Zet jouw blog in het zonnetje! #3

dinsdag 21 oktober 2014

Lieve allemaal,
Vandaag alweer deel 3 van "Zet jouw blog in het zonnetje" wel toepasselijk met dit druilerige weer ;).
Wil je de reacties van deel 1 en 2 teruglezen?
Klik dan HIER (voor deel 1) en HIER (voor deel 2).
Tijd om je blog te promoten (een beetje reclame is nooit verkeerd, toch? haha) door hieronder een reactie achter te laten.
Het levert misschien wel nieuwe volgers en/of leuke reacties op! 
Laat mij (want ik ben zelf stiekem ook wel benieuwd), en de bezoekers d.m.v. een reactie te plaatsen weten waar jouw blog over gaat, en waarom ze echt even een kijkje "moeten" nemen bij jou!
Misschien is het ook wel leuk om te vermelden waarom je je blog bent gestart en wat je het leukst vindt aan het bloggen.

Waarom ik dit doe?
Omdat ik weet hoeveel tijd een blog kost, en dan nog niet gesproken over creativiteit en inspiratie, en ik geregeld de vraag krijg of ik startende bloggers wil en kan helpen.
Lees je verder?
Helpen is lastig (behalve de technische kant misschien haha), want een blog is persoonlijk en je moet niet doen wat een ander leuk vind.
Juist je eigen gevoel/hart volgen is naar mijn mening het belangrijkste!
Want wees eerlijk bloggen is leuker met bezoekers die je regelmatig opzoeken en je blijven volgen toch?
Dus leek het me leuk om weer eens een nieuwe "Zet jouw blog in het zonnetje" te plaatsen.
Hopelijk brengt het je meer bekendheid en kan ik andere blogs hiermee helpen.
Dus neem (virtueel) plaats op deze heerlijke stoel en neem eens een kijkje bij de blogs die hieronder een reactie achterlaten :).
Je hoeft niet persé startend te zijn hoor, ook leuk als je even een blog-opkikker nodig hebt ;).
Je mag dit linkje natuurlijk ook delen voor (hopelijk!) nog meer reacties ;).

Maak er iets leuks van en zet jouw blog in het zonnetje! 
Succes!
Liefs, Arja ♥
Fotobron: www.eenigwonen.nl

51 opmerkingen:

 1. Hoi lieve lezers van Zwart wit en hout,

  Op zo'n grijze stormachtige dag wil ik graag wat zonnestraaltjes laten schijnen door jullie kennis te laten maken met mijn blog. Mijn naam is Mariska en ik ben de eigenaresse van de blog http://curlycreative.wordpress.com .

  De naam van mijn blog zegt het eigenlijk al, het thema is voornamelijk creatief en dan wel met vanalles van klei tot papier tot in de keuken.. Ben jij een crea bea of vind je het heerlijk om een beetje insipratie op te doen neem dan zeker een kijkje op mijn blog.
  Sommige dingetjes die je ziet als sieraden zijn ook te koop dus heeft iets je hart gestolen laat dan zeker een berichtje achter!

  Mijn blog ben ik gestart als creatieve uitlaatklep naast mijn voltijd opleiding Social Work en bijbaantje als drogist bij de Etos. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit met anderen te delen. Wat wil ik met mijn blog bereiken? ik wil op deze manier graag andere bloggers leren kennen en mijn inspiratie delen met anderen.

  Ik zou zeggen pak een grote mok thee en ga eens lekker zitten!

  Liefs Mariska

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Arja.....wat een leuk initiatief...ik heb weliswaar een heel andere stijl in huis, romantisch, wit en veel brocant maar ik vind het heel leuk om mee te doen...lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Arja,
  Perfect op dit op zo'n herfstachtige dag als vandaag te doen!
  Ik doe natuurlijk als jouw Showhome collega ook graag mee. Daar gaan we...

  Zoek je wooninspiratie voor huis en tuin, en/of leuke feest(dag) en seizoenstyling tips?
  Dan ben je van harte welkom op mijn Woonblog:

  Stijlvol Styling - www.stijlvolstyling.com

  Stijlvolle groet, Susanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Susanne

   Even op je blog gekeken en ik ben om, ga je volgen!! :-)

   Grtjs

   Michelle_hetleveniseenfeestje

   Verwijderen
 4. Hallo allemaal !!

  Allereerst, Arja bedankt voor deze mogelijkheid, wat leuk dat je dit doet!! :)

  Ik ben Angela, 25 jaar en moeder van een prachtige zoon Levi (1,5).
  En ook ik heb een blog; AngelsHandmadeWithLove (angelshandmadewithlove.blogspot.nl), over 2 dagen bestaat mijn blog alweer een jaar!!
  Iets meer dan een jaar geleden ben ik, in een moeilijke tijd, begonnen met haken en sinds die tijd is er (bijna) geen dag voorbij gegaan dat ik niet heb gehaakt, ik heb mezelf er helemaal in gevonden! Ik ben mijn blog vooral begonnen om mijn creaties met andere creatieve bloggers te delen, inspiratie op te doen bij andere bloggers en wie weet zelfs andere mensen te kunnen inspireren.
  Nu een jaar later heb ik al heel wat mooie creaties mogen maken en heb ik zelfs grootste plannen, zo wil ik in het nieuwe jaar een klein webshopje gaan beginnen en met ik nu druk bezig met de voorbereidingen hiervoor. :) (Als er mensen zijn die hier ervaring in hebben, en nog tips hebben.. Ik hoor het graag!!!)

  Nieuwsgierig geworden?? Neem gauw een kijkje, ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!!
  Wie weet tot (blog)ziens.. :)

  Liefs,
  Angela

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw Angela, wat heb je dit mooi omschreven mooi hoe je open verteld over hoe je begonnen bent met haken!
  X Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een ontzettend leuk initiatief!

  Mijn blog is Woonhuis nr. 2. Ik blog vooral over mijn eigen huis en over stijlen die ik leuk vind. Ik ben gek op de kringloopwinkel, hou van Scandinavische interieurs en vind het een sport om voor een prikkie een leuke aankleding te verzorgen. Ik vind het leuk om mijn huis met anderen te delen, zo andere bloggers te leren kennen en door hen geïnspireerd te worden. Ik ben te vinden via woonhuisnr2.blogspot.com en op Instagram als www.instagram.com/clariekev

  Liefs, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super leuk blog heb je! Zie ik het goed dat je niet op instagram of facebook zit? Ik ga je blog zowiezo volgen, wordt er blij van :-)

   Grtjs

   Michelle_hetleveniseenfeestje

   Verwijderen
 7. Ik wil graag even plaatsnemen in die heerlijke stoel en mijn blog http://lablomst-living.blogspot.nl promoten.
  Sinds 2 jaar blog ik over wonen in brocante en landelijke sfeer. Ik heb echt een passie voor de Frans-Scandinavische
  landelijke stijl en ik vraag me af waar al die bloggers zijn die hier ook van houden...? Ik ben gaan bloggen
  om deze passie te delen, omdat ik persoonlijk weinig mensen ken die ook voor deze stijl gaan. Dus bij deze is dit ook
  een oproep aan liefhebbers van deze stijl om zelf een blog te beginnen!
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik blog over mijn interieur en mijn werk als (verkoop) stylist. Voormalig als Homemarit en tegenwoordig op Verknochtstyling.blogspot.nl
  Ik kan nog wel wat gezellige volgers gebruiken 😄
  Waarom? To inspire and to be inspired! Kom je gezelllig even langs?
  Thanks lieve Arja!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha leuke reactie Marit! :)
   X je trouwe fan!

   Verwijderen
  2. Kies dus wel voor Verknocht styling blog, dit is de opvolger van Homemarit en ik zit vol plannen.....

   Verwijderen
  3. Ik ook, haha, nee grapje, moet alleen even werken aan mijn time management, zodat ik meer tijd vrij maak om te bloggen!

   Verwijderen
 9. Yeah,..ook ik ga er even lekker bij zitten om mijn weblog in het zonnetje te plaatsen!

  Mijn weblog heeft de naam Vestywo gekregen, wat VErie STYlen en WOnen betekend. Mijn motto is; With a heart for living.
  Op mijn weblog kun je van alles lezen over interieur/styling, creatief/DIY, tuin, brocante en nog veel meer. Ik blog met veel
  plezier, het is ook echt een van mijn hobby's geworden! Net als de foto's die ik gebruik bij mijn posten, deze maak ik
  allemaal zelf en ook daarin heb ik plezier, kan soms gewoon niet meer stoppen met foto's maken.

  Heb je dit verhaaltje gelezen en ben je enthousiast geworden? Kom dan een kijkje nemen op
  mijn weblog; www.vvestywo.blogspot.com!

  Lieve-Groetjes,
  Verie

  PS. Wat een leuk initiatief, Aria!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een super leuk idee Arja! Ik doe mee, ik heb een creatief blog www.draadenpraat.blogspot.nl over haken, DIY, interieur en breien. Ik vind het heerlijk om mijn eigen woonaccessoires te maken en deel dat graag. Daarnaast ben ik altijd mijn inboedel aan het verschuiven en op zoek naar nieuwe trends. Ook ben ik dol op mooie boeken en tijdschriften! Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen...!

  Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Arja en lezers,
  Wat leuk om hier een bloemlezing van blogs te vinden. Verbindende factor is natuurlijk dat we allemaal liefhebber zijn van Arja's blog. Ook op mijn blog 'lifestyle by koos' (http://vankoos.blogspot.nl) is er veel aandacht voor wonen. Ik houd van modern en stoer, maar vooral van brocante en kringloopspullen. En dan niet zozeer de kantjes en bandjes, maar vooral gebruiksvoorwerpen. Op mijn blog vind je veel verslagen van markten en fairs en binnenkijkers bij inspirerende winkels. Af en toe een uitje, een lekker recept, hoekjes in huis of decoratie-ideeën. Kom gezellig langs.
  Groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je leuke en lieve reactie Esther! :)
   En leuk dat je meedoet!
   X Arja

   Verwijderen
 12. Ik heb alle reacties hierboven niet gelezen.
  Het is ook niet echt de bedoeling mijn blog in het zonnetje te zetten.
  Momenteel ligt mijn blog een beetje op 'plan nummer ergens onderaan de lijst'...
  Degenen die mijn blog af en toe bezoeken weten wel dat mijn moeder momenteel veel zorg van me vraagt.
  Zij staat dan ook hoog op mijn prioriteitenlijstje!
  Als het rondom mijn moeder weer rustiger wordt, wat ik van ganser harte hoop, zal ik zeker weer meer gaan bloggen
  Het is zo'n leuke verslaving!
  En vaak krijg je van die leuke/eerlijke reacties op creaties die je gemaakt hebt.
  Of als je twijfelt hoe je het aan zal pakken om iets af te maken, dan stromen de reacties binnen!
  Zo leuk!
  En nu, nu het even wat minder gaat, zelfs nu krijg ik van die lieve, meelevende reacties die me gewoon goed doen!
  Waarom ik dan toch een reactie plaats?
  Ik ben al best lang volger van je blog en dit is weer een echt Arja-actie!
  Daar wilde ik dus even op reageren....
  Lieve Arja, leuk dat je dit doet!!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Leuk dat je meedoet Marian!
   En indd dit is echt Arja-actie wahaha je kent me al goed ;).
   X Arja

   Verwijderen
 13. Wat superleuk de vorige keren heb ik gemist.
  Maar opnieuw een kans dus lees ik.

  Mijn naam is Nelleke, ben getrouwd en heb een dochtertje.
  Omdat ik altijd zoveel complimenten krijg voor de dingen die ik maak,
  ben ik in 2012 gestart met de blog nellekeshobbyhoekje.
  Hier laat ik leuke zelfgemaakte creaties te laten zien ,zomaar wat mooie foto's.
  Ik houd van brocante en bezoek daarom graag kringloopwinkels.
  Veranderen en restylen is iets wat ik graag doe en ook erg leuk vind om dit te laten zien.
  Haken heeft ook mijn passie zomaar wat kleine bloemen haken kan ik van genieten,
  maar ook grotere projecten zoals het haken van een sprei vind ik enorm leuk.
  En dan is het leuk om zo´n project met jullie te delen.
  Ook vind ik het erg leuk om me in te zetten voor een goede doelen markt
  en daarvoor bloemstukken en haardecoraties te maken.
  Soms deel ik ook lekkere recepten zonder e-nummers omdat ik zo puur mogelijk koken belangrijk vind.
  Kortom ook een warm welkom op mijn blog.
  Groetjes,
  Nelleke
  http://nellekeshobbyhoekje.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk idee Arja!

  Waar zal ik eens beginnen, eerst maar eens een kop thee pakken en in gedachten in die mooie stoel gaan zitten met het mooie uitzicht op het oa vergrijsd hout en witte interieur. Daar gaat ie:
  Een jaar geleden ben ik een blog begonnen nadat ik maanden op internet inspiratie op vele blogs heb gedaan omdat we onze woonkamer/keuken aan het verbouwen waren. Ik was altijd al wel bezig in huis met de inrichting maar doordat ik anderen ging volgen werd dit alleen maar meer.
  Mijn blog Van Alles iets ( saskialeuverink.blogspot.nl ) werd een feit, een blog over Fotografie,Tuin , Wonen , DIY en iets over mezelf.
  Door de start van iets nieuws kwamen er meer nieuwe dingen op mijn pad waardoor sommige ideeen nog op de stapel liggen en je op mijn blog voornamelijk fotografie tegenkomt waar ik een enorme passie voor ontwikkel en dit wil ik ook graag delen met anderen.
  Wat ik het afgelopen jaar ook merk is dat bezig zijn met fotografie en interieur en als ik via zoals hier op het blog van Arja inspiratie opdoe, het graag in mijn eigen huis wil toepassen met mijn eigen persoonlijk tintje waarbij het ook leuk is om dit te delen met anderen die ook blij worden van een nieuw gestyled hoekje in je huis.
  Dus ben je nieuwsierig geworden kom gerust even een kijkje nemen op mijn blog dan blijf ik nog even hier genieten in deze stoel ;-)

  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Arja, wat een leuk idee!

  Waarom ik ben begonnen met bloggen kun je lezen in de aller aller eerste blogpost op mijn blog... ;)
  Ik vind het vooral leuk om mijn eigen stijl door te voeren in mijn huis:
  Een mix van stoer, romantisch, vintage, landelijk en scandinavisch.
  Maar vooral gewoon een stukje van mijzelf...

  Als ik zelf op een blog kijk wil ik het liefst altijd graag veel binnenkijkers zien.
  Dus laat ik die zelf ook regelmatig zien!

  Welkom op www.lamaisoncrook.blogspot.nl

  Hartelijke groetjes!
  Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hallo Arja, wat weer leuk!
  Je was de eerste volger op mijn blog, www.hipenkleurig.blogspot.nl.
  Afgelopen zomer tijdens mijn vakantie in Berlijn begonnen, en vind het hardstikke leuk.
  Moet nog veel leren, maar het gaat langzaam beter.
  Je kunt van alles tegenkomen op mijn blog, veel over huizen en inrichten, DIY, haken en breien, mijn webwinkeltje, de natuur.
  Heb een voorliefde voor alles wat Scandinavisch is, van huizen tot eten.
  Spreek (een beetje) Deens, en lees een aantal Deense woonbladen.
  Ik zou het heel leuk vinden als je eens een kijkje neemt op mijn blog, heb zelf hier ook al een paar blogs gezien,
  waar ik een kijkje ga nemen.
  Een hele fijne woensdag gewenst, groeten van Jeanette.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Heerlijk dat je deze blogpost hebt gemaakt Arja, heb alweer een paar nieuwe blogs erbij die ik volg :D

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Hai Arja, leuke actie dus ik doe graag mee om mijn blog een beetje te promoten! Ik ben met bloggen begonnen omdat ik een uitlaadklep zocht voor mijn liefde voor interieur en styling. Ik blog over verschillende zaken, van 'binnenkijken' tot een leuke DIY. Wat mij blij maakt daar blog ik over, hopende meer mensen blij te maken!
  Neem dus gerust eens een kijkje op www.woonjezelf.blogspot.nl. En wil je weten waar ik nog meer mee bezig ben? Kijk dan ook eens op mijn site, www.woonjezelf.nl. Ik vind het leuk als je even komt buurten!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een super leuk initiatief van je Arja! Doe direct mee :-)
  Ik ben ook begonnen met een blog en vooral omdat ik het zelf erg leuk vind, is het inderdaad erg leuk als mensen je blog lezen en leuk vinden. Dat geeft energie!

  Mijn sleutelwoord is INSPIRATIE. Inspiratie opdoen maar ook inspiratie geven, op alle mogelijke manieren. En een manier is: een blog!!

  En mijn motto is: Het Leven is een Feestje, zo heet mijn blog dan ook :-)
  Tuurlijk moet je wel zelf de slingers en balonnen ophangen en dat doe ik dan ook zo vaak als dat kan :-)

  Leuk om de andere reacties te zien en ik ga dan ook zeker rondsnuffelen, maar waar vind ik de tijd ... wat je zelf al zegt, een blog schrijven kost tijd en soms zou ik zooooo graag meer tijd hebben om inspiratie op te doen en te inspireren. Maar tijd vrijmaken hiervoor doe ik zeker, niet zoveel als ik zou willen maar zoveel mogelijk. Want het maakt me blij en ik krijg er het feestje gevoel van :-)

  Voor de nieuwsgierige naar mijn blog: http://hetleveniseenfeestjeblog.wordpress.com/ en verder ben ik ook actief op https://www.facebook.com/HetLeveniseenFeestje & http://instagram.com/michelle_hetleveniseenfeestje

  Grtjs

  Michelle

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Leuk! Na 9 jaar bloggen heb ik eindelijk een eigen plek op het net. Met www.tartelettemaison.be ga ik niet anders doen dan ik al deed. Ik schrijf over lekker eten (homemade en op resto, vegan en veggie) maar evengoed over alles in en om ons huis of waar ik ook ben. Mijn creatieve ik schrijft over het pimpen van kringloopkoopjes tot het haken van een mobiel voor boven het kinderbedje. Ik ben een, euhm... freewheelende blogger? ;-) Iedereen welkom!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. MIJN NAAM IS MIRANDA. IK BLOG AL VANAF DE ZOMER VAN 2010. HET GAAT OVER WONEN, ETEN, DIY, TUINEN EN MIJN DIEREN OP ONS ERF. MIJN WOONSTIJL IS STOER, GEZELLIG, BROCANTE, NIEUWE AANWINSTEN, KRINGLOOP EN VEEL EIGEN GEMAAKTE DIY. DAARNAAST VERBOUWEN WE ZELF OOK NOG ONS HUIS.
  KOM GERUST EEN KEERTJE EVEN BIJ MIJ OP MIJN BLOG www.theblackbarn.blogspot.com ROND NEUZEN.
  JULLIE ZIJN ALLEMAAL ERG WELKOM.
  FIJNE DAG,
  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Haai, ik ben Sanne, 28 jaar en ik woon in Haarlem samen met mijn man en ons zoontje Bo. Ik blog over interieur, styling, lifestyle, baby's, fashion en ons huis. Ik ben erg actief op instagram onder de naam: @enstijl en ik blog op: www.enstijl.blogspot.nl. Hopelijk nemen jullie snel een kijkje! Fijne dag allemaal! Liefs, Sanne ★

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Leuk idee! Want ik merk dat door Facebook heel veel blogsters zijn verdwenen. Ik maak rozen van papier en heb nét een boekje geschreven over decoraties met rozen en een klein stukje Frankrijk. Kijk maar eens op mijn blog.Rozenvanpapier.

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat leuk! Sinds december (we zijn écht nog kersvers) bloggen wij over food, interieur, lifestyle en leuke hotspots. Wij houden van simpel en dit zie je terug in onze blogs. Daarnaast hebben we een zwak voor mooie (design)producten, waar we graag over schrijven. Neem gerust een kijkje op onze blog, dat vinden we heel leuk! www.edition22.nl

  Liefs, Joëlle


  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)