Wit, witter, witst.....♥

woensdag 29 mei 2013

Onze bank en salontafel worden morgen bezorgd.
 We hebben nu nog een zwarte leren loungebank die mijn vriend al had gekocht toen hij nog alleen woonde ,hij hield van een modern/strak interieur (zoals de meeste mannen haha) maar is nu ook steeds meer van de landelijke stijl hij vind het toch wel gezellig :).
Ik heb de bank en salontafel bij de kringloop gevonden (echt pure mazzel want qua meubels is het vaak niet heel bijzonder wat er de kringloop staat!) beide zijn ze nog zo goed als nieuw en heeft het wel wat weg van het Riviera Maison stijltje.
De salontafel is van hout en heeft een vergrijst blad met witte pootjes (zie look a like op de foto hieronder).
Een witte bank waarvan je de hoes kan uitwassen en ook een nieuwe omheen kan doen (verschillende kleuren) komt van de Ikea.
Onze eigen bank wordt vanavond opgehaald dus dat komt goed uit...ben zo benieuwd hoe het staat.
Zodra ik alles een plekje heb gegeven zal ik wat foto's maken.
Ik heb meteen wat wit inspiratie opgedaan (zie hieronder)....heerlijk fris en zomers!

TCL100bx100dx45hSalontafelMetLeeuwenpotenWM299


almayshome.blogspot.com


12 opmerkingen:

 1. Hoi Arja, jij treft het wel bij de kringloop zeg, ben heel benieuwd naar je nieuwe zithoek!! Mooie sfeerfoto's!

  Gezellige dag,
  Groetjes Patries

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dat zijn nog eens mooi vondsten van de kringloop! Ben benieuwd hoe het eruit komt te zien in jouw huis.
  Mooie foto's, geven weer genoeg inspiratie.
  Lieve groet,
  Henny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super vondsten zeg...zal heel anders gaan staan dat wit ipv het zwart ;-)
  Mooi de sfeerfoto's!
  Fijne dag! Lieve groet,Hanny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Arja! Ik vind echt dat jij zo'n prachtige interieurstijl hebt! Als jullie nieuwe tafeltje inderdaad op die bovenste foto lijkt vind ik hem echt prachtig! Ik kijk uit naar de foto's zodra het tafeltje en de bank staan. :) Heel veel plezier ermee alvast!
  x
  Sabine van TrashFashion

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn nog eens leuke vondsten! Ik had van de Ikea bank hier de twee witte stoelen staan. Inmiddels verkocht omdat wij nu een loungebank hebben en ik het wat minder landelijk wilde. Ik vond het ideaal dat je de witte hoezen kon wassen en bij vlekken ook gerust wat ossengal of bleek kon gebruiken. Alleen de hoezen nooit in de droger doen want dan krimpen ze enorm. Ik ben benieuwd hoe alles staat hoor, leuk. Pascale x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is een prachtige vondst bij de kringloop. In mijn kringloop staan ook wel meubels, maar nooit iets waarvan ik denk, ja, dat zou ik wel willen hebben. Dus dat is echt mazzel.
  De tafel ziet er mooi uit. En als je van zwart naar wit gaat wordt de kleurstelling heel anders in je huis.Dus ben nu benieuwd naar het totaal plaatje! En ook naar wat voor woonstijl je nu wilt gaan als je het landelijke loslaat.

  Lieve groet,
  Gerry

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zo dat is nog eens een leuke kringloop vondst. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat.
  Groetjes van Aleta

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooi sfeertje, die lichte kleuren vind ik zelf ook zo mooi! Ben benieuwd hoe het gaat worden! Vast supermooi.

  Groetjes,

  Miriam
  't Bezige Bijtje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat gaaf dat je even een nieuwe salontafel en bank hebt gevonden bij de kringloop! En dan ook nog naar je smaak... Dat is boffen! Ik ben erg benieuwd naar het resultaat van deze metamorfose ;-) xx Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Volgens mij wordt dit heel mooi. Zal een hele verandering zijn, maar wel een mooie! Boffen om zoiets te vinden bij een kringloop. Zie ik hier bij ons niet snel gebeuren, of je moet van zwaar donker eiken houden, haha.
  Liefs, Peetje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Tot je zoiets kan vinden bij de kringloop...super zeg....en ja ook ik heb de Ektorp en ben er tevreden mee. met 2 katten en 2 volwassen kinderen en een man....moet de hoes wasbaar zijn....Je kunt het gewoon op 60 graden wassen, alleen het strijkwerk is wat minder....Je salontafel vind ik supermooi en zoals je al zei...net Riviera Maison stijl.....lieve groet Marjon

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een leuke vondst zeg!! Ben heel benieuwd naar de foto's ......

  BeantwoordenVerwijderen

 
Design by Studio Mommy (© Copyright 2015)