Lekker bezig + oproepje...

vrijdag 30 augustus 2013

.....nu ik nog een paar dagen vrij heb geniet ik er dubbel zo veel van!
Ik maak foto's, ga naar de kringloop, bak of kook wat lekkers, ruim wat op, eet een ijsje in de zon,  lees wat (vooral over fotografie haha *verrassend hé?!*), en ga op bezoek bij familie en vrienden...écht genieten!
Ook schuif- of loop ik te zeulen met spullen....want mijn hoofd loopt *zoals altijd* weer over van de ideeën...af en toe zou ik het wel eens willen "uitzetten" of  niet overal iets in willen zien haha...mijn vriend vind het wel grappig als hij me zo heen en weer ziet lopen...maar hij begrijpt niet *man-eigen denk ik* dat ik daar zo blij van wordt hahah...ook al ziet hij het wel hoor *denk ik haha* en laat hij me er *tot op zekere hoogte natuurlijk* gelukkig helemaal vrij in *dat ook ook anders, zegmaar...* morgen gaan we gezellig een dagje weg...we weten alleen nog niet goed waar de reis naar toe gaat...haha *wij zijn niet zo van de planning* 
Is er toevallig ergens; een leuke braderie, een man-vriendelijke rommelmarkt of een kookworkshop ofzo ;)?
Alle tips zijn welkom!
Gaan jullie wat leuks doen dit weekend?


Wil je meer foto's zien...lees dan verder....Bedankt voor jullie lieve & leuke reacties op mijn laatste post!
En nog even iets anders: Miriam als je dit leest, je hebt mijn giveaway klik gewonnen!
Laat je even iets van je horen?
Fijn weekend allemaal!
Liefs Arja

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)