de opleiding Interieur en Design bezig is. Er wordt veel van haar gevraagd en verwacht, ook op gebied van fotografie, hoe alles op een mooie en goede manier vast te leggen.
  Hoe leuk zou het dan zijn om dit boek in handen te hebben om alle technieken te mogen leren!
  Ik volg je blog al een tijd en ook jouw fb-page. Helaas heb ik geen Instagram om het ook daar nog eens te delen, maar op fb zal ik het zekers nog plaatsen.

  Patricia
  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ik wil héél graag kans maken op dit gave en praktische boek! Te gekke winactie en zo'n lieve actie van jullie! Ik volg je op FB, Instagram en Google. XO Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk boek ziet mooi en duidelijk uit. Fijn boek om nog mooiere foto's te maken. Helaas kan ik je niet volgen op fb want dat heb ik niet maar volg je wel op instagram en heb het gedeeld. En ga je blogspot volgen natuurlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Super gaaf! Die zou ik heel graag willen hebben.. Kan ik oefenen met mooie foto's maken van vriendlief, kind en doggie! En uiteraard deel ik hem op Facebook en IG:)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Ik waag maar eens een gokje :)
  Je volgen (blog en facebook) doe ik al langer, met veel plezier!
  De blog van Zilverblauw ook overigens.
  Ik fotografeer graag, maar ben zelden tevreden met het resultaat, wie weet met dat ik dat na het lezen van dit boek wel ben!!
  Lieve groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ja, deze staat op m'n verlanglijstje! Ik doe graag mee. Succes mer je blog, fotograferen en interieuradvies.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Dit boek staat al op mijn wishlist sinds het uitkwam. Ik hou van mooie foto's maken en ik hoor van anderen die dit boek al in hun bezit hebben dat ze er echt heel veel van hebben geleerd tot nu toe. Bovendien vind ik Ankie van Ziverblauw te gek, prachtig huis , prachtige foto's . Ik geniet elke keer als ze weer een nieuwe post op Insta zet. Volgen deed ik je al op Facebook, nu ook op Instagram. Ik ga heel heeeeel hard duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Dit boek staat al op mijn wishlist sinds het uitkwam. Ik hou van mooie foto's maken en ik hoor van anderen die dit boek al in hun bezit hebben dat ze er echt heel veel van hebben geleerd tot nu toe. Bovendien vind ik Ankie van Ziverblauw te gek, prachtig huis , prachtige foto's . Ik geniet elke keer als ze weer een nieuwe post op Insta zet. Volgen deed ik je al op Facebook, nu ook op Instagram. Ik ga heel heeeeel hard duimen!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Oooh gaaf, ik doe graag mee!!!! Ik volg alles al =^-^= ook je IG account... dan alleen dus nog deze reactie! Super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Alleen de buitenkant is al prachtig!! Boek staat bovenaan mijn wishlist, dus doe heel graag mee! Ik deel ook extra op Instagram (@Sterretijl84)

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ha Arja,

  Superleuke winactie joh en wat een gaaf boek! Deze staat erg hoog op mijn verlanglijstje, dus ik doe graag mee! Ik wil mijn fotografie-skills wel een beetje upgraden ;)
  Ik heb je bericht ook via FB gedeeld.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Wat een gave winactie, ik doe mee! Volgen deed ik je al via Instagram, Bloglovin' en Facebook, heb Uitgeverij Snor ook aan m'n lijstje toegevoegd! Ik ga heel hard duimen, spannend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Jou blog en jou op instagram volgen deed ik al, de rest heb ik hier snel aan toegevoegd. Want wat een gave actie zeg! Fotografie is een echte hobby van mij en dit boek staat dan ook op nummer 1 van de aanschaflijst. En dan zou winnen natuurlijk nog gaver zijn. Ga hele dagen duimen, want dit zou wel echt te gek zijn!
  Liefs, Lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 33. De paar dingen die ik sowieso nog niet likete of followde, heb ik bij deze ook gedaan op alle mogelijke media :-)
  Ik kocht laatst mijn vader (= fervente amateur-fotograaf) zijn vorig toestel over. En aangezien ik Zilverblauw al jaren in het oog hield, stond het boek al op mijn verlanglijstje. En aangezien mijn vader al genoeg weet over fotografie, zou ik het lekker voor mezelf houden, moest ik het winnen, nèh!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. hou arja, je blog en ig volgde ik al, nu de rest nog want met zwart wit en hout krijg ma een Shoot! Echt goud!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Hoi,
  Ohh wat een gave winactie. Dit boek wil ik wel heel graag winnen.
  Ik ben op mijn eigen IG pagina veel met foto's maken bezig.
  Ook ben ik bezig met een webshopje... Dus daarvoor komt het ook heel goed van pas.
  Ik zal het ook delen op IG. Al hoop ik dat er niet te veel mensen mee doen.... dan worden mijn kansen ook kleiner.
  Fijne avond, ik ga duimen draaien.
  Liefs,
  Marleen
  IG:Marleenvanderheijden

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Ma is na... Oefs tikfoutje gr @keesengrietje

  BeantwoordenVerwijderen
 37. On WAUW wat een gaaf boek!! Ik heb sinds een klein jaar een spiegelreflexcamera maar (durf het bijna niet te zeggen) maak nog bijna altijd foto's op de automatische stand..! Het lijkt me super om door dit boek op een leuke manier meer te weten te komen over fotograferen!! Doe dus heel graag mee! Volg jullie nu allebei op Facebook en volg jou ook al een lange tijd op Instagram (lausje040) met je mooie foto's! Ga Snor ook volgen! En heel hard duimen de komende dagen!! :D Liefs, Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Jaaaaa, dat boek wil ik wel graag winnen! Het staat ook al op mijn verlanglijstje voor de kerst. Ik maak veel foto's van mijn jongens en met gebruik van dit boek worden ze waarschijnlijk nóg mooier!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Hoi Arja,

  Ik heb alle stappen doorlopen om kans te maken. Jou volgen op instagram doe ik al. Heerlijk inspirerend evenals de tip van dit boek. ☺️ Dankje! Nu even afwachten of ik hem kan winnen. Lieve groet, Doreen

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Super mooie actie!

  Gelukkig volg ik je al een lange tijd via instagram! En lees ik je blog regelmatig onder het genot van een kopje thee.

  Vorig jaar kreeg ik voor mijn verjaardag (21-10) een mooie Nikon en hoe leuk zou het zijn als ik dit jaar het boek krijg voor mijn verjaardag? :) Dan kan ik alle trucjes leren!

  Veel liefs!
  Suus

  IG : liefssuus_

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)