XL kaartenrek + kijkje in ons huis

woensdag 27 november 2013


Laatst scoorde ik dit grote kaartenrek bij de kringloop (Restore - Veenendaal)!
Ik zocht er heel lang een, maar diegene die ik dan zag, waren allemaal net te klein naar mijn zin.
Ik wilde hem laten bezorgen maar toen bood een vrouw die achter me in de rij stond me zomaar aan om hem bij mij thuis te brengen!
Echt super lief!
Ze had zelf een hele mooie stoel gekocht, en dus hebben wij samen alles naar/in de auto gesjouwd (met ons vrouwelijk ruimtelijkeninzicht ging dat natuurlijk prima ;) ahumm...) maar een lol dat we hadden! 
:)
Als het goed is leest ze dit artikeltje ook.
Nogmaals heel erg bedankt, Anneke!
Ik ben er nog niet over uit wat ik er precies mee ga doen, ik denk dat ik er allemaal zwart/wit foto's in zet.
Hebben jullie ideeën/tips?

Lees verder voor meer foto's...

 24 opmerkingen:

 1. Ja gaaf!!!!!
  Weer erg mooi allemaal!

  Groetjes!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaaaaa daar is ie,hij is gaaf meis..
  Ben altijd benieuwd waar jij spullen nu laat op 9 hoog..
  Ik heb in een rijtjeshuis al ruimtegebrek lol..
  Ziet er leuk gestyled uit..
  Liefs Chris xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, leuk verhaal! Ziet er super uit, je hebt weer een prachtige aankoop gedaan. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gaaf rek! Ik denk dat zwart-wit kaarten/foto's hier heel erg mooi in staan! Die letter erin vind ik ook leuk trouwens!
  Groetjes, Clarieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooooooooi! Ik wil ook al tijden een kaartenrek, maar dan voor aan de muur. Ik vind het ook helemaal iets voor jou, kun je lekker steeds opnieuw stylen. Zwart-wit kaarten zijn leuk, vooral als je er af en toe toch een kleurtje tussen doet. Of straks kerstkaarten. Heel veel plezier ermee.
  Groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dit is een echt winkel-kaartenrek! Mooi dat je die gescoord hebt.
  Zwart-wit foto's zal het heel rustig houden.
  Er allerlei dingen aanhangen zal onrustig zijn.
  Je kunt je kerstkaarten erin hangen en voor bepaalde gelegenheden zoals verjaardagen hem weer leeg maken voor verjaardagskaarten.
  Of thema-kaarten gaan sparen.
  Een boel mogelijkheden Arja!
  Een fijne avond!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je rek wauw,...jaloers!!!!
  Hahaha,....groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi rek!
  Nu al leuk ingericht, maar ben benieuwd hoe je het uiteindelijk doet met de foto's.
  Veel succes, Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf rek en je kan er toch werkelijk alles aan op- en aanhangen. Ook windlichtjes, kersttakjes, dennenappels, etc.
  Succes! Lieve groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Straks ook mooi met je mooiste kerskaarten erin!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dat is nog eens een geweldige vondst!!
  Zwart-wit foto's / teksten zijn altijd leuk maar hoe je 'm nu hebt gedecoreerd vind ik ook stoer...lekker eigenwijs en 't is eens iets anders dan kaarten of foto's...

  Fijne avond
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik wil er ook zo een!!!staat echt cool!!!zelf nu dat er weinig in zit!! Gaaf!!!
  Besos

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een GOUDEN vondst! Ooooh...ik ben ook al lang op zoek!! Heerlijk he, als je er dan tegenaan loopt! Zou 'm eerst lekker in kerstsfeer optuigen; kaartjes, dennetakje hier en daar, leuk die houten letter erbij, gewoon vanalles en nog wat :-)

  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Heidi!
   Ik ga je meteen even mailen trouwens!
   X Arja

   Verwijderen
 14. Leuk om binnenkort kerstkaartjes in te zetten. Mss ook leuk om in de keuken kleine kookboeken in uit te stallen?

  Cindy x

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een gaaf idee, echt super leuk!! Je brengt mij in ieder geval op het idee om er de kerstkaarten in te doen..nu we toch die tijd in gaan! Super, geniet ervan (maar dit gaat vast lukken)! Lieve-Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Haha......heb er ook één....maar dacht later.....wat doe ik er mee.........en tja......nu staat ie op zolder ;)
  Dus ben heel benieuwd wat je er mee gaat doen.
  Want mooi is ie zeker!

  Fijne dag

  Liefs

  Oh en super lieve service van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ik vind wat je er nu al mee hebt gedaan, gewoon wat lukken spullen erin hangen of zetten, al super! Het hoeven niet persé kaarten te zijn die dit rek versieren, toch? Je kunt er ook een alternatieve kerstboom van maken , hang je 'm vol met kerstballen!
  En wat heb je toch een heerlijk sfeertje boven en naast de bank gecreëerd!
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Die is leuk!!
  Zo leuk om ook andere dingen dan kaarten aan te hangen!
  Echt gaaf!
  Wat zullen jullie lol gehad hebben.... Vooral met dat ruimtelijk inzicht.... ben ik ook zo'n kei in...
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een gave vondst zeg. Daar kun je leuke dingen aan hangen. Maar wat leuk dat iemand je heeft thuisgebracht. Ik zie jullie samen al hannessen mrt die stoel en dan ook nog een groot kaartenstandaard. Geweldig toch wat zullen jullie gelachen hebben zeg.
  Lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Oh jammer dat ie er niet stond toen ik daar pas was..;) haha.. zo zie je maar weer..je moet er gewoon wekelijks even binnenwippen! Ach, er wonen best aardige mensen in Veenendaal! ;) Ik zag dat ze bij de hema nu ook een xl kaartenrek in de aanbieding hebben, alleen die is voor aan de muur..deze is wel heel gaaf! Meestal als ik ze zie..zijn ze niet te koop, want dan etaleren ze er zelf allemaal dingen in! Maar je hebt hem al leuk opgetuigd.. gewoon gezellig maken met de seizoenen, kerst, voorjaar, najaar, lente, winter, herfst, zomer, vakantie.. maar volgens mij heb je daar niet zo'n moeite mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Wauw, wat een gaaf ding!
  Als je dr nog een x 1 tegen komt, hou ik me aanbevolen!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Heel gaaf zo'n rek! Kan je alle kanten mee op.
  X cindy

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)