Ons huis in kerst/winter-sferen & Parijs!!

woensdag 18 december 2013

Ik heb ons huis omgetoverd in kerst/winter-sferen ik zal van de week nog wat foto's maken, want ik heb niet alles vast kunnen leggen (steeds veel te druk...) ook al heb ik het dit jaar niet te gek gemaakt, want we gaan er met de kerst tussenuit!
We gaan samen genieten van Parijs!
De stad van de liefde :).
Ben zo benieuwd!!
Alle tips zijn heel erg welkom ;).
Ik heb gelezen dat je heel mooi kunt schaatsen bij de Eiffeltoren, dat gaan we sowieso doen :).
En uiteraard gaat de camera mee haha...
Wat gaan jullie doen met kerst?
Ik ga nu eerst langs jullie gezellige blogs, ik heb er de laatste tijd zo weinig tijd voor gehad :(.
Lees verder voor meer foto's...Ben nog steeds heel erg blij met de Cotton ball lights (ze hangen naast de spiegel) van Els - Vlakbij de molen (neem even een kijkje op haar inspirerende blog, ze komt binnenkort op TV, bij Eigen huis en tuin, super leuk!).
Bedankt voor je bezoekje!
Laat je een berichtje achter?
Liefs, x Arja

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)