Zet jouw blog in het zonnetje....(deel 2)

dinsdag 27 augustus 2013

Lieve allemaal,

Hier weer eens een deel 2 van "Zet jouw blog in het zonnetje", wil je de reacties van deel 1 teruglezen?
Klik dan HIER.
Ik geef jullie hiermee de kans om je blog te promoten (een beetje reclame is nooit verkeerd, toch? haha) door hieronder een reactie achter te laten.
Het levert misschien wel nieuwe volgers en/of leuke reacties op! 
Laat mij (want ik ben zelf stiekem ook wel benieuwd), en de bezoekers d.m.v. een reactie te plaatsen weten waar jouw blog over gaat, en waarom het de de moeite waard is om een kijkje te nemen.
Misschien is het ook wel leuk om te vermelden waarom je je blog bent gestart en wat je het leukst vindt aan het bloggen.

Maak er iets leuks van en zet jouw blog in het zonnetje! 
Succes!
Liefs Arja ♥

34 opmerkingen:

 1. Erg leuk Arja dat je op deze manier je blog kunt promoten. En laat ik daar dan maar gebruik van maken. Ik ben sinds kort gestart met een blog dat gaat over wonen, kringloopvondsten en af en toe een recept. Ik hoop dat je/jullie een kijkje komen nemen op mijn blog bijevathuis.blogspot.nl
  Liefs Eva ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee! Natuurlijk wil ik mijn blog ook wel even 'promoten': www.momentswelove.nl
  Een blog over wat me bezig houdt, waar ik stil wil staan bij de mooie dingen om ons heen die vaak te vinden zijn in kleine dingen (count your blessings) en waar ik mijn fotoshoots etaleer waar ik steeds meer in probeer te groeien.

  Leuks als je eens een kijkje komt nemen!

  Liefs,
  Bernice

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nou bijdeze ;)

  Mijn blog ♥ http://inwijkdaarstaateenhuis.blogspot.nl ♥ over alles in en om ons huis, binnenkijkers en diy's.. regelmatig nieuwe posts met veel foto's! Mijn blog ben ik begonnen omdat ik veel uren besteedde aan het lezen van onder andere jouw blog Arja ;) en toen dacht ik wat lijkt het me heerlijk om zo mijn passie te kunnen delen! Ik ben nog maar pas gestart maar heb de smaak goed te pakken!
  Hopelijk tot snel!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Laura,

   Wat een inspiratie en mooie vormgeving. Rustig maar veel inspiratie door de vele foto's! Plaatjes kijken blijft leuk! En je hebt ook een leuke shop! Ik ga je volgen waar het kan, zie je ook op instagram & facebook dus direct toegevoegd :-) en wellicht kan ik je ook een beetje inspireren ;-)

   Grtjs

   Michelle_hetleveniseenfeestje

   Verwijderen
 5. hallo, leuk initiatief! ben benieuwd wie er nog mee gaat doen.
  mijn blog gaat voornamelijk over naaien,handwerk, fotografie, koken zonder gluten en melkproducten, kringloopschatten,.... ik blog sinds anderhalf jaar op http://patatenkroket.blogspot.be/
  kom gerust een kijkje nemen, binnenkort volgt er ook nog een give-away trouwens

  lieve groetjes, heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk idee zeg!
  Ik ben mijn blog twee jaar geleden begonnen doordat een vriendin van mij ook een blog had. Ik zag erg veel leuke dingen voorbij komen, dus ben ik ook een blog gestart.
  Mijn blog gaat over creatief bezig zijn, cupcakes/taarten bakken, mijn theezakjes verzameling en sinds kort komt ook inspiratie en leuke vondsten voorbij.
  http://theezakjes-rensina.blogspot.nl/
  Ik zou zeggen kom eens langs :)
  Groetjes Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk Arja! Ik ga ook eens even proberen om mijn blog te omschrijven en te promoten... Mijn blog is inmiddels behoorlijk veelzijdig geworden, merk ik. Je vindt er mooie plaatjes van huis en tuin, maar ook allerlei creatieve dingetjes. Ik werk veel met papier, stempels, mooie knopen, kant. Ik kruip soms achter de naaimachine of ga zitten met een haakwerkje. Ook kun je me regelmatig vinden op rommelmarkten en in de kringloop. En al deze dingen bij elkaar vormen de ingrediënten voor mijn blog. Neem gewoon zelf maar eens een kijkje: http://kreamade.blogspot.nl. en weet je welkom! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk idee,ik heb dat voor de vakantie ook eens gedaan..
  Ik denk dat mijn blog wel een zonnetje verdient,ik ben 2x gehackt en nog maar kort geleden voor de 3e keer..gelukkig is alles weer ok..
  Het is een blog over de mooie dingen,landelijk en stoer wonen in huiselijke sfeer..
  Dit is mijn blog:http://pure-by-me.blogspot.nl..
  Ik hoop dat jullie gauw eens een kijkje komen nemen en mij gaan volgen want doordat ik 2x opnieuw een blog heb moeten aanmaken ben ik veel volgers kwijt geraakt helaas..

  Lieve groet Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Goed idee!! Je bent wel echt sociaal bezig hoor!! ;-)
  Ik ben een beginnende blogeer (sinds juli) en ben er nog niet zo erg handig in.
  Ik ben er door aangestoken toen ik allerlei ideetjes op wilde doen voor mijn 'haakkoorts'. Was altijd al met draad en naald (breien en haken) in de weer, maar sinds kort is het erg heftig. Ik zie zo veel leuke dingen voorbijkomen. Toen dacht ik dat het wel leuk zou zijn om zelf ook een blog te beginnen, maar er hapert hier en daar nog wel wat aan.....
  Misschien is er wel iemand die mij verder op weg wil helpen....
  Ik zou het ook erg leuk vinden als jullie mijn blog bekeken en er dan een berichtje achter zouden laten.
  Ook weet ik nog steeds niet hoe ik iemand kan laten volgen anders dan via Google+...
  Een echte kneus dus zo gezegd.
  Maar ik kan enorm genieten van andere blogs....
  Groetjes en misschien tot ziens op mijn eigen blog!!
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk idee! Ik zie gelijk al leuke blogs ertussen staan dus ga zo even kijken :-)
  Ik vond het altijd al leuk om zelf dingen te maken, op te knappen en mooie foto's maken.. Toen ik eindelijk een spiegelreflexcamera had ben ik dan ook begonnen met mijn eigen blog..
  Het leukste aan bloggen is onder andere de leuke reacties van volgers en natuurlijk het lezen van alle blogs voor inspiratie :-)
  Welkom op mijn blog : huisjeno56.blogspot.nl
  Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk idee! Ik ben Melissa en mijn blog gaat over van alles en nog wat.
  Je kunt er DIY'S , beauty, fashion en noem het maar op vinden. Het bloggen is een van mijn grootste hobby's en ik doe het dan ook met plezier. Ik vind het ook altijd leuk om op andere blogs een kijkje te nemen dus dat ga ik nu maar doen!
  Liefs Melissa
  www.xprettythings.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk! Heb net de bovenstaande blogs eens afgesneupt...

  Ik heb zelf naast m'n 'gewone blog' een speciaal fotografieblog, waar ik regelmatig foto's op plaats. Je hoeft niet bang te zijn voor een eindeloze fotosessie, want meestal kies ik één foto en plaats ik er weinig tekst bij. Echt even plaatjes kijken dus, zonder gedoe. En na pas een jaartje wat serieus bezig te zijn met fotografie mag ik binnenkort zelfs exposeren; spannend! Kijk maar eens op ririfotografie.blogspot.nl

  Tnx voor de gratis reclame! Groetjes Riri

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat leuk dat je zoiets doet.

  Mijn blog bestaat nog niet zo heel erg lang maar ik begin het steeds leuker te vinden om te bloggen. Op mijn blog kom de dingen tegen die ik zelf maak. Dit zijn kaartjes maar ook af en toe eens een keertje een naaisel. Want naast kaarten maken vind ik naaien ook ontzettend leuk! Omdat ik naar school ga heb ik niet heel veel tijd om creatief bezig te zijn maar ik probeer een of twee keer in de week een post te plaatsen. Mijn blog is: madebyannalaura.blogspot.nl

  Groetjes, Anna Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een leuk idee.
  Ik heb sinds een half jaar een blog over mijn grote passie; wonen.
  Trefwoord; DIY, kringloop, rommelmarkten, scandanavische stijl, woonbladen, ons jaren dertig huis, zwart, wit grijs met een toefje kleur, masking tape, steigerhout etc.
  Ik maak veel zelf vooral voor op de bonte kinderkamer van mijn dochter, maar ook voor de andere kamers van on huis. Ik kan veel over mijn blog vertellen, maar nog beter kan ik je uitnodigen. Dus ben je nieuwsgierig geworden, kom dan eens kijken op hennyvanderwal.blogspot.nl

  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hai Henny, ik was nieuwsgierig naar je blog maar deze wordt niet gevonden en geeft aan dat het verwijderd is. Klopt dat? Misschien verhuisd naar ander blog-website? Ik laat het je maar even weten ... Grtjs

   Michelle_hetleveniseenfeestje

   Verwijderen
 15. Nou vooruit dan gooi ik er ook maar even een reclameblokje voor mijn blog in :-) Ik blog sinds een half over mijn kringloop en rommelmarktvondsten omdat dat me blij maakt. Ook knap ik graag spulletjes op en breng het liefste mijn tijd in en om het huis door. Mijn kleuren voor het interieur zijn grijs, zwart, wit en zand maar voor mijn twee dochters ga ik wel lekker los met kleur op hun slaapkamers. Jullie zijn van harte welkom op mijn blog! Eenindruk.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben geïnspireerd en enthousiast dus ga je volgen!! :-)

   Grtje Michelle_hetleveniseenfeestje

   Verwijderen
 16. Wat een leuk idee ! Ik wil zeker meedoen !
  Ik ben Petra. Ik hou héél veel van mooie interieurs bekijken en ik hou er van om veel met de styling van mijn huis bezig te zijn ,op mijn blog laat ik zien wat me allemaal bezig houdt en laat ik foto's van mijn interieur zien , ik hou van het landelijk maar begin steeds meer naar het strakke met landelijke accenten te gaan ,
  en die geleidelijke verandering kunnen jullie volgen op mijn blog .... Jullie zijn allemaal héél erg welkom want ik kijk er naar uit om ook andere mooie blogs te leren kennen - Athomebymy@blogspot.com
  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk iniatief!! Ik ben Sandra en mijn blog heet: www.hethanenhok.blogspot.nl
  Ik schrijf voornamelijk over mijn eigen huis, wat ik er in verander, welke aankopen ik er voor doe, wanneer ik voor de zoveelsre keer alle meubels weer anders zet....en ga zo maar door!!
  Ik ga even neuzen in de andere reacties...even kijken of er nog leuke, inspirerende blogs zijn!
  Ook bij is iedereen van harte welkom!
  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Wat leuk, ik wil graag meedoen!
  Ik ben Adinda, een (piep)jong meisje dat toch al de naai- en DIY (Do-It-Yourself) microbe te pakken heeft!
  Ik ben mijn blog begonnen om mijn hart voor mode te uiten, en ondertussen ook voor naaien en DIY'en! ;-)
  En daar gaat mijn blog dus over! ;-)
  www.mademoiselleadinda.blogspot.be

  Liefs, Adinda

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Arja. Wat een leuk idee; ik maak er graag gebruik van. Ook ik blog over van alles: over kringloop- en rommelmarktvondsten, brocante, bloemen, tuin, recepten, fairs en andere leuke evenementen, leuke uitstapjes, natuur, enzovoort. Kortom, al die dingen die inspireren en het leven leuk maken. Ik ben inmiddels een kleine anderhalf jaar aan het bloggen. De leukste verrassing van het bloggen? Al die leuke lezeressen die zelf ook weer leuke blogs hebben! MIjn blog 'lifestyle by koos' is te vinden op http://vankoos.blogspot.com. Nu ga ik al die andere blogs bekijken.
  Groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuk idee van je :-)
  Heb al op wat blogjes zitten koekeloeren....
  Maar dan ga ik ook maar wat reclame maken voor die van mij; kiekeboel.blogspot.nl
  Ben een beginnend blogger, mijn blog is dan ook van alles wat.
  En leer graag....dus tips zijn welkom!

  Groetjes Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Ooh wat leuk.. Natuurlijk wil ik ook graag even wat straaltjes op mijn blog laten schijnen nu jij deze mogelijkheid geeft!

  Voor degene die mijn blog nog niet kennen.. Je kunt er ongeveer alle creatieve dingen vinden die mij bezig houden, ook lees je waar ik blij van wordt en zo af en toe zit er een spikkeltje beauty doorheen. Kortom wel behoorlijk afwisselend denk ik, nemen jullie snel een kijkje?
  Ohja en laat vooral een berichtje achter (vind ik erg leuk!)

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Dit is echt een leuk idee :)
  Wel op mijn blog kun je knutselideetjes, recepten, decoratie tips of gewoon leuke verhalen met foto om vrolijk van te worden vinden.
  Er loopt nu trouwens een vakantie give away uit mexico dus zeker eens langskomen en mee doen!
  http://ik-ben-charlotte.blogspot.be/2013/08/vakantie-give-away-uit.html
  Veel groetjes charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat leuk dat jullie zo "massaal" reageren ;), super!
  Ook leuk om jullie reacties allemaal te lezen!
  X Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi Arja,

  Leuk zeg!! heb zelf ook een aantal weken geleden de oproep gedaan op je blog te spammen op mijn blog!
  ik heb een leuke blog over beauty,fashion en lifestyle en ben te bezoeken op www.beautythingsilove.wordpress.com ook via bloglovin/beautytingsilove via twitter op @beautyTIL en instagram @beautythingsilove leuk als jullie mijn blog willen bezoeken en natuurlijk volg ik terug ;)

  XOXO Patty.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Wat een fantastisch leuk initiatief!

  Mijn blog valt onder de noemer lifestyle. Je kan er artikels lezen over interieur, fashion, lekker eten, DIY en een beetje reizen. Ik ben nog redelijk nieuw in bloggersland dus mijn blog is nog in volle ontwikkeling :-)

  Ik ga nu met plezier deze andere blogs lezen en volgen. Hopelijk komen jullie ook een kijkje nemen bij mij, en volger worden zou super leuk zijn natuurlijk.

  Grts, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat super van je om collega-bloggers in het zonnetje te zetten!! Natuurlijk wil ik me ook graag voorstellen ;-)
  Ik ben Denise en blog over een kleurrijk leven : Becolorand. Over kleur in het gewone leven maar ook in natuur, interieur en kunst. Kleur is overal!!
  Verder vind je op mijn blog veel DIY projectjes. Leuk, kleurrijk en niet al te moeilijk, voor feestjes, je huis of gewoon omdat het leuk is om dingen zelf te maken.
  ik wil jullie allemaal uitnodigen; geniet samen met mij van een gekleurde wereld!

  Een kleurige groet,
  Denise

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuk ideetje!
  ik ga er dus ook aan meedoen ^^
  Ik ben begonnen met bloggen omdat ik merkte dat ik door het leven raasde en nooit eens tot stilstand kwam. Count your blessings is dan een hoofdthema dat veel boven komt in mijn blog. De kleine dingetjes die het leven de moeite maken...
  Persoonlijke foto's komen voorbij, recepten en ook dingetjes om te knutselen.
  Ik ben geen groot talent in iets... mijn talent is meer passioneel door het leven gaan.

  groetjes Lita!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Leuk idee: Mijn naam is Alie en mijn blog heet huisje weltevree. Ik ben eigenlijk altijd bezig met ons interieur en doe het meeste zelf. Vind het geweldig om voor weinig geld mooie spullen op de kop te tikken. Ben dan ook een fan van kringloopwinkels, rommelmarkten en natuurlijk MP. Bijna alles in ons huis komt daar vandaan. Knap heel graag dingen op en doe dat ook voor onze kringloopwinkel De Boelschuur (zie blog).

  BeantwoordenVerwijderen
 29. :-) Mijn blog heet rode kers / red cherry. Zij gaat over alles wat mijn leven mooier maakt. De kers op de taart dus. Ik blog vooral over dat waar ik blij van wordt. Het interieur van mijn (oude) huis, verkoop van mijn (oude) huis, de verbouwing van mijn (ons) nieuwe huis, de inrichting van het interieur (inclusief de kamers van onze zes kinderen), het opknappen van meubeltjes, het verzamelen van beeldjes e.d. Ik maak graag verhaaltjes bij de foto's die ik maak met mijn Nikkon. Zo heb ik een hele serie gemaakt 'lucky day' aan de hand van de groei en bloei van een klavertje vier. Natuurlijk blog ik (als het van hen mag) ook graag over de kinderen of mijn lief. Ik ben gewoon gek van bloggen. Het helpt mij mijn leven te ordenen, en als ik positieve reacties krijg word ik helemaal heel blij :-) Verder zal ik dolgraag volgers willen hebben, ik heb er nog maar twee... Dankjewel voor dit leuke idee! Vriendelijke groet ~Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Een leuk idee om je blog te promoten er komt bij jezelf zo weing van,mijn blog ben ik in januarie gestart en gaat over allerlei creatieve dingen die we maken op handwerkles,voor een verkoping en waar we thuis mee bezig zijn,mijn vak als bloemist oefen ik thuis nog uit en deze creaties zet ik op mijn blog,ik zet er het liefst geen verhalen over mijn gezin op!
  Ben je nieuwgierig naar mijn blog uit het platteland!
  http:www.crea-roosjeblogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)