Blogpost 5, voor Showhome.nl!

dinsdag 5 augustus 2014

Klik op de foto om naar mijn 5e Showhome artikel te gaan!
Deze week blog ik over stempel DIY's!
Veel leesplezier! :)
X Arja

4 opmerkingen:

  1. Super leuk! Ik ben er zelf ook mee bezig, heb jij het zelf al geprobeerd? Ik merk namelijk dat de inkt/verf op die ik tot nu toe heb geprobeerd niet blijft in de wasmachine. Ben dringend op zoek naar iets wat wel blijft zitten in de was. Dus als jij het al hebt getest hoor ik het graag hihi X Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Ik heb al eerder gestempeld op kleding, maar op keukentextiel en kussens kan het natuurlijk ook! :-) Ik ga eens aan de slag....

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit ziet er prachtig uit! Ik heb één vraagje: is er geen risico dat de planken in het midden gaan doorbuigen aangezien ze enkel op de flanken worden ondersteund?

    BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)