Mijn favoriete boeken..

woensdag 11 december 2013

Lees verder voor meer foto's & boekentips...
In dit stapeltje ligt:

Uiteraard de Flow!
Een artikeltje over de (nieuwste) "Paperlovers" Flow volgt snel, maar neem van mij aan; hij is héél erg leuk!
Vooral als je weg bent van mooie posters, etiketten, craft paper, stickers en ga zo maar door!
Boomroom - prachtige boomhutten vooral super mooi gefotografeerd!
Ik heb dit boek bij de kringloop gekocht, in de winkel had ik hem waarschijnlijk laten liggen..:).

Ot en Sien - ook gekocht bij de kringloop!
Gewoon omdat hij zo leuk is, die tekeningen blijven mooi en het boek was/is zo goed als nieuw!
Wie weet kan ik mijn eigen kinderen er ooit nog uit voorlezen ;).
Creatief met stempels - erg leuk als je zelf stempels wilt maken, hierin staat genoeg inspiratie om (je zelfgemaakte) stempels o.a. te gebruiken op een kussenhoes.
Kringloopgeluk - hierover hoef ik jullie niet veel te vertellen denk ik, Kringloopgeluk is bij veel bloggers wel bekend.
Wat een geweldig boek is dit!
Geschreven door Ingrid van Willenswaard, Ingrid heeft ook een hele leuke blog! 
Ken je haar (blog) nog niet, neem dan écht even een kijkje (klik)!
Thuis je eigen stijl van Selina Lake - allereerst mooie foto's!
Heel kleurrijk, iets waar ik altijd moeite mee heb, ik hou van een beetje kleur in mijn interieur maar ook van naturel en natuurlijke tinten, kleur verveeld me vaak al snel..daarom lees ik graag in dit boek om inspiratie op te doen.
Kleur brengt veel sfeer en persoonlijkheid in je interieur!
Enjoy, geniet van elke dag - is een spreuken boekje met mooie illustraties voor elke dag! Dit boek heb ik een keer cadeau gekregen, er staan allemaal wijze woorden in om je dag goed te beginnen :).

Ik heb niet zo gek veel boeken, ik ben meer van de tijdschriften en leen af en toe wat boeken bij de bibliotheek, maar meestal ga ik naar huis met tijdschriften van VT Wonen, Flow, Flair en de VIVA :).
Maar van dit stapeltje wordt ik heel blij, heerlijk om er af en toe nog eens in te bladeren en het staat ook nog eens gezellig in huis ;).

Wat zijn jullie favoriete boeken?
Willen jullie een uitgebreid review van een bepaald boek, laat het me even weten in je reactie dan zal ik hier binnenkort wat foto's van maken!

Oja; voor diegene die zich afvragen waar het huisje met de tekst "lovely house" vandaan komt, ik heb hem een week geleden gekocht bij de Kwantum, voor maar 5 euro, schattig is tie hé?
Ze gingen wel hard, dus wees er snel bij! ;)
 


Leuk dat je even kwam buurten, laat je een berichtje achter?
Liefs x Arja

15 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen! Ik heb echt al wel tien keer met Enjoy in m'n handen gestaan, twijfel de twijfel.. Afgelopen zaterdag heb ik het knippakketje van Enjoy gekocht (ik weet niet meer precies hoe het heet, maar het is een Flow-achtig pakketje vol leuke dingen om uit te knippen, van kaarten (mooie voor aan de muur!) tot een kalender tot vogeltjes tot boekenleggers), en ik zag dat ze ook een kerstversie ervan hadden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ohhh wat leuk!! Nu maak je me heeeeeeel nieuwsgierig ;).
   Laat je het me even weten als je de naam weer weet hahah?

   X Arja

   Verwijderen
  2. Haha dat boekje staat op mijn lootje voor sinterklaas/kerst! Ik hoop echt dat ik dat boekje krijg want die is echt super leuk!

   Verwijderen
  3. Heb even gegoogled, het was 'Enjoy Cadeauset' (hihi wát een naam :P) Hier te bewonderen: http://www.arkmedia.nl/berge-marieke-ten-marcel-flier/enjoy-cadeauset.html :) De link naar de Kerstversie staat daar ook!

   Verwijderen
 2. Wat een leuke boeken. Het boek met `zelf stempels maken` vind ik wel interessant, waar had je die gekocht? Ik ben wel eens bezig geweest met een gum en dan uitsnijden, heel werk en met doorzichtige lijm-kit heb ik het ook wel eens geprobeerd, misschien staan daar makkelijkere ideeën in om zelf stempels te maken? Lieve-Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dat genieten hè, zo'n prachtige stapel met boeken!! Leuk huisje overigens. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke boeken zo te zien.
  En ik vind je huisje echt superleuk! :)
  Liefs Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk bedacht weer!
  Je blijft me verbazen!
  Liefs,
  Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke titels! En weer prachtig op de foto gezet :)
  Ik ben benieuwd naar jouw artikel over de Flow, zit er nog over te dubben of ik die ga kopen of niet.
  Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk rijtje boeken! Vooral kringloopgeluk staat nog op mijn lijstje. En het huisje op het stapeltje vind ik ook erg leuk!

  X Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk een keer een logje over boeken.
  Ot en Sien heb ik zelf, al heel lang.
  Thuis je eigen stijl heb ik net uit de bibliotheek gehad en de tijdschriften neem ik ook nogal eens mee naar huis.
  Leuke foto's gemaakt!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ja boeken, heerlijk! Leuk idee om eens te laten zien, wat jullie zoal aanspreekt. Het boek van Ot en Sien heb ik ook, echt zo'n bewaarboek, zeker als je de kinderen daaruit hebt voorgelezen. Weet je wat bij mijn kids favoriet was destijds: "Raad eens hoeveel ik van je hou?" Over Grote Hazelaar en Kleine Hazelaar. Bij het voorlezen deed ik dan verschillende stemmetjes: ik hoor mijn kinderen nu nog schateren...Misschien ken je het wel...
  Je huisje staat heel gezellig op dat stapeltje. Je kunt toch elke keer weer zo'n heerlijke sfeer neer zetten!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohh, nu krijg ik zin om ook weer een boek te kopen....
  Zet "Thuis je eigen stijl"nu meteen op 't lijstje voor kerst
  En vanavond ga ik ook zo'n stapeltje neerleggen! Zin in.

  Gr Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een gezellig stapeltje, met een aantal bekende, maar ook onbekende titels... Het boekje creatief met stempels lijkt mij wel leuk, dus zo maar eens even op zoek...

  Fijne avond. X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tijdschriften, boeken hier ook in overvloed dat ik mezelf (en mijn man) verplicht heb om een keer per jaar er met de bezem door heen te gaan. Boeken doen we eigenlijk nooit weg maar tijdschriften...meestal scheur ik er dan de onderwerpen uit die ik interessant vind en die bewaar ik weer los in een doos.
  Het boeken creatief stempelen lijkt mij wel leuker om van dichtbij te bekijken....
  Bedankt voor deze leuke inspiratie en tot een volgende keer.
  Liefs Kirsten

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)