Kringloopvondsten...

zaterdag 24 augustus 2013

Vandaag kwam ik hem tegen in de kringloop, een grote letterbak!
Ik ben er zo blij mee dat ik het meteen met jullie wilde delen :).
En ja hoor, hij ging mee op de scooter...haha zie je me al rijden?
Wat vinden jullie heeft de letterbak nog een likje verf nodig, of zou je hem (na wat afstoffen natuurlijk haha) zo laten....ik twijfel nog...of ik hem wit ga verven, een behangetje erop, of gewoon zo laten...:).
Het beeldje van het lieve meisje, kon ik echt niet laten staan..ze keek me zo schattig aan!
Voor "de aankleding" heb ik ook wat garen, stofjes en een oude meetlint gekocht bij de kringloop...
Masking tape had ik zelf nog genoeg, ookal "verdwijnt" het wel in zo'n letterbak :).


Klik op "Meer lezen" voor nog meer foto's...


De letterbak € 3,50
Het stenen beeldje van het meisje € 0,50
(trouwens, op foto 4 zie je haar het best haha)
 Garen en zwart/wit stofjes bij elkaar € 1,50

Alles komt van Dorcas Scherpenzeel (gld)

31 opmerkingen:

 1. Nou je hebt een gave vondst gedaan, zeg! Daar word je alleen maar blij van.
  Als je eerlijk mijn/onze mening vraagt, zeg ik: houd hem zo zoals hij is. Ik vind het wel eens jammer dat altijd de witkwast over mooi hout moet, maar dat is persoonlijk. Dit is de oorspronkelijke staat en ziet er mooi uit. Alleen zou ik het zwarte bord ernaast ergens anders neerzetten en de letterbak met het houten &-teken op de plank de ruimte geven. Staat ook prima boven de bank en alle vrolijke dingen die erin gedaan hebt komen goed uit!
  Goed, dat is mijn smaak over deze foto's! Op marktplaats zijn deze letterbakken aanmerkelijk duurder! Je hebt echt een koopje!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Gerry!
   Misschien moet ik hem toch maar zo laten :).
   En het is inderdaad een koopje...:).
   Fijn weekend nog!

   Liefs x Arja

   Verwijderen
 2. Super leuke vondst!!
  Als ik zou moeten kiezen... Wit of zwart :)
  Maar hij staat zo ook erg mooi hoor!

  X Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Ik zou hem wel verven. Bij zwart kan je London bord mooi blijven staan. Maar wit past hij mooi bij je plank. Ik zou persoonlijk voor wit gaan. Enne, hij is echt geweldig ik hem voor mij dochters er ook een paar op de kop getikt. Die worden pastel :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey, die heb je mooi op de kop getikt...
  Ziet er zo al super uit!

  Fijn weekend ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor iedere kleur is wel wat te zeggen. Doe je er veel wit in dan staat zwart weer mooi, plaats je er veel kleur in dan lijkt me wit weer mooi. Ikzelf hou ook erg van hout in combinatie met wit en zwart en grijs dus zo staat hij ook mooi vind ik zelf. Wel zou ik dan het zwarte bord weghalen. Lastig he die keuzes. Mooi prijsje ook want hier staan ze gerust voor 10 euro. Ben benieuwd welke kleur hij krijgt of dat je hem zo laat. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook leuk: schilderen, maar in de letterbak een leuk papiertje! Heel veel werk wel :-)

  Goedele

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik denk ik dat ik eruit ben!
  Ik ga voor de midden weg :), ik heb ontdekt dat de "schapjes" eruit kunnen en dus kan ik de achterkant behangen :).
  Is dat niet leuk?
  Bedankt voor jullie tips, super leuk!

  X Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind deze houtkleur ook leuk staan hoor. Ik ben het met Gerry eens, voor mij hoeft ook niet overal de witkwast over. Al vind ik het bij anderen altijd wel leuk staan. Ik wilde ook nog even zeggen dat ik het altijd zo knap vind dat je zoveel posten plaatst. Hulde voor jouw inspiratie!
  En een fijn weekend natuurlijk. Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een vondst! Super!!
  Ik ben blij dat je er al uit bent want ik zou geen keuze kunnen maken :)

  Liefs,
  Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Haha, ik heb ook een letterbak van de kringloop waarvan ik maar niet kan besluiten wat ik er mee doe....!
  Op het moment heb ik 'm gewoon in z'n bruine hoedanigheid opgehangen.... Ik moet wel zeggen dat alle spulletjes goed uitkomen tegen die achtergrond. Het is een oudje uit Engeland, " Sheffield " staat er op, echt uit een drukkerij dus.
  Ik vind het geloof ik toch jammer om 'm te schilderen als ik er zo over denk.. Haha!
  Groetjes van Mirjam.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jij vindt toch altijd de mooiste dingen :-)
  Zwart is mooi in combinatie met veel wit of wit in combinatie met veel kleur!!
  Succes met kiezen, ik zit hier thuis ook nog met enkele dilemma's :-)
  Gelukkig vervelen we ons zo niet haha!

  X Els

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi gevonden hoor :)
  Ik vind hem zo ook leuk maar ik denk dat ik het zelf een likje witte verf zou geven.
  Veel plezier er mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gaaf!

  I kaal hem zelf wit verven. Maar je moet het natuurlijk zelf weten

  Liefs linda

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik zag laatst in de kringloop een letterbak voor 20 euro (slik!). Maar elke vakje was dan wel gevuld met schattige nostalgische beeldjes zoals dat meisje. Moest me inhouden...
  Staat leuk bij jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat een super idee, een tweede leven voor de letterbak!! Heel erg leuk gedaan met die klosjes garens en tape.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Kijk dat is nu wat je noemt een supervondst!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een vondst zeg! Ik zou de letterbak zo laten, het heeft gewoon wel wat die bruine kleur. Vooral in jouw mooie lichte interieur. En grappig: ik zit nu even tussendoor de opmerkingen te lezen en zie dat je denkt aan de achterkant behangen. Ook dat kwam ergens al in mij op, wat mij betreft: doen! gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Erg mooie letterbak heb je gevonden. Ik zou hem wit/zwart verven of inderdaad de achtergrondjes 'behangen' met leuke papiertjes.
  Groetjes Rensina

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hij is LEUK joh!! Echt een koopje. Zelf zou ik hem grijs schilderen en dan witte spulletjes erin zetten. Ik ben benieuwd wat het gaat worden, maar dat zien we vast snel voorbij komen hier!
  Liefs Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hé!?!?
   Ik hou de voorkant van hout...en de achterkant ga ik beplakken met plakfolie ;)...ik heb nog wat liggen..wit met zacht roze roosjes...lekker truttig ;).

   X Arja

   Verwijderen
 20. Mat zwart! Al is behangen ook wel heeeeeeeel leuk!
  Leuk heh die Dorcas winkels! Ik ben donderdag nog in die van Bergambacht geweest!
  Scherpenzeel is voor ons wel wat uit de route.
  Groetjes, Chrissie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt wel ;) ze hebben zoveel leuke dingen voor kleine prijsjes ♥...heerlijk!
   Als ik een keer in Bergambacht ben...;) dan weet ik wat ik kan doen...trouwens in Sneek zat er ook een alleen ging die dicht toen ik samen met mijn zus er langs liepen..bâlennnn natuurlijk haha...

   X Arja

   Verwijderen
 21. Heee...heerlijk zo'n letterbak...hier hangt er ook een, met allemaal prulletjes......ik vind het prachtig staan zo.....maar het is JOUW bak.......dus lekker doen wat jij wilt:)
  Liefs Theetje

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Mooie vondst. En een mooi plekje voor nog wat meer masking tape :-).
  Fijn weekend, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Hij is prachtig , heb jij geluk ...

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Wat vind jij toch altijd leuke dingen bij de kringloop! Erg leuk je letterbak! Ik ben benieuwd hoe hij gaat worden. Ik heb een paar weken geleden ook een houten letterbak gekocht voor in Sebas zijn kamertje. We zijn druk bezig met uitzoeken wat erin kan staan, foto volgt;).

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Heel erg nostalgisch, zo'n letterbak :-) zo hadden we er vroeger ook eentje gevuld met allemaal schattige beeldjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Een leuke vondst! Soms zit het binnenwerk los en kun je er heel gemakkelijk bijvoorbeeld een stukje behang achter plakken...

  Fijne dag.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat gaaf. Ik ben benieuwd wat het eindresultaat word, wat voor behangetje je gaat gebruiken.
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Wauw Arja, super vondst!!! Erg mooie spulletjes en die prijsjes... ;-) Ben benieuwd wat je ermee gaat doen!
  xx en fijne week, liefs Marieke

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)