Terug uit Italië

zaterdag 27 juni 2015

We zijn weer thuis!
Als je me via Instagram (klik!) volgt heb je misschien al iets voorbij zien komen van de onze vakantie in een stoere Tendi Safaritent in Italië.
We hebben het zo fijn gehad en meteen zon voor jullie meegenomen ;).
Ben je benieuwd naar mijn vakantieverhalen?
Houd dan mijn blog in de gaten...want ik laat jullie snel wat foto's van de tent en de omgeving Gardara zien!
Nu eerst de foto's uitzoeken hahaha...heb er weer veel te veel gemaakt natuurlijk.
 
Thuis heb ik meteen een hoekje gestyled met o.a. dit kofferbehang (van de Kwantum net nieuw in de collectie!) en een zonnehoed uit Italië samen met wat takjes duizenschoon (uit de tuin van mijn vader).
De bloemen zijn me heel erg dierbaar na zijn overlijden, niet zo lang geleden.
Vandaar ook minder blogs de afgelopen tijd.
Maar dat snappen mijn lieve volgers helemaal, dat weet ik zeker :).
Fijne week allemaal!
X & liefs Arja
 

10 opmerkingen:

 1. Lieve Arja, natuurlijk snappen wij allemaal dat je wat minder hebt geblogd de laatste tijd. En ik heb je belevenissen in de tent in Italie helemaal kunnen volgen via IG, helemaal geweldig. Ik kan dan ook zo verlangen naar onze vakantie in september als we naar Toscane gaan... Maar eerst gaan we over 3 weken al op vakantie naar het Lake District in Engeland.... ook heel veel zin in.
  Prachtig vind ik je behang met de koffers... en duizendschonen... die blijven duizendmaalschoon...
  Heel fijn weekend,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Mirjam!
   Leuk dat je steeds een berichtje achterlaat doet me zo goed!
   Jullie heel veel plezier in Engeland.

   X Arja

   Verwijderen
 2. Gecondoleerd met het overlijden van je vader. Heel veel sterkte gewenst met het verwerken van je verlies!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat je het zo heerlijk gehad heb, Arja! Je hebt het hoekje mooi gestyled met bijzondere vondsten!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Verie, dankjewel!
   Leuk dat je weer kwam/komt buurten!
   Alles goed?
   X Arja

   Verwijderen
 4. Wat verdrietig Arja om je vader op zo'n jonge leeftijd te verliezen. Sterkte met het grote verlies, wat een moeilijke tijd moet dit voor je zijn. Het was inderdaad erg rustig op je blog, geef het de tijd hoor. De vakantie zal wel fijn geweest zijn om even in alle rust bij te komen. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zeker heftig maar we moeten het positieve maar onthouden en doorgaan, ook al is het soms (best vaak) heel moeilijk.
   Het zal helemaal moeilijk worden als je bijvoorbeeld bijzondere dingen mee mag maken, zoals moeder worden bijvoorbeeld.
   Dit kan je dan niet meer delen met je vader dat doet wel pijn.
   Lief dat je een berichtje achter laat Pascale hoop tot snel!
   Ga snel eens bij jouw buurten!
   X Arja

   Verwijderen
 5. Hallo Arja. Je kent mij niet, maar ik vind het leuk om even aan te geven dat je me helpt met de foto van je gave hoekje. Ik heb gisteren een stukje van dit behang meegenomen bij kwantum om te zien hoe het zal staan. Nu ik jou fotootje zie heb ik daar een mooi beeld bij :)
  Op de rol is bv niet te zien hoe de koffers in het totaalplaatje gestapeld liggen.
  Ziet er speels uit..en niet zo statisch recht op elkaar. Geeft een leuk sfeertje.
  Je hoekje komt echt tot leven voor mij met jou verhaaltje erbij over Italië.
  Super!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Arja. Je kent mij niet, maar ik vind het leuk om even aan te geven dat je me helpt met de foto van je gave hoekje. Ik heb gisteren een stukje van dit behang meegenomen bij kwantum om te zien hoe het zal staan. Nu ik jou fotootje zie heb ik daar een mooi beeld bij :)
  Op de rol is bv niet te zien hoe de koffers in het totaalplaatje gestapeld liggen.
  Ziet er speels uit..en niet zo statisch recht op elkaar. Geeft een leuk sfeertje.
  Je hoekje komt echt tot leven voor mij met jou verhaaltje erbij over Italië.
  Super!!!

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)