Kringloop-popje = fotomodel...

maandag 26 augustus 2013

Allereerst allemaal bedankt voor jullie leuke reacties op mijn letterbak vondst!
Ik ben eruit wat ik ga doen, het idee is om alleen de achterkant te beplakken met pastelkleurig/truttig plakfolie (ik heb ontdekt dat "de schapjes" eruit kunnen, lekker makkelijk dus, en het folie kan je er zo weer vanaf halen als je het zat bent).
Bedankt voor alle tips ♥!
...het beeldje van het meisje, wat ik van het weekend bij de kringloop heb gevonden...
..... is vandaag mijn fotomodel....en ze heeft er me toch nog lol in...haha...(waarschijnlijk doet ze dubbel zo goed haar best zodat ze niet weer naar de kringloop hoeft)...
....ze zit lekker in het zonnetje op een gebloemd stofje (ook van de kringloop natuurlijk hahah) met op de achtergrond wat grachtenpanden van Amsterdam haha, lekker plekje toch?
Ik zou er ook wel willen zitten haha....
....trouwens, wat is het toch een heerlijk weertje vandaag hé?
Ik was weer even aan het oefenen met mijn nieuwe spiegelreflex camera...wat een opties zitten erop zeg...
ISO waarden...sluitertijd...RAW bestanden...diafragma...noem maar op...
zóveel, dat kan je echt niet allemaal zelf uitvogelen, daarvoor heb je echt een cursus nodig (als je het mij vraagt)....
....dus werd het tijd om me in te schrijven voor een fotografie-cursus...
...en ja hoor; hij staat gepland...over een paar weken ga ik naar de Fotovakschool in Apeldoorn...
....ik heb er heel erg veel zinin...zoals jullie wel weten ben ik gek op fotograferen...en hoop hiermee een stapje verder te kunnen komen met mijn "fotografiekunsten" :).

Heeft iemand toevallig al ervaringen met de Fotovakschool (diverse locaties) of een andere fotografiecursus/workshop?
En hoe was jullie weekend?

Beeldjes en gebloemd stofje: Dorcas (kringloop)
Honey cumbballen: Engel
Zwart/wit kaart: Biri (KieK) 

Geniet van de mooie zonnige dag!
Liefs Arja

9 opmerkingen:

 1. De fotovakschool; toe maar! =) Ik hoop dat ze er vooral wat meer aandacht voor je resultaten hebben dan bij onze cursus het geval was... ;-)
  Maar een cursus is zeker de moeite waard! Vond wel tijdens de cursus mijn creativiteit een beetje gebonden, omdat we nogal specifieke thema's bij onze opdrachten kregen... Maar erna is alles goed gekomen en lukt me het te fotograferen wat ik wil & hoe ik het wil! Dus hoe dan ook zeker de moeite waard.
  Mocht je ergens niet uitkomen, dan mag je natuurlijk altijd tussentijdse feedback vragen op je blog (handig)!
  Succes & groetjes RiRi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dan komen er dus nóg mooie foto's... Leuk hoor! :-)
  xx Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad een zeer gewillig model :)

  Veel succes met het uitproberen van het toestel (heb er zelf ook net een nieuwe en kan voorlopig alleen nog maar werken met de hoogstnoodzakelijke functies , vraagt super veel tijd om het allemaal te testen )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fotograferen blijft leuk! Ik maak mijn foto's eigenlijk met de standaardinstellingen maar zou ooit nog wel eens willen leren het allemaal zelf handmatig in te stellen. Het ontbreekt me eigenlijk gewoon ook een beetje aan tijd. Ben benieuwd hoe de cursus je bevalt! Veel succes en plezier in ieder geval. Pascale X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk blog heb je! Ik ga je volgen!

  Groetjes Alice

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig plaatje heb je ervan gemaakt!
  Jij maakt altijd al zulke mooie foto's, dan worden ze vast nog beter :)
  Ik maakte eerst altijd foto's met mijn mobiel, maar nu gebruik de camera en heb net twee nieuwe foto bewerkprogramma's ontdekt. Want Picassa vond ik niet goed. Dus hopelijk worden mijn foto's ook beter nu.
  Nog bedankt voor je reactie!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk hoor die schaduw op de vensterbank.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat zit ze daar mooi op haar gebloemd dekentje :-) je hebt er een mooie foto van gemaakt! Veel succes met de cursus

  Grts, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt er wel een heel mooi plaatje van gemaakt.
  En veel succes met de fotocursus!

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)