Inspiratie...

donderdag 9 januari 2014

...het resultaat na een avondje surfen op het internet...
Zo lekker om met een bak thee weg te zwijmelen bij die mooie plaatjes!
Scandinavisch/VT Wonen blijft nog steeds mijn favoriet: zwart/wit, veel licht, doorleefd/stoer hout en industriële/stoere details (het liefst in combinatie met een jaren 30 woning ;) .
Lekker naturel & stoer, dat verveeld me iniedergeval niet zo snel.
Kijk je mee?
Ohja, a.s. zaterdag plaats ik een giveway-actie in samenwerking met Elske Leenstra (klik)!
Het gaat om twee super leuke setjes, wat precies hou ik nog even voor me ;).
Super leuk om twee dames (want heren heb ik nog niet ontdekt op mijn blog, onee dat is niet waar; ik heb ooit een mailtje gehad van een man die vragen had over de buikvazen van de Action haha) blij te mogen maken.

Lees verder voor meer inspiratiefoto's... Gaaf huis hé?
Het is een voormalige kerk in Hardewijk!
Wil je meer foto's zien, klik dan op deze link:


Witte kamer met zwarte accenten. Wit hoeft helemaal niet saai te zijn. Zeker niet als je het combineert met een tegenhangende kleur voor de accessoires zoals hier zwart is gebruikt. Ikea

17 opmerkingen:

 1. Leuk weer. Je maakt er mooi werk van!
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi plaatje, ik vind het zwart witte ook prachtig, maar het past niet bij ons. Stoer hout laat zich gelukkig ook goed combineren met pastelkleuren, geeft onze inrichting net wat meer pit! Fijn weekend alvast :-)

  Liefs Marieke xx

  Had je mijn hangers ontvangen trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik neem het me telkens voor... Meer wit, minder bont.
  Maar het lukt mij ook nooit, ben nu eenmaal gek op kleur.
  Ik kom morgen weer langs hoor! :-)
  Liefs, Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahah ik ook alleen weet ik dat als ik meeneem met veel kleur dat het me toch weer gaat vervelen :).
   Ik vindt het bij jullie bijvoorbeeld zo gezellig!
   Tot morgen!
   X Arja

   Verwijderen
 4. Super! Mooie inspiratie al hou ik ook wel van ietsje meer kleur. De bewoonster van de kerk in harderwijk is trouwens een blogster en heeft een superleuke (web)winkel. De blog van villa d esta is ook al lang een favoriet.Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi !!! Bij een ander.... dát wel.... ik moet er niet aan denken in een zwart/wit huis te wonen. Ik hou zó van kleur!
  Dat hout vind in trouwens wel heel warm, mooie plaatjes hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauwww, echt hele mooie inspiratie heb je opgedaan! Ik heb het momenteel even te druk om heerlijk weg te surfen op het net. Dus ben heel blij dat jij dit al gedaan hebt en ik mooi mee kan genieten :-) Echt mijn smaak! Alleen kan ik het nooit laten om wat meer kleur in huis te halen. Fijne dag! Liefs Manon

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb een haat liefde verhouding met kleur. Vind het prachtig om bont gekleurde huizen te zien, maar bij mij zelf gaat het al heel snel vervelen dus ik hou het mooi bij zwart, wit, grijs en hout. Mooie combi.
  Prachtige inspirerende plaatjes....heerlijk om bij weg te zwijmelen ;-).
  Fijn weekend!
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, deze stijl spreekt mij ook bijzonder aan. Op één of andere manier verveelt kleur mij. Maar wit, grijs en zwart niet :-)
  Fijn weekend, MarjolijnX

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super mooi! Probeer al jaren om kleur in mn huis te krijgen, maar wil het nu allemaal het liefst juist het huis weer uit hebben.. In ieder geval inspiratie bij je op gedaan haha
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijke zwijmelfoto's! Hoewel ik sommige items meer leuk dan praktisch vind. Zelf merk ik ook dat ik steeds meer zwart in huis haal. Laatst bij de A.ction nog een paar fotolijstjes gekocht, waar ik mooie zwart/wit foto's in wil doen. En ik heb twee heerlijke donkere (bijna zwarte) antracieten plofbanken in de woonkamer staan, waar ik nog steeds heel blij mee ben.
  Ik heb heerlijk genoten van je impressie-foto's. Altijd leuk!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw die ramen in die voormalig kerk! Prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ja, als ik ooit van smaak zou veranderen, dan zou het worden zoals bij Ilse (Harderwijk). Maar ja, de locatie is ook wel zo mooi..

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wauw heerlijke foto's...ik voel een beetje verhuiskriebels bij je hihihi...
  x Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een fijne plaatjes! Leuk ook om de reacties van iedereen te lezen; smaken verschillen.. Ik ga zelf ook heel erg voor wit, zwart en hout. Fijne avond!
  Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een prachtige foto's en vol met inspirerende ideeën!

  Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)