Ons weekend...

zondag 13 oktober 2013

...was heerlijk ontspannen...en vooral heel gezellig o.a. op een verjaardag van vrienden die we een tijdje niet hadden gezien het was weer zoals van oudst zo gezellig weer...ik had zaterdag een fotoshoot bij een prachtig mooi huis met hele lieve bewoners een een vrolijke vier voeter ;), ik kreeg zelfs zomaar een tasje met cadeautjes mee toen ik naar huis ging, wat een gastvrijheid (de foto's krijgen jullie t.z.t. te zien in overleg met de eigenaars mag ik er een aantal op de blog plaatsen!)...ons weekend bestond ook uit samen lekker koken....en vooral genieten van ons zit-vensterbankje...met geitenwollen-sokken (erg aantrekkelijk haha) en de "Vintage Thuis" die ik na heel wachten eindelijk kon lenen bij de bieb (ik had hem gereserveerd)...wat een heerlijk boek zeg!

Ik hoop dat jullie ook allemaal een gezellig/ontspannen weekend achter de rug hebben, en ik wens jullie alvast een hele fijne (werk-)week toe!
Bedankt voor je bezoekje!
Liefs Arja ♥

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)