Tweedehands en nieuw + mini giveaway . . .

woensdag 19 juni 2013

.....zoals velen jullie inmiddels wel weten ben ik gek op de kringloop ik haal er echt van alles vandaan.
Van meubels tot aan boeken, maar ook een deel van mijn kleding komt van de kringloop en mix dit dan graag met nieuwe items.
Zo kwam ik dit witte lekker zomers jurkje (hij valt tot iets boven de knie en is was nog zo goed als nieuw) tegen hij past goed bij mijn nieuwe tas(je) van Guess.
Normaal koop ik niet zo snel iets duurs maar dit tasje moest ik gewoon hebben ik zie het dan ook maar als een vervroegd verjaardagscadeau haha.
Nu we het toch over kringloop en kleding hebben, wil ik bij deze graag even de website van Sabine in het zonnetje zetten.
Sabine is niet alleen een hele leuke meid, maar ook een ster in het vinden van mooie (lees; zo goed als nieuw), leuke en trendy kleding bij de kringloop, echt een aanrader om even een kijkje te nemen op haar gezellige en vooral inspirerende site: www.trashfashion.nl.

En als we toch bezig zijn, wil ik er ook meteen een kleine winactie/giveaway aan vast knopen gewoon omdat ik zoveel leuk nieuws heb gekregen de afgelopen dagen en zelf 2 giveaways heb gewonnen :).
Ik verloot een kleinigheidje tussen diegene die het aankoopbedrag (+/- 0,50 verschil) van het jurkje hebben geraden en mijn blog volgen. 

Doe je mee?
Je kunt tot a.s. zaterdag reageren/een gokje wagen.... en maandag maak ik de winnaar bekend :).
Succes!!

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)