Onze verjaardag....

dinsdag 23 juli 2013

Afgelopen zaterdag hielden wij (mijn vriend en ik) samen onze verjaardag.
We werden afgelopen maand(en) (juni/juli) allebei 28 jaar (waar blijft de tijd!).
Ohhh...en het was super gezellig!
En wat zijn we verwend met o.a. cadeaubonnen (Xenos en Gall&Gall wat kennen ze ons toch goed haha), geurtjes, douchegel, een set van Blond Amsterdam met een body mist en een body butter in de geur granaatappel/honing (heerlijk verfrissend met deze warme dagen), geld (is nooit weg natuurlijk haha), twee hele mooie buxusbollen (voor bij de voordeur die waren héél hard aan vervanging toe haha), bloemen, planten, drank, een super leuk bakset van een té leuk bakwinkeltje (bak en geniet) waar ik expres niet naar binnen ga omdat ik van te voren al weet dat ik niet met lege handen de deur uitloop :), een hele mooie armband van het merk Biba (leuk merk is dat zeg ik kende het nog niet...) en mijn schoonmoeder is een salontafel voor ons aan het restylen die we ook cadeau krijgen voor onze verjaardag :).
Kortom we hebben echt veelsteveel gehad....maar het mooiste cadeau van de avond was dat (bijna) iedereen van onze familie & vriendenkring van de partij kon zijn, daar kan geen cadeau tegenop!


Wat een geluk!
Het is allemaal niet vanzelfsprekend.
Nadat de laatste om 03:00 uur vertrokken, hebben mijn vriend en ik samen nog een lekker wijntje gedronken en gingen daarna met een heerlijk gevoel slapen.
En de troep?
Dat lieten we even voor wat het was....hahah...morgen weer een dag...;).
 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)