Kringloopgeluk!

vrijdag 4 april 2014

Ik heb me nu toch weer wat leuks gevonden bij de kringloop! 
Hier ben ik echt heel erg blij mee, doordat ik de laatste tijd wat kieskeuriger ben geworden (ik heb mezelf namelijk voorgenomen alleen iets mee te nemen als ik het echt heel leuk vind en ik het "nodig" heb - oke, een mens heeft natuurlijk echt niet zoveel spullen nodig haha).
Dit om ook te voorkomen dat ons huisje op negen hoog dichtslipt met allemaal overbodige spullen :).
Je kunt maar beter vandaag, dan morgen beginnen met je goede voornemens zeg ik altijd ;).
Ben je benieuwd naar wat ik de afgelopen maand de moeite waar vond om mee te nemen?
Lees dan snel verder...

Ik liep tegen een koffie/theepot van het merk "Menu" aan en na wat googelen kwam ik erachter dat deze theepot is ontworpen door Norm Architects.
Ook kwam ik er achter dat dit theepotje maar liefst 65 euro kost (www.flinders.nl/norm-theepot).
Hoe leuk ik hem ook vindt, wat een geld!
Dat had ik er in geen 65 jaar aan uitgegeven :).
Toen ik de theepot in de kringloop zag staan was ik meteen weg van het ontwerp simpel strak en tijdloos (ik merk dat ik design steeds meer ga waarderen) maar het leukste vindt ik nog dat je hem op het gasfornuis kan zetten (hij is gemaakt van vuurvast laboratoriumglas glas) en dat hij me maar 2 euro kostte :).
Ik kwam trouwens nog een leuk artikeltje tegen over deze theepot (www.nordicblends.blogspot.nl/2013/06/thuis-bij-nb-menu-kettle-theepot-met.html).
Verder kwam ik een leuke theedoek tegen bij de kringloop met de kaartjes er nog aan en nog te bestellen via H&M :).
Hier wordt je toch vrolijk van, dus hup die ook in het mandje ;).
Ik mocht hem voor 0,75 meenemen :).
Als dat geen koopjes zijn :).
Het is niet veel maar ben er wel helemaal blij mee!
Hebben jullie de afgelopen tijd ook nog wat leuks gekocht bij de kringloop?
En vinden jullie het leuk om binnenkort mijn kringlooptips te lezen?
Ik heb meteen wat foto's gemaakt van de heerlijke (losse) kruidenthee die ik mocht fotograferen voor een heel leuk project waar ik helaas nog weinig over kan zeggen.
Wat vinden jullie van de foto's?


Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend!
Geniet ervan!
X Arja

23 opmerkingen:

 1. Wow te gek! Wat een goede vondst..Ik niks gescoord, alles was al weg denk ik! Misschien volgende maand weer.
  -X- Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke vondst idd... ben al een tijdje niet bij de kringloop geweest erg druk met werken.
  Komende weken weer wat rustiger en dan kan ik ook m;n blog weer eens bij werken.
  Fijn weekend.
  Liefs Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooow die theepot is geweldig !!!
  ik was vandaag ook naar de kringloop maar kocht he-le-maal niks, knap hé !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeer mooie foto's. 't Was door de foto dat ik doorklikte. :-)
  Mijn 'probleem' bij kringloop is dat ik te vaak iets laat liggen en dan achteraf pas besef dat ik het toch gewild had. Helaas is het verloop in de kringloop te groot om dat dan nog te kunnen rechtzetten...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kom altijd bij de kringloop als alle leuke dingetjes weg zijn denk ik... of ik heb niet zo'n speurneus voor zulke dingen.... Mijn man zegt altijd: Wat wil je toch met die troep? Volgende week kun je het weer terugbrengen.... Tja... dus ga ik liever zonder man!! Maar hier in de stad is geen mooie kringloopwinkel, dus ben je al gauw aangewezen op de kringloopwinkels die iets verder uit de buurt liggen. En daar kom je dan vaak langs op zo'n zaterdagmiddag als je zomaar een eindje rondtoert om 'iets' te vinden wat misschien wel leuk is... Maar dan staan kringloopwinkels niet bovenaan het lijstje van mijn gezin!! "o, mama weer hoor... Ze MOET natuurlijk weer iets vinden wat er gewoon niet is..." En ik moet eerlijk toegeven: meestal hebben ze gelijk.... ;-(
  Fijn weekend!!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je boft maar met deze mooie vondsten. Ik herken het, ik ben ook een stuk kieskeuriger geworden. Heb laatst het hele huis eens grondig opgeruimd en wil niet weer in een vol huis zitten ;-).
  Ik vind de foto's prachtig, helemaal die met de losse thee.
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vond die eerste foto meteen al erg mooi. jeetje wat een mooie theepot joh! Ik heb al eens gezegd, die kringloop bij jou is echt een hele goede. Ik ben al een tijdje niet geweest, ook hier begint het nu erg vol te raken. Fijn weekend, lekker theeleuten :-). Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wouw Arja, wat een gave vondsten!! Die theepot en dan dat verhaal... om te smullen! Ook ik word kritischer, maar ik moet zeggen dat ik ook minder vaak naar de kringloop ga, dus als ik dan ga.... Dan mag ik losss :-). Ben vorige week geweest (zie blogberichtje van vandaag) en had toen een tas vol mee om weg te brengen en kwam met een kleiner tasje vol weer thuis...dat geeft een goed gevoel :-)

  Geniet en fijn weekend!
  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldige theepot, helemaal super, ik zou hem ook zo meegenomen hebben! Deze post maakt dat ik zin heb om ook weer te gaan;-) Je hebt echt leuke dingen gescoord! Je foto's zijn ook mooi, vooral die van de verse thee vind ik leuk. Heb je een macrolens hiervoor gebruikt? Groetjes en een fijn weekend! Lidia

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw geweldige vondsten! Vind de theepot echt heel mooi en de theedoek is erg leuk.
  Je gemaakte foto's van de thee zijn echt prachtig! Ik wil ook echt leren fotograferen en dan zo'n mooie camera kopen.
  Ben heel erg benieuwd naar je thee project, want ik hou van thee hihi.
  Fijn weekend, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Arja, mooie vangst! Je hebt een neusje voor mooie dingen uitvissen in de kringloop.
  Ik ben ook heel kieskeurig geworden, anders slipt mijn huis dicht ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gave vondsten Arja! Ik ben al een paar weken niet bij de kringloop geweest en dat is echt heel zeldzaam. Heb het gewoon te druk. Ik ben benieuwd naar je kringlooptips!
  Liefs, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Die theepot is echt leuk! Wat een mazzel had je!!
  Ik had de afgelopen maand een rokje en een leesboek voor weinig bij de kringloop gescoord.
  Lijkt me trouwens leuk om je kringlooptips te lezen!

  Ik heb je genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award!
  Meer informatie vind je op mijn blog: http://dinjadonut.blogspot.nl/2014/04/very-inspiring-blogger-award.html
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Super gaaf die theepot!!!!
  Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gave vondsten! Jij vind ook altijd wel wat moois hè?
  Mooie foto's, ook van de losse thee. Ben benieuwd naar het project.
  Liefs, Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een suuuuuuper goede vondst! Een gelukje weer hoor! Die heb je mooi gevonden en nog beter gefotografeerd ★★★. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wauw die theepot is gaaf!!! Wat tof dat dat gewoon op het fornuis kan zeg! En de foto's zijn weer prachtig geworden!
  x Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Foto's zijn prachtig en je glazen theepot echt helemaal top!! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zo daar word je blij van! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Prachtige foto's en wat een mooie vondst! Perfect om theebloemen in te doen. Ken je die?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje wel!
   Ik had er nog niet eerder van gehoord maar wel even gegoogeld ;) maar je hebt gelijk dat zou super mooi zijn...:) bedankt voor de tip!
   X Arja

   Verwijderen
 21. Die theepot is super ! En voor die prijs, WOW ! Ik vind de foto's van de losse thee ook mooi. Je hele blog trouwens :-) !

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)