Ons tv meubel gepimpt + een leuk nieuwtje!

vrijdag 22 november 2013

Ja hoor, laatst was het weer zover, ik "moest" weer wat stylen/veranderen in huis..dus hup; schuiven, printen en plakken maar! 
Dit is het resultaat :).
Ik heb ook nog een heel leuk nieuwtje (iets wat ik niet voor me kan houden haha): ik ben een onwijs leuke samenwerking aangegaan, maar daarover vertel ik jullie (heel) snel meer! 
Er zit o.a. ook hele leuke giveaway aan te komen (in samenwerking met...) en mijn vorige giveaway gaat bijna op de post, het was een hele klus maar de woorden zijn bijna af (zie onderstaand een heel klein voorproefje..).
Hou mijn blog de komende tijd goed in de gaten ;).
Ik wens jullie alvast een heel fijn weekend, gaan jullie nog iets leuks doen?
Ik ga waarschijnlijk heel veel fotograferen, aan de hand van de tips en trucs die ik (hopelijk) op de Fotovakschool heb geleerd, ben benieuwd ;).
Hebben jullie ook wel eens een fotografiecursus/opleiding gevolgd?
Ben benieuwd naar jullie ervaring(en) hiermee :).

Lees verder voor meer foto's...

Leuk dat je even kwam buurten! Liefs x Arja

17 opmerkingen:

 1. Je maakt mij wel nieuwsgierig (-:
  Ik ga morgen met mijn schoonmoeder winkelen, gezellig!
  Veel plezier met schuiven, stylen, fotograferen, genieten - fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nu wordt ik ook wel heel nieuwsgierig, maar hartstikke leuk voor je ;-).
  Ik blijf ook aan het rommelen en schuiven in huis, zo fijn.
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke vooruitzichten...ben heel benieuwd!
  Het ziet er weer geweldig uit, de styling is super mooi!!
  Wij gaan morgenavond eten bij mijn ouders, verder een beetje relaxen, sporten en in onze achtertuin aan de slag!

  Fijn weekend
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave styling zo Arja...love it..
  Baal nog steeds dat ik geen printer heb...wil ook die gave teksten (hihihi kun jij er niet wat voor me uitprinten en opsturen :) )
  Ben super benieuwd naar je leuke nieuwe samenwerking...
  Heel veel leerplezier op de vakschool...we zullen het resultaat vast op je blog voorbij komen..
  Ik heb helaas nooit een opleiding gevolgd,blijf altijd zelf aan het instellen enzo..gewoon op gevoel..(heb een Nikon D30)
  Wat zullen de winnaressen blij zijn met je give away (hihihi en jij dat het klaar is)..
  Een heel fijn weekend,
  Liefs Chris xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er prachtig uit! Ik vind je gewei nog steeds zo mooi! Staat ook prachtig tegen dat hout!
  Veel plezier met het fotograferen! Ik heb ook leuke plannen voor het weekend: m'n ouders geven een feest omdat ze 30 jaar getrouwd zijn en ik ben de ceremoniemeester! :D
  Ik ben heel benieuwd naar de samenwerking!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi gepimpte tvmeubel!!!
  Stylen en fotograferen is een grote hobby van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Heerlijk om lekker te 'rommelen' met je spulletjes he? je tv meubel leent zich er ook zo goed voor vind ik. Spannend die samenwerking, ben erg benieuwd. Ik ga morgen lekker naar Flavourites Live en heb 2 verjaardagen en zondag maar eens een nieuwe blogpost maken. Fijn weekend Arja,Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. De styling is supermooi gedaan !
  Ik ben benieuwd ...

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk al die teksten en prints, ik ga ook weer eens op zoek. En veel plezier op he cursus, is het 1 dag? Ik heb een 7 daagse cursus bij de fotovakschool gedaan. Super maar erg intensief dus vervolgopleiding nog even in de ijskast gezet:) lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een plaatje! Dat gewei is heel erg gaaf! Ik ga morgen weer even een bezoekje brengen aan de kringloop :)
  Fijn weekend! Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mooie foto´s weer.. ik blijf dat gewei supermooi vinden! En nu wacht ik met spanning op mijn give-away :-) Ik was van plan dit weekend allerlei zelfmaakideeën uit te voeren die ik toch al heel lang op m'n to-do lijst heb staan. Volgt vast nog een keer een blog over. Ik ben heel benieuwd met wie je een samenwerking bent aangegaan! Geniet van je weekend! Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel mooi Arja! Leuk dat je naar de Fotovakschool gaat! Ik heb dit jaar alleen een basiscursus gevolgd, maar ik wil volgend jaar ook heel graag nog een cursus/opleiding fotografie volgen. Ik ben benieuwd naar jouw ervaring.
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een leuk hoekje hier.

  Benieuwd naar de samenwerking. Ik houd het in de gaten.

  Prettig weekend,

  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Arja, moest even je nieuwste posten doorlezen maar wat is het toch gezellig bij je. Je hebt een leuke stijl en je inspiratiefoto's zijn ook erg mooi! Ben benieuwd naar je nieuwe samenwerking! Hartstikke leuk voor je! Ik wens je een heel fijn weekend!!

  Groetjes Patries

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Hoi Arja, wat ziet het er weer gezellig uit. Heel gaaf die stijgerhouten planken...leuk dat je die elke keer kunt restylen. Je enthousiasme straalt er elke keer vanaf! Ik ben benieuwd naar je samenwerking..
  Ik heb mijn camera nog niet zolang, krijg tips van mn buurman die de fotovakschool heeft gedaan..ik heb voor mn werk genoeg cursussen..;)

  Ps. Antwoord op je vraag op mijn blog; de kast is geschilderd met painting the past, afternoon tea.. ben er ook nog elke dag blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Geweldig leuke teksten heb je aan die super gave planken hangen, zeg!!
  Je snapt natuurlijk wel dat ik nu als een speer pleite ben om die geweldig-leuke teksten
  ook uit te printen.......................:-)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Arja,
  ik probeer altijd bij je te lezen, weet reageren is leuker
  maar ik mis uren in mijn dag :)
  vraagje van wie zijn de kleinste kaartjes?
  een heel fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)