Voorproefje: mijn verzameling grootmoeders-servies...

vrijdag 16 augustus 2013

....ik heb laatst een aantal foto's gemaakt van mijn verzameling (valt mee hoor haha) "grootmoeders-servies" nu heb ik nog geen tijd gehad om ze op de blog te plaatsen maar het leek me wel leuk om alvast een sneak preview (dat noemen ze zo, toch?) te laten zien aan jullie :).
Willen jullie meer zien?
Ik wens jullie een heel fijn weekend geniet van het weer!
Gaan jullie nog wat leuks doen?
Ik ga weer verder met opruimen en spullen naar de kringloop brengen, want als je daar geregeld shopt (zoals ik haha) moet  af en toe ook flink opruimen haha...maar dat is zo moeilijk....
Hebben jullie daar ook moeite mee, om afstand te doen van spullen en kleding?


Theepot van stof (is eigenlijk een deurstopper) van Marskramer nu afgeprijsd van € 7,99 voor € 2,49
Krukje komt van de kringloop (heb hem zelf wit geverfd)
Gehaakte cupcake heb ik ooit eens bij de kringloop gekocht

Wil je meer foto's zien? Klik dan op Meer lezen »14 opmerkingen:

 1. ohhhhhh wat gave vintage kopjes.. ben er dol op!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie, leuk!
   Deze kopjes vervelen nooit...:).
   Liefs x Arja

   Verwijderen
 2. Oh wat een mooitjes! En ik herken het helemaal: het is makkelijk om veel te kopen bij de kringloop, maar het is moeilijk om dan ook weer veel weg te doen. :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Sabine!
   Dankje wel!
   Ja erg hé!? Zou dat bij het kringloopvirus horen? ;)
   Fijn weekend nog!

   X Arja

   Verwijderen
 3. Schattig! Gebruik je het ook, of alleen voor speciale gelegenheden? Ben benieuwd naar de rest van je servies. Afstand doen van spullen vind ik lastig, maar als mijn rommelkast vol is moet ik van mezelf opruimen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Jessica!
   Alles goed?
   Nee ik gebruik het niet echt ;) hahah het komt over een tijdje in onze buffetkast te staan :). Herkenbaar die rommelkast hahah ik heb ik ook ;) maar het is wel lekker als het weer overzichtelijk is...heerlijk gevoel maar al die spullen wegdoen is wat minder...
   Fijn weekend nog!
   X Arja

   Verwijderen
 4. Wat een prachtig servies! Opruimen, het is zo lastig... Hier moet er ook drastisch opgeruimd en gereorganiseerd worden. Maar ik kom geloof ik al aardig in de juiste stemming (je moet daar echt zo'n opruimbui voor hebben). Dus het komt vast goed. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel lief servies, en mooie foto's! Succes nog met opruimen dit weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi servies.
  Ik ben dol op roosjes.
  En het hoekje met het krukje heel gezellig en wat schattig die schoentjes zo lief.
  Een heel fijn weekend.
  Groetjes Margarita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie verzameling heb je!!
  Ik ruim zelf heel erg graag op :-)
  Spullen waar ik lang naar heb moeten zoeken, daar kan ik moeilijk afstand van doen.
  Kleding gaat wel heel makkelijk in de zak :-)

  Fijn weekend
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou van grootmoeders servies. Drinkt zoveel leuker (vind ik).
  Ik moet ook af en toe flink opruimen, maar ook ik heb er moeite mee.
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ziet het er toch weer gezellig uit.... Moet binnenkort toch ook maar eens naar de kringloop ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuk! Dit kan ik ook blijven aanslepen... En weg doen!! Zoooo moeilijk!! Succes ermee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb laatst ook zulke leuke kopjes gescoord! Soms ben ik in een bui dat ik heel makkelijk opruim, ik hou namelijk niet van rommel in huis. Maar er zijn soms ook momenten dat ik alles maar wil bewaren en de kasten overvol raken. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)