Groen, mint & scrabble!

zaterdag 31 augustus 2013

Allemaal vaasjes met groene snijbloemen en ook wat neppers (als die combineert met verse snijbloemen valt het niet zo op..haha) op een mintgroen bankje...
....is lekker fris....krijg hier echt een zomergevoel van...
...en dat is maar goed ook...want het zonnetje is hier nog niet geweest vandaag...
....en oja; wij zijn er uit... we gaan morgen naar de Sunday Market in Amsterdam...
...en ja ik neem zeker mijn camera mee, Marian hahah...
Heb er zo'n zinin!
Het schijnt heel leuk te zijn...ben benieuwd!!

 
Wil je meer foto's zien...lees dan verder....

Jaaahh,...ik heb eindelijk Scrabble letters gevonden bij de kringloop!
Mijn zus en ik gingen laatst naar Dorcas Woudenberg, en daar zag mijn zus ineens Scrabble liggen!
* Ja...ze heeft het kringloop-virus ook te pakken haha*
Ze wist dat ik deze letters al heel lang zocht en riep me er snel bij, maar helaas; de set had groene houten letters, nou ben ik wel gek op groen maar niet in combinatie met Scrabble letters...twijfel-de-twijfel, maar nee ik vond ze niet leuk genoeg om mee te nemen.
Gelukkig liet ik ze liggen want ik heb nu de originele Scrabble gevonden en ook nog eens € 3,50 goedkoper!
Ik heb er maar € 1,00 voor betaald bij de Snuffelshop in Veenendaal.Veel liefs, Arja

13 opmerkingen:

 1. Wat heb je het toch weer gezellig! Geniet ervan. Fijn jo, ik zoek ook al maanden naar scrabble-letters en tot nu toe nog steeds niet gevonden, helaas! Staat leuk, kon je zo leuk foto`s mee maken. Geniet van je vakantie. Lieve-groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er geweldig uit! Veel plezier morgen op de markt!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat mint groene ! Veel plezier morgen.

  Liefs Lieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dit er weer prachtig uit bij elkaar! Jij weet wel mooie hoekjes te maken in huis zeg! Ik heb overigens vanmorgen een letterbak gevonden: bruin, blijft zo, maar wel een ander achterwandje. Prijs 50 cent, was op zo'n rommelmarkt in een heel klein plaatsje. Uitgebreid snuffelen dus en leuke dingen gevonden voor leuke prijzen. gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat maak jij toch prachtige foto's!
  Het staat heel leuk op je groene bankje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat mintgroene bankje, helemaal in combinatie met dat frisse groen van die takken. Veel plezier morgen! Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hey, was je in Veenendaal... leuk! Moet ook maar eens langs de Snuffelshop. Ben ook benieuwd wat je van de Sunday Market vindt... ben er nog nooit geweest, maar moet inderdaad leuk zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk Arja, de bloemen voor de spiegel!
  En ik wens je morgen een hele leuke dag!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat staat dat mooi en fris zo. Prachtig.
  Leuke scrabbele letters, krijg er ook geen genoeg van. Zag laatst weer een bij de kringloop liggen, maar die heb ik maar laten liggen, want heb genoeg letters ;-).
  Leuk dat je zus nu ook het kringloop-virus heeft te pakken.
  Veel plezier morgen.
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super leuk die mint kleur, mooie combinatie!
  Ook erg leuk die scrabble letters.. Ik heb de ouderwetse ook nog niet gevonden helaas.. Wilde er een schilderijtje mee maken. Denk dat ik zowiezo eens bij die snuffelshop moet komen kijken, hier in wijk bij duurstede en omgeving nog niet echt een goede kringloop gevonden.

  Veel plezier op de markt!! Hier vandaag brocante markt op het bos!
  Fijn weekend nog :)

  X Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hoop ook altijd dat ik zomaar ergens die scrabble-letters tegenkom. Ik gebruik ze vaak voor fotoshoots maar dan 'leen' ik het spel even van m'n ouders ;-) Veel plezier vandaag en ik ben benieuwd wat voor moois je allemaal mee terug neemt :-) Liefs Lisanne

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je bent verder dan mij, nog steeds geen scrabble gevonden ;-). Wat is je mintgroene bankje geweldig!!! Veel plezier op de market!! En oh ja, m'n blogje over fotograferen heb ik gelanceerd ;-). Weet niet of je er wat aan hebt, maar ben wel benieuwd!

  Liefs, Heidi

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Staat geweldig al die witte vaasjes samen met dat groen! Heel fris!!

  Fijne middag
  X Els

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)