IKEA + Papershop = ♥

zaterdag 17 augustus 2013

Daar ga we zomenteen naar toe!!
Je ziet mijn aankoopjes natuurlijk snel verschijnen op de blog,
want als ik al die leuke dingen op internet zie, zal ik vast niet met lege handen de deur uit stappen ;).
Zijn jullie er al geweest?

IKEA Paper Shop Voorbeeld
Liefhebbers van papier kunnen hier hun hart ophalen aan een grote collectie notitieboekjes, decoraties, cadeaupapier en verpakkingen in de meest uiteenlopende kleuren, maten en ontwerpen. Een pilot van de nieuwe PAPERSHOP is onlangs van start gegaan bij IKEA Delft en IKEA Barendrecht. Eind juni volgt ook IKEA Amersfoort. In de loop van het jaar wordt het nieuwe concept ook uitgerold naar andere vestigingen in Nederland, waaronder IKEA Haarlem.

Klik HIER voor het uitgebreide assortiment van de Papershop bij de IKEA.
Wil je meer foto's zien? Kik dan op "Meer lezen"IKEA papershop

IKEA papershop

IKEA papershop

IKEA papershop

12 opmerkingen:

 1. Lijkt me geweldig om ook een keer heen te gaan!
  Kan me voorstellen dat je idd niet met lege handen buitengaat :-)

  Fijn weekend
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, uren kun je daar rondlopen.
  Maar deze papiercollectie is een mooi nieuw item!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaa, ik heb in juni of juli al een vrachtje labels en zo meegenomen, zo leuk!
  Fijn weekend!
  Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig.....was vorige week nog in Ikea, maar de papershop hebben ze daar (nog) niet.
  Ik zou ook zeker niet met lege handen thuiskomen.
  Veel plezier en een fijn weekend!
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heel leuk uit! Was vandaag nog in de buurt van een Ikea. Nu heb ik spijt dat ik de winkel niet bezocht heb...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb ook al labels, paperclips etiketten. Mijn broer heeft het uit Rostock (Duitsland) meegenomen! Bij ons hebben ze het ook nog niet en hij moest toch die kant op voor zijn werk........ Dus even een lijstje meegegeven! Super hoe het eruit ziet. (Misschien maar goed dat het bij ons nog niet verkrijgbaar is........)! Prettig weekend! Groeten Anouk

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik moet precies nog eens dringend naar de Ikea gaan... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk zeg! Bij onze Ikea is dit helaas nog niet, wie weet in de toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jahahaa ik wacht met smart dat ie in Haarlem open gaat! pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Yep, als "paper lover" zelfs al twee keer geweest bij Ikea Amersfoort en het-is-zo-ontzettend-leuk allemaal!!! Alles mooi op kleur, kleine prijsjes voor super leuke dingen!!! Ik ben fan!!! Wat heb jij allemaal gekocht??!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik was er speciaal voor naar de Ikea ( Breda) gereden....helaas..de papershop is nog maar in 3/ 4 Ikea's in NL....het is een uitprobeersel vertelde ze mij...ze kijken eerst of het aanslaat...ikke balen!! Zulke leuke dingen!!

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)