Onze zit-vensterbank . .

zondag 1 september 2013

Nog even een artikeltje*nu het nog kan* want morgen ga ik weer het gewone/werk-leven in *heb er wel weer zinin!!* maar voor het bloggen zal ik wel minder tijd hebben...
Het leek me wel leuk om nog even het fijnste plekje van ons huis aan jullie te laten zien...ik zit zo graag in onze zit-vensterbank op 9hoog...al die lampjes in de avond en het weidse uitzicht overdag...dat verveelt nooit ;).
Als we ooit gaan verhuizen naar een huisje op de grond *klinkt wel grappig haha* dan zal ik dit zeker gaan missen!
Maar voorlopig zitten we nog lekker hoog en droog :).
Hebben jullie ook zo'n favoriet/fijn plekje in huis?
Het fotograferen gaat me *gelukkig/beetje bij beetje* steeds beter af, ik krijg er iets meer handigheid in en het wordt vooral steeds leuker!
Hoe dat komt?
Véél lezen o.a. de gouden tips van Heidi (van de SUPER leuke blog, Wit & Bont) en veel *heel véél* oefenen :).
Dankje wel Heidi, voor het delen van je tips!
Ik wens jullie (alvast) een hele fijne (werk-)week toe!
Ik blijf bij jullie buurten!

Wil je meer foto's zien....klik dan op "meer lezen"....
Kussens: IKEA en de HEMA
Rijstmanden: V&D
Handgemaakt peren bakje van hout: € 0,50 Dorcas (kringloop)
Ik heb hem ook in de vorm van een appel...

19 opmerkingen:

 1. Mijn fijnste plekje thuis is
  buiten op de veranda!
  Morgen gaan hier de kinderen weer
  naar school.
  De jongste heeft er zin in!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je hebt inderdaad een prachtig uitzicht daar boven :)
  Mooie foto's hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooi uitzicht blijft het toch zo op de 9e, dat mis je idd wel bij een huis op de grond hihi, werk ze weer morgen. Hier beginnen morgen ook de scholen weer, ook wel weer lekker alles in het 'normale' ritme.

  liefs Patty.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief van je om het te delen!! Fijn dat je er wat aan hebt! Enneuh...goed bezig, heerlijke foto's! Werkse van de week!

  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie foto's! Ik had de tips vandaag ook al gelezen, ze zijn echt super handig hè?!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Succes morgen met werken! Wat leuk dat houten schaaltje, leuk straks met peertjes in je keuken. Heerlijk zo in de vensterbank zitten met het zonnetje. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een heerlijke plek, alleen al het kijken naar je foto's geeft me een rustgevend gevoel. Het olijfboompje, prachtig... na een zomer vol twijfel ben ik om. Volgend jaar koop ik een olijfboompje :)
  Alvast een fijne werkweek.

  Liefs,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kan het me wel voorstellen dat je daar graag vertoefd !
  Veel succes morgen !

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijk plekje! En prachtige foto's!
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige foto's weer! En veel plezier met werken!
  Liefs Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Kan me voorstellen dat je dat een lekker plekje vindt! Ik kijk tegen de daken aan op de 2e verdieping.
  In het eerste huis waar ik gewoond heb, een oud huis, tot mijn 7e jaar, hadden we ook een brede vensterbank. Een heerlijk plekje!
  Veel succes weer in je werk!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's Arja!! Vooral de eerste!!

  Groetjes Willeke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een heerlijk plekje. Ik heb een stoel, zo een echt eigen stoel. Waarvan zelfs de kinderen zeggen: "dat is mama's stoel". Maar stiekem wilde ik ook altijd een grote vensterbank met kussens. Natuurlijk zou die vensterbank dan eigenlijk ook in een soort torentje van een soort kasteelachtig huisje midden in het bos moeten zijn, maar goed, dat is dan nog iets voor de toekomst misschien ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtige foto's, wat lijkt me het heerlijk om daar te mogen zitten! Is natuurlijk ook leuk met oud&nieuw dan kunnen jullie mooi al dat vuurwerk zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nou, van dat zitten in die vensterbank zal deze week dan wel niet zo veel komen, als je weer begonnen bent met werken..... Maar heerlijk toch, om er 's avonds nog even te zitten en de dag te overdenken, of plannen te maken voor de toekomst....
  Het leek mij ook altijd het einde om een brede zitvensterbank te hebben, en dan in een hoekje, verscholen achter het gordijn heerlijk mijmeren en je een beetje terugtrekken als je daar behoefte aan hebt. Helaas hebben wij dat niet, hoewel ik een heerlijk huis heb met een royale tuin waarin het ook goed toeven is.
  Hoop dat je een prettige wee hebt!!
  Groetjes,
  Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Mooie foto's , ik zie je al zitten met een kopje thee of koffie lijkt me heerlijk ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)